2017. november 26., vasárnap

Napi horoszkóp 2017. november 26



Napi horoszkóp - 2017.11.26.


Napi horoszkóp Kos

Észrevetted, hogy mostanában milyen sokszor kerül szóba a hit a beszélgetéseidben? Talán ideje lenne végiggondolnod, hogy mi az, amiben hiszel, és mi az, amiben nem. Ideje lenne megvizsgálnod, hogy a hitrendszered vajon milyen módon illik a gyakorlati cselekedeteidhez. Ma csak azt tedd meg, amiben valóban hiszel.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Úgy tűnik, hogy most azt akarod a legjobban, ami nem lehet a tiád. Persze a helyzet ennyire nem egyértelmű. Érdemes lenne tudatosítanod magadban, hogy mindened megvan, amire most szükséged van. Ha valamid még nincs meg, akkor annak az az oka, hogy még nem készültél fel rá. Ma változtass magadon, hogy azt is megkaphasd végre!






Napi horoszkóp Ikrek

Egy kicsit félénk vagy vasárnap, és attól tartasz, hogy senkit sem érdekelnek a történeteid. Ennél messzebb nem is lehetnél az igazságtól: Ma sokan vannak, akik meg akarnak hallgatni, sokan vannak, akik hallani akarják a történeteidet. Meséld el azokat a vicces eseményeket, amik az elmúlt héten történtek veled!

Napi horoszkóp Rák

Olyan sok vidám dolgot tehetnél. Módosítok: Olyan sok örömteli dolgot kell megtenned ma! Igen, itt az ideje annak, hogy egy napra az öröm és a boldogság kerüljön a fókuszba: Ma tedd meg azt, amire régóta vágysz. Hidd el, amikor boldog vagy, akkor a teremtő erőd is nagyobb, és jobban alakulnak a dolgok.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Figyeld meg, milyen jól érzed magad a bőrödben akkor, amikor mozogsz. Talán a lustaságod azt mondaná, hogy ma ki sem kell mozdulnod a lakásból. Mégis érdemes elmenned sétálni, edzeni, vagy táncolni. Ha így teszel, akkor sokkal vidámabb és lendületesebb lesz a vasárnapod és az egész jövő heted is.





Napi horoszkóp Szűz

A családi ebéd lehetőséget teremt arra, hogy egy kicsit eljátssz a gondolattal: Milyen lenne az életed, ha más lenne a családod. Könnyen rájöhetsz arra, hogy valójában a családod – minden nehézséggel és nyűggel együtt – nagyszerű csapat, és semmi pénzért sem cserélnéd el őket senki más családjára.

Napi horoszkóp Mérleg

Készen állsz arra, hogy valami új dolog kezdődjön az életedben? Lehet, hogy régóta vágysz a változásra, de lehet, hogy nem állsz készen rá. Lehet, hogy még biztonságosabb a régi, de megszokott kellemetlenség, mint egy teljesen új és ismeretlen, de a réginél sokkal jobb helyzet.

Napi horoszkóp Skorpió

Szükséged van arra, hogy bebugyoláld magadat egy jó meleg plédbe, és elmerülj egy felemelő történetben. A legjobb az lenne, ha egy jó könyvvel vonulnál félre vasárnap. Olvasás közben sok minden a helyére kerülhet a lelkedben, és sokféle helyzetre megtalálhatod a megoldást.

Napi horoszkóp Nyilas

Nem biztos, hogy az a legjobb, ha beszállsz egy családi veszekedésbe. Könnyen lehet, hogy ma valaki azzal akarja levezetni a saját feszültségét, hogy azt egy veszekedés formájában áttolja másokra. Neked pedig az a dolgod egy ilyen helyzetben, hogy okos legyél, észrevedd és megakadályozd ezt a folyamatot.

Napi horoszkóp Bak

Sokkal jobb tanár vagy, mint ahogyan azt gondolod, és itt lenne az ideje annak, hogy taníts valami okosat a környezetednek. Sokféle tapasztalatod van, amelyeket azonnal átadhatnál, és sokféle olyan megfigyelésed van, amelyeket el kellene mondanod másoknak. Ezzel másoknak és magadnak is segítesz.

Napi horoszkóp Vízöntő

Úgy döntöttél, hogy a hétvégén előveszel egy olyan régi témát, amivel egy ideje már nem törődtél. Vasárnap pedig már abban is biztos lehetsz, hogy megérte elővenni ezt a témát, és abban is biztos lehetsz, hogy ez a téma még ma (vagy nemsokára) teljes egészében megoldódik, neked pedig nem kell vele többet foglalkoznod.





Napi horoszkóp Halak

Szívesen töröd meg a hagyományokat vasárnap, és szívesen teremtesz magadnak és a szeretteidnek új hagyományokat. Mit gondolsz, mi lenne az az új vasárnapi hagyomány, amelynek örülnének a gyerekek? Mi lenne az az új szokás, amelyet érdemes ma kipróbálni, és amely eddig mindenkinek hiányzott?

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5