2017. december 15., péntek

Napi horoszkóp 2017. december 15



Napi horoszkóp - 2017.12.15.


Napi horoszkóp Kos

Egy egyszerű, könnyed családi beszélgetésre vágysz pénteken, ám a téma valahogy minduntalan egyre komolyabb és egyre komorabb irányba kanyarodik. Talán szeretnéd rávenni a családodat, hogy gondolkodjanak optimistán, de erre senkit sem lehet rákényszeríteni.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Nagy adag türelmetlenség van benned pénteken. Ma siettetnéd az időt, és előrerohannál. Tudni szeretnéd, hogy mit találsz majd a karácsonyfa alatt, tudni szeretnéd, hogy hogy sikerül a szilveszter, és tudni szeretnéd, hogy milyen lesz a jövő éved. A türelmetlenségedet ma vissza kell fognod.






Napi horoszkóp Ikrek

Mi jut eszedbe a karácsonyról? Talán van benned félelem azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakulnak majd az ünnepek. Ha szeretnéd bebiztosítani magadnak,hogy minden jól menjen, akkor ma érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit megtehetsz ennek érdekében.

Napi horoszkóp Rák

Pénteken engedd el azt az igényedet, hogy neked kell megmondanod másoknak, hogy mit gondoljanak a világról. Ma inkább figyeld meg, hogy milyen szép és színes lesz a világ attól, hogy mindenkinek meghagyod a saját lehetőségét arra, hogy kitalálja, mit gondol. Ez a színes változatosság neked is előnyöket és jó ötleteket tartogat.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Érdemes előre tervezned, és előre gondolkodnod pénteken. Most tervezd meg azt, hogy mit fogsz tenni a két ünnep között is, ne csak azt, hogy milyen lesz a karácsony. Hamarosan olyan „üres napok” pottyannak az öledbe, amelyeket érdemes lesz értelmes, kreatív tevékenységgel kitöltened.





Napi horoszkóp Szűz

Van valaki a közeledben, aki teljesen elvesztette az életbe vetett hitét. Lehet, hogy neked sem egyszerű a mostani időszak, sok a rohanás, sok a tennivaló, és elég nagy felelősség is nehezedik a válladra. Mégis érdemes most megállnod egy pillanatra, és lelket önteni a hitehagyott barátodba.

Napi horoszkóp Mérleg

Arra hajtasz, hogy nyerj még egy kis időt. Arra hajtasz, hogy legyen még egy kis időd arra, hogy megmutasd: mennyire jól csinálnád a dolgokat, ha lenne rájuk idő. Ma azonban csak nagyon kevés időd lesz mindenre, ezért érdemes gyorsan jól teljesítened pénteken.

Napi horoszkóp Skorpió

Úgy érzed, hogy ma mindenkinek valami kedveset és biztatót kell mondanod, és azt gondolod, hogy ennek érdekében hazudnod is kell. Pedig ez nem igaz. Egyrészt mindenkinek elmondhatod az igazságot azokkal a szavakkal, amelyeket ő is megért. Másrészt senki sem várja tőled azt, hogy szépíts a valóságon.

Napi horoszkóp Nyilas

Kik azok, akiknek valóban adsz a szavára? Kik azok, akiknek az értékítéletében mindig is megbíztál, és akik pontosan tudják, hogy mire van szükséged? Velük lenne érdemes most átbeszélned a karácsonyi terveidet és a még meg nem vásárolt ajándékokat.

Napi horoszkóp Bak

Igazi forradalmár vagy pénteken, aki úgy dönt, hogy megváltoztatja a világot. Pontosan tudod, hogy kinek milyen változásra van szüksége, és azt is tudod, hogy neked mit kellene változtatnod. Ma az lenne az elsődleges feladatod, hogy te magad változtass az életedben amennyit csak tudsz.

Napi horoszkóp Vízöntő

Olyan sokan vannak a munkahelyeden, akiknek hálával tartozol. Olyan sokan vannak a munkahelyeden, akiknek szívesen mondasz köszönetet. Ma fogalmazd is meg a háládat, és ha lehetőséged van rá, akkor fejezd is ki néhány szem szaloncukor, vagy más kedves apróság formájában.





Napi horoszkóp Halak

Úgy érzed, hogy az életedben erősen leszűkültek a lehetőségek, és mindössze csak néhány dologból választhatsz. Úgy érzed, hogy túl kevés a választási lehetőséged, és túlzottan is megkötötték a kezedet. Lehet, hogy a mai napodra ez még valóban igaz, de hamarosan felszabadulsz és szabadabb lesz a napirended is.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5