2016. december 4., vasárnap

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.12.05.


Napi horoszkóp Kos

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is. A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat. Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Napi horoszkóp Bika

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

Napi horoszkóp Ikrek

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait. Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával. Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek. Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Napi horoszkóp Rák

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit. Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket? A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre. Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.

Napi horoszkóp Oroszlán

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja. Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal. Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Napi horoszkóp Szűz

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet. Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit. Frissítse fel az idegen nyelvtudását, mert meglehet, hogy hamarosan szüksége lesz majd rá. Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

Napi horoszkóp Mérleg

Kifejezetten produktív állapotban lesz ebben az időszakban, ezért használja ki minél jobban, főként, ha van valami befejezetlen ügye, amit már régóta halogat. Képes lesz maximálisan koncentrálni, ezért semmi sem vonja majd el a figyelmét, így igen könnyen el tudja érni a kitűzött célt. Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában. Vesse be mindent szakácstudását, hogy felejthetetlen legyen ez a vacsora. Legyen ez egy fantasztikus esemény mindkettejük számára. Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

Napi horoszkóp Skorpió

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében. Már nem tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az ölébe hullani, ragadja meg a lehetőséget és kezdeményezzen. Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek. Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

Napi horoszkóp Nyilas

Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy bármi is visszatartsa önt. A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd. Mutassa meg, hogy nem mindig távolságtartó, adja önmagát és törekedjen a spontaneitásra is. A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával. Ha túlságosan fáradt ahhoz, hogy felvegye a versenyt a riválisával, akkor hagyja rá a dolgot, mert ő is elég hamarosan elfárad majd. Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

Napi horoszkóp Bak

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek. Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá. Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen eltöltődhetnének. Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

Napi horoszkóp Vízöntő

Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, és lehetőleg duplán ellenőrizzen le mindent. Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket. Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz. Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg. Vegye komolyabban az egészségügyi problémáit, ugyanis később rosszabbodhat az állapota, ha nem foglalkozik vele.

Napi horoszkóp Halak

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét. Semmi értelme egy olyan embernek segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek nekik. Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatja az energiáit. Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó. A szellemi-és a testi erőnlét szorosan összefügg egymással. Pihenjen eleget és a gyakorlatok is jobban fognak menni.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5