2017. december 11., hétfő

Napi horoszkóp 2017. december 11



Napi horoszkóp - 2017.12.11.


Napi horoszkóp Kos

Ne bosszankodj, ha ma a munkádban nagyon sok akadállyal találkozol, legyenek ezek jogi-, külfölddel kapcsolatos, avagy a megfelelő tudás hiánya miatti problémák. Csak megoldásban gondolkozz, mert akkor nem megy el fölöslegesen az energiád!



Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Szerelmed, gyerekeid iránti féltésed felerősödhet, melyek mögött talán nincsenek is kézzel fogható okok, csak a rossz érzések veszik el az energiádat, tehetik tönkre a napodat. Ha nyitott vagy, akkor nagyon sok segítővel találkozhatsz, akár az utcán is!








Napi horoszkóp Ikrek

Ne aggódj szüleid, családod, de akár hazád miatt! Aminek meg kell történni, az megtörténik, aminek nem kell megtörténni, az úgy sem fog – kár a benned levő energiát hagyni értelmetlenül elszivárogni! Barátaid két szóval megnyugtatnak, keresd őket!



Napi horoszkóp Rák

Ha felhúzod félve vastag faladat, kizárva az egész világot, s nem szólsz ma senkihez, talán még harapófogóval sem tudnak egy szót sem kihúzni belőled – a lehető legrosszabb utat választod, hisz egyedül a félelmek még inkább felerősödnek. Egy ajtót nyiss rajta!




Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

A sport mindig jót tesz, hisz segít a feszültségeket kivezetni, de ma jobban teszed, ha kihagyod! Talán azért, mert túl szigorú vagy most magaddal, akkor is erőltetnéd, amikor már tested tiltakozik ellene – több kárt okozva, mint hasznot.







Napi horoszkóp Szűz

Könnyen lázadhat fel családod, ha még mindig erőlteted a róluk való gondoskodást, ami nem lenne baj, ha nem esnél túlzásba túlzott féltéseddel, a benned levő félelmek miatt. Nem kell sok, csak egy kis csend, hogy megtaláld a középpontodat – s már oldódnak is ezek!



Napi horoszkóp Mérleg

Tarts be minden szabályt az utakon, meglehet, az összes rendőr rád vadászik, s bizony, ha felhívod magadra a figyelmet, pénztárcád bánni fogja! Szavaidban ma túl szigorú s nagyon kritikus lehetsz, nem lehetne, hogy mindent elfogadj úgy, ahogy van?



Napi horoszkóp Skorpió

Pénztárcádra vigyázz! Ne tedd táskád tetejére, hátsó zsebedbe! Mintha valaki vadászna rá, s ha nem vagy éber, álmodozol, kapkodsz, figyelmetlen vagy, már nem is tudsz fizetni a következő kasszánál – volt, nincs! Ez bankkártyádra is vonatkozik!



Napi horoszkóp Nyilas

Főnököddel könnyen összerúghatod a port, leginkább a pénzügyi vonal miatt. Addig ne kakaskodj, míg nem vagy biztos dolgodban - figyelmetlenséged, álmodozásod miatt könnyen elszámolhatod magadat – s abból a helyzetből nem is olyan könnyű felállni!



Napi horoszkóp Bak

Talán előző életből jövő problémák elszámolásai vesznek körbe, főleg a jogi ügyeidben. Meglehet, olyan titkos dolgokba, darázsfészekbe is sikerült belenyúlnod, melyeknek az elszámolásait hozzák – mindezt fogadd alázattal, nagy tudatossággal.



Napi horoszkóp Vízöntő

Nem biztos, hogy sikerül megkapnod azt a kölcsönt, amit talán már nagyon vársz, esetleg párod pénze nem érkezik meg, s ez okoz csalódást – „mi lesz így a karácsonnyal?”. De ne aggódj, mindig, minden megoldódik – csak próbáld most ezt elfogadni!







Napi horoszkóp Halak

Ha sikerül főnöködnek, a munkádnak tönkretenni álmodat, a ma esti programodat szerelmeddel, pároddal, gyerekeiddel - rávéve téged, hogy a munka fontosabb, hát add meg magad! Van, amikor nincs mit tenni, amikor alázattal csinálni kell a dolgokat.



0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5