2017. november 29., szerda

Napi horoszkóp 2017. november 29



Napi horoszkóp - 2017.11.29.


Napi horoszkóp Kos

Mi az, amiben reménykedsz? Mi az, amit keresel? És mi az, amit megteszel ennek érdekében? Mi az, amit megteszel annak érdekében, hogy mindazt megtalálhasd, amit keresel? Fontos, hogy értsd: Most tudatosan kell keresned azt a hangulatot, azt az állapotot, amelyet el akarsz érni.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Valaki mindig keresztül húzza a számításodat. Na jó, lehet, hogy csak te érzed így, és az a valaki nem is tudatosan teszi ezt. De tudod mit mondanak? Ha te úgy érzed, akkor úgy is van. Ma meg kellene beszélned azzal a helyzetet, akiről azt érzed, hogy folyton keresztbe tesz neked. Lehet, hogy véletlenül csinálja ezt.






Napi horoszkóp Ikrek

Figyelj az egészségedre! Figyelj arra, hogy erősítsd az immunrendszeredet, Jó ötlet lenne ma beszerezned egy illóolaj párologtatót, és néhány téli immunerősítő illóolajat. Ezzel nemcsak a saját immunrendszeredről gondoskodsz, de a családod többi tagjának is segíthetsz megelőzni a megfázást.

Napi horoszkóp Rák

Úgy érzed, hogy fel kell vértezned magad egy nagyobb csatára, és fel kell készülnöd valami hihetetlenül nagy és nehéz feladatra. A valóság azonban az, hogy ez a feladat sokkal könnyebb és egyszerűbb, mint azt gondolnád. A valóságban elég elkezdened, és szinte magától befejezi majd magát.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Nem szabad túlzásba vinned a taktikázást. Nem szabad túlzásba vinned az ügyeskedést! Itt az ideje annak, hogy egy kicsit lazábban fogd fel a helyzetet, és a taktikázás helyett tedd fel magadnak a kérdést: Miben és hogyan támogat engem ez a helyzet? Mi az, amit taktikázás nélkül megkapok?





Napi horoszkóp Szűz

Nem maradnak el a szakmai elismerések az életedből, és nem kell panaszkodnod arra, ahogy a munkahelyeden állnak a dolgaid. Talán egy előléptetés, vagy egy extra jutalom is kilátásban van a számodra. Fontos, hogy tudd: Mindezért már megdolgoztál, ezért nyugodtan elfogadhatod ezeket a jutalmakat.

Napi horoszkóp Mérleg

Egy barátnődnek szüksége van arra, hogy meghallgasd őt. Nem arra van szüksége, hogy tanácsot adj neki. Nem is arra van szüksége, hogy kifaggasd. Arra van szüksége, hogy meghallgasd, és hogy kiönthesse a lelkét neked. Ma legyél jó hallgatóság, és hagyd, hogy mindent elmondjon, amit csak szeretne.

Napi horoszkóp Skorpió

Itt az ideje annak, hogy előre számolj, és hogy okos pénzügyi döntéseket hozz meg. Ma érdemes végiggondolnod, és kiszámolnod, hogy az idén még milyen bevételekre számíthatsz. Érdemes azt is kiszámolnod, hogy milyen kiadások várhatóak. A kiadásoknál érdemes többet számolni, mint amennyiről tudsz.

Napi horoszkóp Nyilas

Szívesen segítenél egy barátnődnek, de ő most nem akarja, hogy te segíts neki. Ne sértődj meg ezen, hanem egyszerűen fogadd el: Neki most másra van szüksége. Neki most valaki más tud segíteni. Te pedig az így felszabaduló energiádat önmagad megsegítésére és támogatására fordíthatod.

Napi horoszkóp Bak

Nagyon szeretnél valamit átrendezni, megváltoztatni a lakásodban. Nagyon szeretnéd azt, hogy máshogy nézzen ki a berendezés, mint eddig. A közelgő karácsony jó ürügy arra, hogy elvégezz egy nagyobb átrendezést is. Nem kell mindezt ma, de ma elkezdheted megálmodni az új lakóteredet.

Napi horoszkóp Vízöntő

Van benned némi félelem egy mai eseménnyel vagy találkozóval kapcsolatban. Ne felejtsd el, hogy mindig kérhetsz égi segítséget. Mindig kérheted arra az angyalokat, az univerzumot, vagy bármelyik segítőt, akinek a létezésében hiszel, hogy segítsenek neked abban a helyzetben, amely rád vár.





Napi horoszkóp Halak

Többet kellene kérdezned. Mostanában hajlamos vagy arra, hogy ne kérdéseket tegyél fel, hanem előre megállapíts dolgokat. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy azok a helyzetek valóban úgy is alakulnak majd. Azzal, ha kérdezel valójában önmagadnak adsz esélyt arra, hogy megismerd a valóságot.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5