2016. december 3., szombat

Hétvégi horoszkóp


Hétvégi horoszkóp December 03-04

Hétvégi horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Szerelem: Egyszerre szeretnéd megőrizni a szabadságodat, és szeretnél biztonságot a kapcsolatodban. Ezt a biztonságot a párod szerint az elköteleződés adja meg, de te nem vagy abban biztos, hogy ez a megfelelő szó. A hétvégén érdemes foglalkoznod az elköteleződést, a megváltoztathatatlannak tűnő döntésektől való félelmeddel. Érdemes végiggondolnod, hogy hogyan találhatod meg a szabadság és az elköteleződés biztonságos egyensúlyát. Bőség: Pontosan látod, hogy néha csak azért költesz pénzt, hogy egy kis luxust vásárolj magadnak és a szeretteidnek. Emiatt talán sokan gondolják azt, hogy szórod a pénzedet. Te azonban pontosan tudod, hogy ezek az apró luxusok milyen fontosak neked, és milyen sokat hozzátesznek ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben.



Hétvégi horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Szerelem: Olyan sokféle szó van, amit használhatsz ugyanahhoz a mondanivalóhoz. Nem kell ragaszkodnod azokhoz a szavakhoz és mondatokhoz, amelyek először tolulnak a nyelvedre. Sőt! Könnyen lehet, hogy most azzal éred el a legnagyobb sikereket, ha átfogalmazod a mondandódat ahhoz képest, ahogy az megszólalna benned. A szerelmednek például fogalmazz nyugodt, szeretetteli és békés szavakkal. Ezek azok a szavak, amelyek gyógyítják a kapcsolatotokat, és segítenek átvészelni a nehéz időket is. Bőség: Amikor már feladnád, akkor hirtelen megérkezik a segítség. Amikor már a legszívesebben úgy döntenél, hogy mindent hagysz a fenében, akkor megérkezik az a váratlan segítség, amelyre már nem is számítottál volna. Ez a segítség onnan jön, ahonnan nem is remélted. Hidd el: Minden helyzet ugyanilyen gyorsan ás varázslatosan megoldódhat.



Hétvégi horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Szerelem: Szükséged van arra, hogy legyen egy biztos bázisod, egy biztos háttered, egy békés kuckó, ahova mindig hazatérhetsz. A hétvégén is hazatársz ebbe a békés kuckóba, és a legszívesebben ki sem mozdulnál belőle. Most a szerelmed is könnyedén rávehető a kuckózásra, és a szerelmed is hajlik arra, hogy ezt a két napot csak egymásnak, és a családnak szenteljétek. A legjobb amit tehetettek az az, hogy kirekesztitek a külvilág őrült híreit a hétvégén. Bőség: Pontosan tudod, hogy van megoldás, és azt is tudod, hogy te meg fogod találni azt a megoldást. Nem kell siettetned azt, hogy felfedezd ezt a megoldást. A hétvégén nem kell súlyos anyagi döntéseket hoznod, és nem kell semmit sem elkapkodnod. Megteheted azt, hogy mindennel vársz még addig, amíg nem leszel magabiztos a döntésedben.



Hétvégi horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerelem: Ha fogytán az erőd és a lendületed, akkor fordulj nyugodtan a szerelmedhez segítségért és tanácsért. Ha pedig most nem élsz párkapcsolatban, akkor fordulj segítségért a testvéredhez, vagy a hozzád legközelebb álló emberhez. Fontos, hogy tudd: A szeretteid nagyon szívesen segítenek neked. Sőt! Ők valójában akkor szomorúak, ha azt látják, hogy egyedül küzdesz meg az élet nehézségeivel, és akkor a legboldogabbak, ha végre együtt dolgozhatnak veled. Bőség: Meglepődnél, ha tudnád, hogy hamarosan milyen plusz összegek érkeznek hozzád. Nem kell végiggondolnod, hogy honnan lesz meg a fedezet egy-egy tervezett kiadásodra. Tudom, ez misztikusan, és vakmerően hangzik egyszerre (talán némi butasággal vegyítve). Mégis megérne egy próbát tenned: tervezz be a hónapra néhány plusz kiadást. Ha pedig megérkezik a fedezetük, akkor valósítsd is meg azokat.



Hétvégi horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Szerelem: Erős benned a vágy arra, hogy újjáépítsd a kapcsolatodat a szerelmeddel. Erős benned a vágy arra, hogy mindent megváltoztass és jobbá tegyél. Erre most meg is van minden lehetőséged. A hétvégén úgy tekinthetsz az életed darabkáira, mint egy különleges legóra. Szétszedheted, és újra összerakhatod úgy, ahogyan az neked a legjobban tetszik. De ne felejtsd el: ha kihagysz egy kockát a legóépítményből, az nagy fájdalmat okoz, ha véletlenül rálépsz. Bőség: Nem vagy benne biztos, hogy mindent jól csinálsz a pénzügyekben, de talán nem is kell mindent jól csinálnod egyedül. Úgy értem, talán pont azért nem vagy eben biztos, mert már itt lenne az ideje annak, hogy felfedezd: Milyen sokan segítenek neked, ha hagyod.



Hétvégi horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Szerelem: Erős benned a vágy arra, hogy újjáépítsd a kapcsolatodat a szerelmeddel. Erős benned a vágy arra, hogy mindent megváltoztass és jobbá tegyél. Erre most meg is van minden lehetőséged. A hétvégén úgy tekinthetsz az életed darabkáira, mint egy különleges legóra. Szétszedheted, és újra összerakhatod úgy, ahogyan az neked a legjobban tetszik. De ne felejtsd el: ha kihagysz egy kockát a legóépítményből, az nagy fájdalmat okoz, ha véletlenül rálépsz. Bőség: Nem vagy benne biztos, hogy mindent jól csinálsz a pénzügyekben, de talán nem is kell mindent jól csinálnod egyedül. Úgy értem, talán pont azért nem vagy eben biztos, mert már itt lenne az ideje annak, hogy felfedezd: Milyen sokan segítenek neked, ha hagyod.



Hétvégi horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Szerelem: Még mindig a hatása alatt vagy egy hét elején történt eseménynek. Könnyen lehet, hogy ehhez nincs is semmi köze a szerelmednek, mégis ő issza meg a levét. Ha most feszültebb és figyelmetlenebb vagy, akkor a családod hétvégi programját nehezítheted meg. Ne felejtsd el: A szerelmednek, és a gyerekeknek ez a két nap jut belőled a héten, most kellene teljes figyelmeddel, és szíved minden szeretetével velük lenned. Bőség: Arra jössz rá a következő napokban, hogy a pénznek megvan a maga önálló élete. Mintha a pénztárcád és a bankszámlád tréfát űzne veled: sohasem annyi a tartalmuk, mint amire emlékeztél. Ha pedig még azt is hozzávesszük, amit véletlenül találsz, biztosak lehetünk benne, hogy a hét végét pozitív mérlegel zárod.



Hétvégi horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Szerelem: Könnyedén felismered magad körül a falakat. Azokat a falakat, amelyeket talán te magad emeltél önmagad köré, és amelyek eddig talán védelmet jelentettek neked. Most azonban elkezded érezni és érteni, hogy ezek a falak nemcsak megvédenek, de be is zárnak. Szeretnél kitörni a saját falaidból, de úgy érzed, hogy ehhez nincs erőd. Ne felejtsd el: ezeket a falakat te építetted, te tudod azt is, hogy hogyan lehet elbontani őket. Bőség: Az, hogy most hogyan bánsz a pénzzel függ attól is, hogy gyerekkorodban hogyan bántél a zsebpénzeddel, egyáltalán volt-e zsebpénzed. Akár volt zsebpénzed, akár nem, gondold végig, hogy a gyerekeidnek hogyan taníthatod meg a legjobban a pénzzel való bánásmódot.



Hétvégi horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Szerelem: Tele vagy tetterővel és tele vagy megvalósításra váró ötletekkel. Úgy tűnik, hogy a hétvégén túlpörgöd magadat, és úgy tűnik, hogy a hétvégén tényleg igazán idegesítő vagy a szerelmednek, legalábbis akkor, ha ő nyugalomra vágyik. Nyugodtan pörögj fel, és nyugodtan rohand végig a hétvégét, ha ehhez van kedved, de a szerelmedet hagyd meg a saját tempójában és a saját belső békéjében. Neki most több nyugalomra és csendre van szüksége, mint neked. Bőség: Van egy olyan érzésed, hogy minden anyagi nehézséget és pénzügyi zavart neked kell megoldanod. Ebben mondjuk igazad van, de ehhez azért az is hozzájárul, hogy valójában te nem hagyod, hogy mások is segítsenek neked. Talán most meg kellene állnod egy pillanatra, és megengedhetnéd másoknak, hogy segítsenek neked.



Hétvégi horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerelem: Annak, hogy nagyon szilárd és nagyon határozott a világképed megvannak az előnyei és a hátrányai is. Az egyik előnye az állandóság, egy másik előny a kiszámíthatóság. Az azonban hátrány, hogy emiatt nehezen változtatsz, és a legszívesebben a spontán döntéseket is két héttel előre írnád be a naptáradba. A szerelmed most több spontaneitásra vágyik, és kevesebb tervezettséget akar az életetekbe. Add meg neki a spontán döntések ajándékát! Bőség: Pontosan tudod, hogy mennyi pénzt kell beosztanod jövő januárig, és most azt is kitalálhatod, hogy hogyan oszd be jól ezt a pénzösszeget. Ideje elkészítened a karácsonyi költségvetést, és a szilveszteri költségkalkulációt. Hidd el, ezek segítenek abban, hogy valóban mindenre jusson, ami fontos neked.



Hétvégi horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szerelem: Olyan sok mindent tanulhatsz meg magadról, ha végre elhiszed azt, amit mások mutatnak neked. Az, ahogy mások viselkednek veled, gyakran valójában téged tükröz. Tudom, nagy a vágy benned arra, hogy megváltoztasd a párod viselkedését. De mi lenne, ha tükörként tekintenél rá, és azt kérdeznéd meg magadtól: Vajon mit tanulhatok meg magamról ebből a viselkedésből? Meg fogsz lepődni a válaszon. Bőség: Ahhoz, hogy nagy örömet okozz a szeretteidnek nem kell hatalmas kiadásokba verned magadat. Valójában a figyelmesség, a közös programok jelentik a legjobb karácsonyi ajándékot a számukra. Ami azt illeti, a hétvégén ennek fényében újraszervezhetnéd a karácsonyt és megtörhetnéd a hagyományokat.



Hétvégi horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Szerelem: Amikor azt veszed észre, hogy az emberek mélyen a szemedbe néznek az utcán, vagy rád mosolyognak, biztos lehetsz benne, hogy a kisugárzásod megint a régi erejével ragyog. A hétvégén visszatalálsz ahhoz a varázslatos érzéshez, és ahhoz a varázslatos kisugárzáshoz, amely valahol kamaszkorodban volt meg talán utoljára. Fontos, hogy merj ragyogni, merj kitűnni a tömegből, és merj más lenni. Azzal, ha te jól érzed magadat, másoknak is jó lesz. Bőség: Néha nagyon szívesen támogatsz másokat pénzzel. A hétvégén azonban megértheted, hogy mennyivel hasznosabb az, ha pénz helyett tudással támogatod az embereket. Tanítsd meg a többieknek azt, hogy hogyan vehetik a kezükbe az életük vezetését és irányítását.


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5