2017. december 11., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.50.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kellemesen, ünnepi hangulatban alakulhatnak a mindennapjaid, bár igaz, hogy a kommunikáció nem mindig lesz az erősséged. Szórakozott vagy, csak a karácsonyi készülődésen jár az eszed, így nem mindig értik meg, amit mondanál. Előfordulhatnak félreértések is, pont a lényeg veszik el a mondataidból. Van benned, a napokban némi nyugtalanság is, nehezen viseled a kötöttségeket. Fontos lenne, hogy alkalmad nyíljék arra, hogy igényesen készülj az ünnepre, a legjobb, ha ezt a párod társaságában teszed meg.


Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Most több pénz állhat a házhoz, ami nagyon jó lehet arra, hogy a legszebb karácsonyi ajándékokat vedd meg. Fordíts a saját céljaidra is egy meghatározott összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor lepd meg saját magadat is az ünnep alkalmából! Párkapcsolatodban szeszélyesebben nyilvánulsz meg, kedvesed nem tudja, hogy hogyan igazodjék el a viselkedéseden. Az ilyen időszakokban sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések.


Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Nyugodtan mész be reggelente, kiegyensúlyozott a hangulatod. Sokkal könnyebben bírod a napi stressz helyzeteket, bár igaz lehet, hogy a karácsonyi készülődés téged is kifáraszt. Harmonikus lelkiállapotod annak köszönhető, hogy erőt merítesz az otthonod nyugalmából. Kedveseddel jól érzed magad, de előfordulhatnak váratlan vitás helyzetek. Ez talán csak az ünnep izgalmának tudható be. Ám amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is múlnak a feszült pillanatok. Érdemes tudatosan is törekedned a harmóniára.


Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Most nagy szükséged is lesz az ügyességedre. Nincs mindig kedved a nagy készülődéshez, s egyre jobban idegesítenek a házimunkák. Elképzelhető, hogy gyorsan "összecsapod" ezeket, hogy minél hamarabb túl legyél rajtuk. Ügyelj arra, hogy ne kezdj el kapkodni! Lehet néhány jó ötleted, ami megkönnyíti a dolgodat. A fennmaradó időben szinte égsz a vágytól, hogy minél több időt szánhass a vásárlásra. Figyelj arra, hogy elegendő pénz maradjon a pénztárcádban is! Ne indulatból vásárolj.


Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Általában nyugodt és kedves vagy, - feltéve, hogy az történik, amit Te elképzeltél. A napokban igaz lehet rád, hogy hajlamos vagy a hangulataidnak megfelelően kezelni a munkatársaidat, s ez nem tesz jót a kapcsolataidnak. Szeszélyessé válhatsz, s megtörténhet, hogy az egyik percben még nagyon lehangolt vagy, a másikban, pedig nagyon szeretetreméltó és vidám. Ügyelj arra, hogy ne a rokonszenv, vagy ellenszenv legyen a legfontosabb szempontod! Attól, hogy már a karácsony lázában élsz, nem viselkedhetsz szélsőségesen.


Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Céltudatosan dolgozol, az összeszedettségednek meg is lesz az eredménye! Kikérhetik a véleményedet a fontos munkamegbeszéléseken, - s ezzel azt mutatják ki, hogy elismernek. Szívesen vállalsz olyan feladatokat is, amelyek a szervezőkészségedre alapoznak, s elképzelhető, hogy neked kell ellenőrizni a többiek munkáját. Érdemes diplomatikusan megfogalmaznod a kritikát, családod körében is felejtsd el a piszkálódó megjegyzéseket. Az ilyesmi nem illik a karácsonyi hangulathoz.


Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Szeretnél abban a tudatban dolgozni, hogy jó munkaerő vagy, mindig fontos neked, hogy minőségi munkát adhass ki a kezedből. A fáradozásod nem marad észrevétlen, hiszen tudomásodra juthat, hogy a felettesed nagyon pozitívan vélekedik a munkádról. Talán még egy kis karácsonyi jutalmat is kapsz! A magánéletedben egy kicsit több szabadságra tartanál igényt, igényesen szeretnél készülni az ünnepre. Beleférhetne az is, hogy elmész és kényelmesen vásárolgatsz, vagy éppen a frizurádat csináltatod meg.


Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Könnyen alakítod úgy az eseményeket a munkahelyeden, ahogyan neked tetszik. Ráadásul igaz lehet, hogy mindezt teljesen agressziómentesen teszed meg. A viselkedésed akár példamutató is lehet, hiszen gyorsan és ügyesen dolgozol, s még a munkahelyi karácsonyi partyt is megszervezed. Alkalmas az idő arra, hogy családoddal közösen készüljetek az ünnepre. Lehet, hogy túl fáradtnak érzed magad, de végül nagyon örülsz majd, hogy minden elképzelésed sikerül. Fontos, hogy megerősítsd a családi kapcsolataidat.

Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Vidám hangulatban vagy, igaz lehet, hogy a munkahelyeden nem is mindig tudsz figyelni a precíz feladatokra. Ne várj magadtól óriási teljesítményeket, hiszen most lassabban tudsz csak dolgozni. A karácsonyi hangulat nem kedvez a kemény munkának! Valójában semmi kedved nincs a napi feladatokhoz, s általában is túl soknak érzed a megterhelést a munkahelyeden. A magánéletedben sok közös programot szeretnél családtagjaiddal, barátaiddal. Ez a vágyad nagy eséllyel teljesülhet, hiszen pont erről szól az ünnep.

Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jól kommunikálsz, s ez kiváló alkalom arra, hogy az aktuális feladatokat egyeztesd a munkatársaiddal, vagy feletteseiddel. Koncentrálj azokra a pontokra, amelyek mindig feszültségforrást jelentettek számodra. Nagyon szívesen telefonálgatsz, s örömmel szólalsz fel a munkaértekezleteken is. Karácsonykor azonban neked sem kell dolgoznod! A magánéletedben gondoskodóvá válhatsz, amikor a gyermekeiddel foglalkozol. Így igazán emlékezetessé teheted az ünnepet számukra, ami jó érzéssel tölt el.

Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Közlékeny korszakodat éled, nyitottan viselkedsz munkatársaiddal. A napokban teljes egészében igaz lehet, hogy élvezed, ha a csapat tagja lehetsz. Az unalmas feladatokkal azonban hadilábon állsz, szinte úgy érzed, hogy megfulladsz a sok érdektelen rutinfeladat szorításában. Tedd ezeket félre, hiszen nem illenek az ünnep hangulatához. Magánéletedben arra lenne szükséged, hogy kedvesed romantikus programokkal, apró ajándékokkal lepjen meg. Ha a karácsonyi ajándék telitalálat, akkor nagyon hálás leszel.


Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Az anyagi megbecsülés kiemelkedik életedben, fontos számodra, hogy pénzben is honorálják a munkádat. Figyelj arra, hogy ne abban határozd meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Ha rajta vagy a karácsonyi jutalom listán, akkor szárnyakat kapsz a munkában. Ha mégsem, akkor érdemes diplomatikusan tudatnod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a saját szaktudásod értékével. Magánéletedben kicsit több feszültségre számíthatsz, többször is összeveszhettek kedveseddel. Ne feszültségként éljétek meg a karácsonyi készülődést.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5