2017. november 28., kedd

Napi horoszkóp 2017. november 28



Napi horoszkóp - 2017.11.28.


Napi horoszkóp Kos

Találd meg önmagad, találd meg azt, amivel szívesen foglalkoznál. Mostanában változott az érdeklődési köröd, és ezt a változást át kellene ültetned a gyakorlatba is. Meg kellene szervezned, hogy azzal foglalkozhass, ami valóban érdekel nem pedig azzal, amivel eddig foglalkozni szoktál.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Bátrabban kellene nemet mondanod, különösen azokban a helyzetekben, amelyekben nagyon is egyértelmű a számodra, hogy valójában nincs bennük semmi keresnivalód. Ma már akkor mondj bátran nemet, ha látod, hogy valaki olyasmibe akar belerángatni, amihez valójában nincs kedved.






Napi horoszkóp Ikrek

Többet kellene aludnod. Igen, az alvást és a pihenést lehet elodázni, és gondolhatod azt is, hogy majd kipihened magad nyugdíjas korodban. Az igazság ezzel szemben az, hogy a testednek most van szüksége pihenésre. Ha ezt most figyelembe veszed, akkor megelőzhetsz sok betegséget, és lendületre tehetsz szert.

Napi horoszkóp Rák

Nagyon szeretnéd, ha valaki végre letenné melletted a voksot, és ha valaki végre téged választana. Mindegy, hogy egy munkát, egy párkapcsolatot, egy barátságot, vagy egy lehetőséget szeretnél megszerezni, ma az az első lépés, hogy kiválasszon a másik fél. Mutasd meg neki a valódi arcodat, így könnyebb helyzetben leszel.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Nem érdemes összecsapnod a dolgokat kedden. Azzal, ha csak összecsapod, odakened azt, amit csinálnod kell csak azt éred el, hogy holnap, vagy holnap után újra meg kell csinálnod. Ennek pedig semmi értelme így. Végezd figyelmesen és koncentráltan a munkádat, hogy ne kelljen újra elvégezned azt!





Napi horoszkóp Szűz

Az az érzésed, hogy a legtöbb ember mondanivalója összefoglalható mindössze két szóban. Mégis, ma mindenki lyukat akar beszélni a hasadba, és csak mondja, mondja és mondja. Nyugodtan kérj magadnak egy kis szünetet kedden, ha arra van szükséged, hogy csend és nyugalom legyen körülötted!

Napi horoszkóp Mérleg

Minden hazugságodra három másik hazugság a válasz. Ugyanez a helyzet a füllentésekkel. Ma nem érdemes maszatolnod, nem érdemes kerülgetned az igazságot. Azzal jársz a legjobban, ha ma bátran kimondod az igazságot, és ha nem titkolod a véleményedet mások elől, akkor sem, ha az kellemetlen a számukra.

Napi horoszkóp Skorpió

Tudod, hogy mi a legfontosabb, amit meg kell tenned kedden, mégis halogatod ezt a feladatot. Talán félsz ettől a feladattól, és talán úgy érzed, hogy ez most túl nagy és nehéz falat lenne a számodra. Ezt a helyzetet úgy oldhatod meg, ha már most, a napod elején elvégzed ezt a fontos és félelmetes feladatot.

Napi horoszkóp Nyilas

Néha csak utólag áll össze a kép, hogy ki mit miért tett vagy mondott Ma azonban azt értheted meg utólag, hogy te mit miért tettél vagy mondtál egy helyzetben. Használd fel ezt a megértést arra, hogy legközelebb már ne állhasson elő ez a helyzet. Így képes leszel arra, hogy máshogy alakítsd az eseményeket.

Napi horoszkóp Bak

Két legyet is üthetsz egy csapásra kedden. Ma egyszerre elintézhetsz két egymástól teljesen különböző feladatot. Egész nap keresd annak a lehetőségét, hogy egyszerre intézd az ügyeket, és egyszerre oldd meg a feladatokat. Ha így teszel, biztos lehetsz abban, hogy megtalálod a gyors megoldásokat minden helyzetben.

Napi horoszkóp Vízöntő

Talán nagyobb szabadságot kellene adnod a szeretteidnek. Miközben neked magadnak a szabadság az egyik legfontosabb alapértéked, hajlamos vagy arra, bezárd azokat, akiket szeretsz. Igen, azt gondolod, hogy ezzel őket véded. De valójában ők is meg tudják védeni magukat, ha hagyod, hogy a saját életüket éljék.





Napi horoszkóp Halak

Igazad van. De az, hogy igazad van önmagában nem elég. Úgy is kell tűnnie, hogy igazad van. Másoknak is érezniük, tudniuk kell, hogy igazad van. Ma viselkedj is úgy, mint akinek igaza van, és mint aki nem szorul rá arra, hogy az igazát bizonygassa. Ez a magabiztosság az, ami segít megvalósítanod a céljaidat ma.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5