2016. december 5., hétfő

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.12.07.


Napi horoszkóp Kos

Hétfőn szeretnéd leleplezni a körülötted lévő érdekembereket. Ez jó terv, és érdemes is időt és energiát fordítanod arra, hogy felismerd: Ki az, aki csak érdekből barátkozik veled? Arra azonban nem érdemes az energiát pazarolnod, hogy nyilvánosan leleplezd vagy megszégyenítsd ezeket az embereket. Egyszerűen jobban járnál, ha magad élnél ezzel a tudással és nem vernéd nagydobra.

Napi horoszkóp Bika

Búcsúzz el a hasznos és jól működő időbeosztásodtól.Legalábbis mára biztos, hogy búcsút inthetsz ennek. A legvalószínűbb az, hogy a mai napod a lassú munkavégzésről, a kis teljesítményről és az apró lépésekben haladásról szól majd. A maximalista énednek ez nem tesz jót, az optimista éned azonban tudja, hogy még a legapróbb előrehaladás is fontos.


Napi horoszkóp Ikrek

Olyan sok dolgod van hétfőn, hogy hajlamos vagy azt érezni, hogy ennyi mindent nem is lehet Megoldani. Egy teljesen új szemléletet javaslok: Most gondold végig, hogy mi az, amit valóban ma kell megoldanod. Azt is listázhatod, hogy mi az, amit valójában nem is neked kell megoldanod. Ha elég nagylelkű vagy ahhoz hogy észrevedd mi mindent vállalsz át másoktól, máris kevesebb teendőd lesz.


Napi horoszkóp Rák

Szívesen spórolnál hétfőn, de úgy tűnik, hogy ma nem éppen erősséged a spórolás. Úgy tűnik, hogy ma szükséged van arra, hogy költhess némi pénzt hasznos dolgokra. A legjobb az lenne, ha megengednéd magadnak azt, hogy olyasmikre költs, amik megkönnyítik az életedet. Hétfőn minden hasznos kiadást engedélyezned kellene önmagad számára.


Napi horoszkóp Oroszlán

Nem szereted, ha mások belebeszélnek a dolgaidba, és nehezen viseled azt is, ha valaki okosabb nálad. Szóval, ha így nézzük, akkor ma nehéz perce várnak rád: Valakinek ugyanis sokkal jobb ötlete van arra, hogy hogyan oldj meg egy munkahelyi feladatot, mint neked. Ez pedig azt jelenti, hogy érdemes meghallgatnod azt, ahogy egy nálad okosabb épp belebeszél a dolgodba.


Napi horoszkóp Szűz

Olyan érzésed lehet hétfőn, hogy semmi sem végleges, és hogy minden változásban van. Úgy érezheted, hogy nincsenek meg azok a bizonyos biztos pontok az életedben, amikről biztosan tudod, hogy mindig változatlanok lesznek. Ma szívesen keresel ilyen biztos kapaszkodókat magadnak. ne felejtsd el: A barátaid között érdemes körülnézned, ha meg akarod lelni a biztos támaszodat.


Napi horoszkóp Mérleg

Figyelj oda a szavaidra, mert azok valakinek sokkal többet jelentenek, mint azt gondolnád. Talán azt hiszed, hogy senki sem értelmezi szó szerint azt, amit mondasz. Mégis valaki pontosan szó szerint azt teszi, és azt gondolja, amit te ma megfogalmazol. Figyeld meg, hogy ki az a környezetedben, aki mindenképp szó szerint akarja értelmezni a szavaidat, és neki fogalmazz átgondoltabban.


Napi horoszkóp Skorpió

Hétfőn sokkal nagyobb a lendületed, és sokkal nagyobb a lelkesedésed is. Ami azt illeti ma szinte egész na a lendület visz végig minden feladaton, és amire észbe kapsz ez a nap el is szaladt veled. Fontos, hogy tudd: Attól, mert a lendület visz magával még lehetsz fáradt. Egy kicsit talán olyan leszel, mintha robotpilótára kapcsolnál, de valójában nem lennél teljesen jelen az életedben.


Napi horoszkóp Nyilas

A hétfő nemcsak egy új hét kezdetét jelenti, de valakivel megújulhat a viszonyod is ma. Ami azt illeti ezt a viszonyt már egy ideje érdemes lett volna végiggondolni, és átfazonírozni. Szerencsére hétfőn mindkettőtöknek van kedve és ideje is ahhoz, hogy átbeszéljétek mi mindent kellene változtatnotok. A legfontosabb, hogy tudd: Minden helyzet megjavítható és minden viselkedés megbocsátható.


Napi horoszkóp Bak

Fontos, hogy megértsd: Nem kell mindig mindenkinek nagyon boldognak, nagyon sikeresnek és nagyon vidámnak lennie. Az emberi megtapasztalás természetes része az egykedvűség éppúgy mint az, ha valaki szomorú, vagy nehéz időszakot él meg. Neked nem az a dolgod, hogy minden ismerősödre ráerőltesd a boldogságod. Neked az a dolgod, hogy ma tegyél egy lépést a saját boldogságod felé.


Napi horoszkóp Vízöntő

Hétfőn végre megértheted, hogy nem várhatsz arra, hogy mások végezzék el a munkádat. Nem várhatsz arra, hogy mások majd jobban tudják, hogy neked mire van szükséged. Csak arra van lehetőséged, hogy te magad végezd el a dolgodat. Talán most azt látod, hogy elég sok elmaradásod gyűlt fel, amíg másokra vártál. Semmi baj, mindezt hamarosan ledolgozhatod majd.


Napi horoszkóp Halak

Az alvás nagyon fontos gyógyító tevékenység a számodra. Lehet, hogy mindenki azt akarja elérni, hogy aludj kevesebbet, de neked egyáltalán nem kell rájuk hallgatnod. Neked azt kell tudnod, hogy alvás közben gyógyul a tested és gyógyul a lelked is. Úgy tűnik, ma mindkettőre szükséged van, az pedig csak egy plusz pont, hogy álmodban rengeteg inspirációt kaphatsz.


evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5