2017. november 30., csütörtök

Napi horoszkóp 2017. november 30



Napi horoszkóp - 2017.11.30.


Napi horoszkóp Kos

Többet foglalkozol a pénzzel, mint kellene. Amíg a pénzügyekre koncentrálsz, addig nincs időd az igazán fontos dolgokra, és ez azt is jelenti, hogy most a pénzügyek miatt elszalaszthatód a szeretteid fontos pillanatait. Csütörtökön figyelj a szeretteidre, és ne a pénzügyekre.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Mindig lesz egy okod arra, hogy valamit ne vállalj el. Csütörtökön azt a kérdést érdemes feltenned magadnak, hogy ha igent mondasz egy-egy lehetőségre, az milyen új kalandokat hoz az életedbe. Most szükséged van némi új inspirációra és új kalandra ahhoz, hogy ne unatkozz.






Napi horoszkóp Ikrek

Legyél előrelátó csütörtökön! Ma úgy kellene alakítanod a dolgokat, hogy egy kicsit tudj előredolgozni, mert ezzel nagy helyzeti előnyre tehetsz szert. Érdemes már a pénteki, vagy a hétfői feladataidból is elvégezned ahhoz, hogy végül minden simán menjen, és ne kell idegeskedned a határidők miatt.

Napi horoszkóp Rák

A családi ügyek kötik le a figyelmedet, és nagyon szeretnél ott lenni minden családtagod mellett minden pillanatban. Most úgy érzed, hogy nélküled mindenki életképtelen, de tudnod kell, hogy ez egy tévedés Valójában mindenki ugyanolyan ügyes és okos akkor is, ha nem vagy mellettük.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Elő kell állnod a megoldással csütörtökön, de úgy érzed, hogy képtelen vagy erre. Úgy érzed, hogy képtelen vagy megoldani egy helyzetet, és attól tartasz, hogy végül minden a fejedre omlik majd. Tudnod kell, hogy a megoldás most olyasmi, ami kézenfekvő, és amit talán mások végeznek el, nem te.





Napi horoszkóp Szűz

Megígétél valakinek valamit, és most ez az ígéreted kezd nehéz helyzetbe hozni téged. Attól tartasz, hogy nem mondhatsz már nemet, és nem vonhatod vissza az ígéretedet. Talán nem is kell visszavonnod. Talán bőven elég lenne, ha átszerveznéd azt, amit megígértél, és máshogy teljesülne.

Napi horoszkóp Mérleg

A jó hír az, hogy nagyon okos gyerekeid vannak. Azonban az okosságuk, pontosabb a kérdéseik néha zavaróak lehetnek mások számára. Fontos, hogy most kiállj a gyerekeid mellett, és fontos, hogy minden helyzetben az ő érdekeiket képviseld. Fontos, hogy tudd: Nekik a támogatásodra van szükségük.

Napi horoszkóp Skorpió

Nem érted, hogy a szerelmed hogyan hozhat meg olyan döntéseket amelyekkel nem mindig értesz egyet. Tudnod kell, hogy a szerelmednek jogában áll buta döntéseket hoznia. Sőt! Jogában áll olyasmiben hinnie, amiben te nem hiszel. Hagyd, hogy az idő bebizonyítsa: Neked van igazad.

Napi horoszkóp Nyilas

Ideje lenne elengedned a berögzült magatartás formákat. Ideje lenne elengedned azt a szokásodat, hogy azért teszel meg dolgokat, mert azok a múltban jól működtek. Most talán arra van szükséged, hogy a sok megszokás helyett valamilyen új dolgot próbálj ki. Az újdonságok most segítenek neked.

Napi horoszkóp Bak

Mindenben a stabilitást keresed csütörtökön. Tudnod kell, hogy a stabilitás sokszor egyet jelent a fejlődés hiányával is. Nem baj, ha valami stabil, nem baj, ha valami nem fejlődik. Az a baj, ha olyasmit akarsz fejleszteni, amitől stabilitást is vársz. A fejlődés most csak kockázatok árán lehetséges.

Napi horoszkóp Vízöntő

Türelem, türelem, türelem! Nemcsak magaddal kellene most türelmesnek lenned, de másokkal is. Különösen a gyerekeid és az üzletfeleid képesek kiborítani a teszetoszaságukkal. Neked azonban az a dolgod csütörtökön, hogy mindehhez jó képet vágj, és mosolyogj türelmesen.





Napi horoszkóp Halak

Végre nézz szembe egy félelmeddel. Nem az összessel, csak eggyel. Válasz ki egy kisebb félelmet, és vizsgáld meg, hogy miért van az benned. Válassz ki egy olyan félelmet, amivel még pont szembe mersz nézni. Az, ha szembenézel egy kisebb félelmeddel segít abban, hogy a nagyobbak is megoldódjanak.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5