2016. december 3., szombat

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.12.04.


Napi horoszkóp Kos

Sokkal lustábbnak érzed magadat szombaton, és könnyen lehet, hogy ma egész nap ki sem mozdulnál az ágyból. Na jó, ez túlzás, nagyon szívesen felkelsz, ha lehet enni valamit. Ma sokkal hedonistább vagy a szokottnál. Szívesen keresel okot arra, hogy hedonista lehess, és szívesen ideologizálod meg, hogy miért engedheted magadnak ezt, de valójában nem kellenek okok hozzá.


Napi horoszkóp Bika

Úgy érzed, hogy neked kell összefognod a családodat, és úgy tűnik, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy te szervezd meg a család hétvégi programját. Tudom, hogy szívesen vagy a családot összetartó erő, de ne felejtsd el, hogy ezzel a feladattal rengeteg felelősség jár. Most ne feledkezz meg se a legkisebbek, se a legidősebbek programjairól sem!


Napi horoszkóp Ikrek

Egyfajta társasági méregtelenítésre van szükséged szombaton. Úgy is mondhatnánk, hogy ma szociális böjtöt tartasz, és kerülöd azokat az embereket, akikkel máskor nagyon szívesen találkozol, és akikkel máskor nagyon is szívesen vagy együtt. Nyugodtan legyél ma egy kicsit zárkózottabb, és nyugodtan vonulj el a saját kis kuckódba feltöltődni, és kipihenni magadat.


Napi horoszkóp Rák

Úgy érzed, hogy eljött a nagy vallomások ideje. Úgy véled, hogy most kell gondoskodnod arról, hogy mindenki pontosan megismerhesse a véleményedet, a gondolataidat, az álláspontodat és azokat az ok-okozati összefüggéseket, amelyek a jelenlegi helyzethez vezettek. Természetesen jól teszed, ha őszintén beszélsz az emberekkel. De ez nem jelenti azt, hogy mindenkit a bizalmadba kell fogadnod.


Napi horoszkóp Oroszlán

Mindig megfogadod, hogy lényegre törő leszel, és hogy nem fecsérelsz sok időt a felesleges dolgokra, de valahogy ezt az ígéretedet sohasem sikerül igazán betartanod. Szombaton is teljesen felesleges megfogadnod, hogy csak annyit beszélsz, amennyit szükséges, hiszen valójában ma is szájmenésed van, és szinte képtelen vagy abbahagyni a mesélést.


Napi horoszkóp Szűz

Csillogó szemmel veted bele magadat szombaton a nagy titkos terved megvalósításába. Annak a nagy titkos tervnek a megvalósításába, aminek a végén nagyon meglepődik majd valamelyik családtagod. Ma azonban nem vagy olyan jó összeesküvő, mint azt hiszed, és a titkos tervedre hamar fény derülhet. Ma legyél sokkal óvatosabb, ha meg akarsz lepni valakit.


Napi horoszkóp Mérleg

Talán egy kicsit nehezedre esik felvenni a ritmust szombaton. Most talán többet szeretnél aludni, és jóval kevesebbet szeretnél a család ügyes-bajos dolgaival foglalkozni. A helyzet azonban az, hogy a családtagjaid nagyon is úgy érzik, hogy most neked kell megoldanod a problémáikat. Ez pedig megakadályozza azt, hogy igazán beleengedd magadat a nagy pihenésbe.


Napi horoszkóp Skorpió

Vedd komolyan a tested jelzéseit! A tested sokkal jobban tudja, hogy mire van szüksége, mint ahogyan azt te ki tudnád találni. A testednek a pihenés mellett edzésre, ápolásra, megfelelő táplálékra van szüksége, és úgy tűnik, hogy ebből a három dologból legalább az egyikből nem kapott eleget az elmúlt héten. Ezt pedig ma kellene bepótolnod.


Napi horoszkóp Nyilas

Próbálj meg koncentrálni szombaton! Ma olyan feladatokat osztottál magadra, vagy vállaltál el, amelyekhez jobb lenne egy kicsit összeszedettebbnek lenned. A gondolataid mégis szerteszét szaladnak egész nap, és szinte alig vagy képes arra, hogy egy mederbe tereld őket. Most sokkal jobban érdekel az, hogy önmagaddal foglalkozz, mint az, hogy a vállalt feladataiddal.


Napi horoszkóp Bak

Igazán sikeres vagy abban, hogy másokat a kötelességeikre figyelmeztess. Emiatt a családod talán kerülni kezd szombaton, hiszen ők nem szeretnének ma a kötelességekről hallani. Ők ma bulizni szeretnének, és nem is igazán érheti őket kritika emiatt. Jobb lenne, ha te is hagynád, hogy egy kicsit belevigyenek a buliba, és többet lazíts ma, mint ahogyan azt tervezted.


Napi horoszkóp Vízöntő

Talán azért nem tudod megfogalmazni a mondanivalódat szombaton, mert talán te magad sem gondoltad elég jól végig azt. Könnyen lehet, hogy most arra kellene időt szánnod, hogy átgondold az ügyeidet és a helyzeteket, amelyekben vagy. Talán azt kellene átgondolnod, hogy melyik kapcsolatod milyen irányban tart, és melyik ismerősöddel hova futhat ki a viszonyotok.


Napi horoszkóp Halak

Nagyon könnyen helyezkedsz bele mások helyzetébe. Talán túl könnyen is helyezkedsz bele mások nézőpontjába, és talán túl sok időt töltesz azzal, hogy kitaláld, mit is gondolnak rólad mások. Most nem azzal kellene foglalkoznod, hogy mások mit gondolnak, és azzal sem, hogy másoknak mi lenne a jó. Most azzal kellene foglalkoznod, hogy neked mi lenne jó.


evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5