2017. november 27., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.48.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jós álmokkal ébredhetsz hétfőn reggel. A folytatás is elég álmos lesz. Szerdán fogsz felgyorsulni tüzes konstellációnak köszönhetően. Mindez erőgyűjtésre kell: csütörtökön kezdődik a megpróbáltatás. 4 nap alatt 4 bolygószembenállás lesz. Ezek nehézséget mutatnak párkapcsolati, pénzügyi és kommunikációs téren. Szerencsédre csütörtökön lesz dupla kedvező fényszög. Majd pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Nyilasba. A vasárnapi telihold balesetveszélyes hatását neked kell leküzdened.


Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

November utolsó napjai olyan feszültségekkel lesznek terhesek, amik nem érintenek téged direkt. Vagyis okosabb lenne, ha semmin nem idegeskednél. Közben érezheted magad kedvtelennek. Ezen csak bolygód, a Vénusz segíthet azzal, hogy pénteken, december 1-én végre „kitör a száműzetésből”, és kilép a Skorpióból. Sajnos ezen a napon lesz egy olyan bolygószembenállás (Hold-Jupiter), ami párkapcsolati vitát generálhat. A szombat lesz a hét legjobb napja. De téged a vasárnapi telihold sem érint.


Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

A hét elején több feszült fényszög szerint (Hold-Szaturnusz, Hold-Merkúr) a munkahelyeden bizonyos pozíciókért bizonyos munkatársaid méltatlan harcba hajlandóak belemenni. Te ezekből mindenáron maradj ki! A hét második felében, december elején a szerelemé lesz a főszerep. Több magnetikus emberrel is találkozhatsz. Persze nem kell mindbe beleszeretned. Ha van párod, ne tedd őt féltékennyé! Különösen a teliholdas vasárnapon ne! Mert a telihold (Nyilas Nap – Ikrek Hold) szakítást is hozhat…


Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szuper vizes fényszög lesz hétfőn, kedden és vasárnap, ami neked a lehető legjobb égi konstelláció. Ebből meríthetsz jó kedvet, amire szükséged lesz a hét közepén: csütörtökön és pénteken olyan bolygó-szembenállások lesznek, amik egyszerre hoznak feszültséget a munkádba és az otthonodba. A szombat lesz a hét legnyugisabb napja: egyetlen fényszög lesz. Az is kedvező. Annak is örülhetsz, hogy a vasárnapi telihold téged nem érint közvetlenül. Azért még lesznek körülötted türelmetlen emberek.


Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Szuper a hét kezdet: több tüzes fényszög is lesz, ami a hűvös időjárás ellenére „felmelegít” téged. Kezedre játszik, hogy tüzes jegyekben jár 10-ből 5 bolygó: Kosban Uránusz és Hold, Nyilasban Nap és Szaturnusz és Merkúr. Hozzájuk csatlakozik pénteken Vénusz. De még ugyanezen a napon lesz egy Mars-Uránusz szembenállás, ami a közlekedésben int óvatosságra. Ne vedd félvállról! A hétvégéd egész jónak ígérkezik: szombaton semmi nem zavarja meg a békét, vasárnap szerencsére téged nem érint a telihold.


Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

A Nyilasban felvonuló bolygók (Nap, Merkúr, Szaturnusz és péntektől Vénusz is) szerint nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod. A hangsúly a magánéleteden van, ami elviszi a kapacitásodat. Ennek ellenére ne vidd be a munkahelyedre a gondjaidat! Azt is jól fontold meg, hogy az örömödet kivel osztod meg! Vénusz pénteken, december 1-én lép a Nyilasba, és jó híreket, kedves személyt, szeretet visz a családodba. Szóval jól indul a december. Ám a vasárnapi telihold megint fejtörést okozhat…


Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Olyan nehéz konstellációk lesznek az égen a hét elején, amelyek szinte ellehetetlenítik a kommunikációt. Szóval az lenne a legbölcsebb, ha csendben maradnál. Ez az egész „előszobája” a csütörtök-pénteki dupla bolygó-szembenállásnak (Hold-Mars, Mars-Uránusz), ami nézeteltérést, provokációt vagy vitát, sőt akár szakítást is hozhat. Legyél a lehető legelnézőbb, és ne vedd fel a kesztyűt! Főleg a bokszkesztyűt ne! Vasárnap, telihold napján legyél elővigyázatos az utakon, nehogy baleset érjen!


Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Inspirálni fognak a szuper vizes fényszögek hétfőn, kedden és vasárnap. Örülj ennek! Ha körbenézel sok-sok ingerült, fáradt, boldogtalan embert láthatsz. Egy mosoly neked és nekik is jót fog tenni. Péntek már december 1. Ezen a napon lesz egy Hold-Jupiter szembenállás, ami olyan konfliktust szimbolizál, ami az egyik fél heves reakciójából indul. Ne te legyél ez a fél! Szombat lesz a hét legbékésebb napja. A vasárnapi telihold „léket üthet” a pénztárcádon. Vigyáznod kell arra, hogy mire adsz ki pénzt…



Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

A hét elején a tüzes konstellációk feltüzelhetnek, amiből sajnos konfliktusaid adódhatnak. Lehetőleg ne reagálj semmire indulatosan, mert ezzel megijeszted a másik felet! Szerda lesz a te napod egy Nap-Hold fényszög szerint. De csütörtökön sem lesz okod panaszra. Majd december 1-én, pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Nyilasba, és melléd áll a szerencse. Hétvégén nem csak az advent, hanem a szerelem is megmelengeti a szívedet. Vasárnap, telihold napján bánj gyengéden az emberekkel!


Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nem biztos, hogy sikerül ezen a héten kimaradni munkahelyi és családi vitákból. Ebből a szempontból különösen rázós napok: csütörtök és péntek. Előtte és utána irányítani tudod az eseményeket, de ez a 2 nap kifoghat rajtad. Lesz 2 nap (szerdán és szombaton), amikor nem lesz feszültség az égen, vagyis gyűjthetsz erőt. Ennek tudatában alakítsd a fajsúlyosabb ügyeidet! Majd a vasárnapi teliholdas napon pihenj, töltődj, lazíts! Máskülönben le fogsz betegedni, ami most „öngól” jellegű lenne…


Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

November utolsó napjait tudod kezelni. Ám csütörtökön és pénteken olyan indulatokat generál egy Mars-Uránusz szembenállás, amiből óriási, elhúzódó perpatvar vagy baleset is lehet. Ezt kell mindenáron megelőznöd. Mindenkinek az érdeke azt diktálja, hogy ne szabaduljanak el az indulatok. Ebben a te humorod, éberséged és szarkasztikus stílusod kijózanító lehet. Emellett a vasárnapi telihold feszítő hatása eltörpül. Sajnos még így se zárhatod ki az ideges, kapkodó embereket, akik körülötted lesznek.


Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Hétfőn reggel jóserejű álomra ébredhetsz. És egész nap elkísér az intenzív intuíció. Töltődj ebből, mert másnap adódhatnak feszültségek. De ez nem katasztrófa, ha nem adod át magad neki. Hallgass karácsonyi dalokat, és ne törődj a provokatív emberekkel! Pénteken Vénusz egy szép ember belépését mutatja a munkahelyeden. Ő lehet új kolléga, főnök, ügyfél. Nem kell titkolnod, hogy tetszik. Mindenkinek jól esik, ha megdicsérik. Hétvégén a vasárnapi nap a telihold miatt kissé ingerlékeny lehet.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5