2017. február 5., vasárnap

Február Horoszkóp 2017


Február horoszkóp 2017


Kos február horoszkóp 2017

A munkahelyén rendkívül közkedvelt lesz ebben az időszakban. A környezetében lévők felajánlják majd önnek a segítségüket. Éljen ezzel a lehetőséggel, fogadja el, értékelje az önnek nyújtott segítséget, és ne feledkezzen meg a viszonzásukról sem, hiszen senki sem szereti az önző embereket. A február a Kos számára az élete prioritásainak felülvizsgálata, átértékelése jegyében telik el, de ugyanakkor lehetőséget is teremt számára a személyiségfejlődésére is. Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk. A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező. Mostanság nincs jó hangulatban, de ez ne vegye el a kedvét semmitől. Végezzen olyan tevékenységet, amitől jobban érzi magát. Ne túlórázzon sokat és ne agyaljon felesleges dolgokon.

Bika február horoszkóp 2017

A kapcsolatai terén ebben az időszakban ugyanazzal a hozzáállással érhet el sikereket, ami a munkája esetében is bevált. Ha szükséges, tartsa inkább a távolságot, mert megeshet, hogy az érzelmei befolyásolják majd a racionális gondolkodását. Ami a februárt illeti, a magánélete terén nem lesz túl gyümölcsöző ez a hónap. Úgy tűnik, hogy a Bika tavalyi évére jellemző nyugodt periódusa itt véget ér. Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában. Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától. Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.

Ikrek február horoszkóp 2017

Februárban érdemes lesz jó előre megtervezni a dolgokat. Az ikrek jegy szülöttei számára minden fontos dolog adott lesz a munkájukhoz, így biztonságosan haladhatnak tovább céljaik elérése irányába. Ez az időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kicsit kényeztethesse magát olyasmivel amire már régóta vágyott, de elmehet akár egy kellemes téli vakációra is. Az év következő szakaszában sokkal elfoglaltabb lesz, ezért akkor már nem lesz lehetősége szabadidős tevékenységekre. Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat. Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel. Töltsön el kis időt az otthonában is, mert mostanság folyamatosan úton volt.

Rák február horoszkóp 2017

Ebben az időszakban lehetősége lesz megoldani néhány korábbi komolyabb konfliktust, és végre megadatik önnek a lehetőség, hogy kihasználja képességeit, és az elmúlt évek során megszerzett tapasztalatát. Képes lesz mindkét fél számára megfelelő megoldást találni, és olyan kompromisszumot hozni össze, ami mindenki számára elfogadható. Ugyanakkor a február nem a legjobb időszak az egyedül élő rák csillagjegyűek számára az új kapcsolatok kialakítására. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő. Váltson diétát. Egyen több zöldséget és használjon kevesebb sót. Garantáltan jobban fogja magát érezni.

Oroszlán február horoszkóp 2017

Az oroszlán csillagjegyűek egyfajta patthelyzetbe kerülhetnek februárban, ami főként a kapcsolataik terén lesz érzékelhető. Úgy fogja érezni, hogy nem eléggé meghitt a kapcsolat ön és a párja között, és a kettejük között kötelék, valamint az érzelmek sem olyan elsöprő intenzitásúak, mint korábban. A kifogások keresése nem segít, és ezt a problémát olyan gyorsan kell megoldani, amennyire csak lehetséges. Fontos, hogy mindent megbeszéljenek egymással. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet.

Szűz február horoszkóp 2017

A munka nem fog túl jól menni a szűz jegyűeknek februárban, mert a csillagok nem a számukra megfelelő, stabil pozícióban fognak állni. Tény, hogy nem nyújt majd kimagasló teljesítményt, viszont attól sem kell tartania, hogy nem teljesít a várakozásoknak megfelelően a munkahelyén. Rá fog döbbenni, hogy nem kell erőltetnie olyan dolgokat, amelyekre nincs közvetlen ráhatása, és el kell fogadnia azt is, hogy nem lehet felelős egy személyben mindenért. Hagyja a plusz munkát másokra és engedje ki a fáradt gőzt. Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban. Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek. Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

Mérleg február horoszkóp 2017

A február beköszöntével munkahelyi problémák jelentkezhetnek. Előfordulhatnak elbocsájtások a cégénél, sürgős határidejű munkák, sőt akár még lakóhelyének megváltoztatására is kényszerülhet. Bármi történjen is, arra fog törekedni ebben az időszakban, hogy megerősítse a jelenlegi pozícióját, amihez valószínűleg a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia. A méreg jegyűek ebben a periódusban csak így emelkedhetnek felül az adódó problémákon. Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka. Fogja vissza magát kicsit. Nincs azzal semmi gond, ha ez ember időnként semmittevéssel tölti el a napját. Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

Skorpió február horoszkóp 2017

A gondatlansága miatt olyan kisebb munkahelyi problémákkal szembesülhet februárban, amelyek a karrierje alakulására is hatással lehetnek. Legyen nagyon óvatos azokkal, akik segítséget kínálnak önnek, mivel könnyen meglehet, hogy tisztességtelen szándék vezérli őket. Ugyanakkor a családjuk körében a skorpió jegyben születettek megértésre, támogatásra és nyugalomra lelhetnek ebben az időszakban. Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot. Ne hagyja, hogy megzavarják a munkában. Amikor dolgozik tegye félre az otthoni gondokat, máskülönben nem lesz képes kellően a feladataira koncentrálni. Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

Nyilas február horoszkóp 2017

Ebben a periódusban barátságos, pozitív hozzáállással könnyen együtt tud működni a kollégáival és elnyeri a főnöke tetszését is. Mindenki jól érzi majd magát a társaságában és még az is előfordulhat, hogy néhányan a féltve őrzött titkukat is megosztják önnel. Fontos, hogy ezzel semmiféleképpen ne éljen vissza februárban. Az üzleti találkozók alkalmával, érdemes akkor is tartani a kellő távolságot, ha a tárgyaló partnerei szimpatikusak önnek. Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen. Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett. Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

Bak február horoszkóp 2017

Ebben a periódusban barátságos, pozitív hozzáállással könnyen együtt tud működni a kollégáival és elnyeri a főnöke tetszését is. Mindenki jól érzi majd magát a társaságában és még az is előfordulhat, hogy néhányan a féltve őrzött titkukat is megosztják önnel. Fontos, hogy ezzel semmiféleképpen ne éljen vissza februárban. Az üzleti találkozók alkalmával, érdemes akkor is tartani a kellő távolságot, ha a tárgyaló partnerei szimpatikusak önnek. Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen. Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett. Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

Vízöntő február horoszkóp 2017

A február jó előjelekkel indul a karrierje szempontjából. Tény, hogy a megfelelő úton halad, azonban tisztában kell azzal is lennie, hogy az életben semmit nem adnak ingyen. A vízöntő csillagjegy szülötteinek ebben a periódusban nagyobb erőfeszítéseket kell tenniük a céljaik elérése érdekében. Ne rettenjen meg a kemény munkától, hiszen nem kell majd minden idejét kizárólag csak a munkájával eltöltenie. Ügyeljen arra is, hogy ne tegye ki túl sok stressznek magát ebben az időszakban. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék. Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival. Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Halak február horoszkóp 2017

Ha februárban kellő szorgalommal és megfelelő ütemben végzi majd a munkáját, akkor remek lehetőség nyílik ön előtt ahhoz, hogy előre léphessen a karrierjében. Tartsa észben, hogy a főnökök mindig nagyra értékelik, ha egy alkalmazott mindent megtesz a cég érdekében. A halak csillagjegy szülöttei ebben a periódusban a kemény munkájuknak köszönhetően prémiumot is kaphatnak a munkahelyükön, de ami ennél is fontosabb: értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége! Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére.. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5