2017. november 25., szombat

Napi horoszkóp 2017. november 25



Napi horoszkóp - 2017.11.25.


Napi horoszkóp Kos

Fontos, hogy értsd: A gyógyulásnak is időt kell adnod. Fontos, hogy értsd, minden helyreáll hamarosan, de nem baj, ha nem áll minden helyre most azonnal. Adj időt a változásoknak. Adj időt annak, hogy minden átalakuljon, kialakuljon és fejlődjön az életedben. A pozitív változások már zajlanak, csak egy kis türelemre lesz szükséged.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Lehet, hogy nem mindig azt mondod, amit mások hallani akarnak, de ez nem is baj. A baj csak az lenne, ha nem azt mondanád, amit a szíved szerint mondani szeretnél. Figyelj arra, hogy szombaton csak az igazat és a valót mondd. Persze az sem mindegy, hogy milyen szavakkal mondod ki a saját igazságodat!






Napi horoszkóp Ikrek

Egy mosollyal sokkal gyorsabban megoldhatsz egy nehéz helyzetet, mint egy egész hadsereggel. Ma figyelj arra, hogy a mosolyt válaszd a küzdelmek helyett. Figyelj arra, hogy mindenki megkapja azt a mosolyt, amellyel beolajozhatod az eseményeket és amely gondoskodik arról, hogy minden simábban menjen.

Napi horoszkóp Rák

Úgy érzed, hogy beszélned kell valakivel, akivel már nagyon régóta nem beszélgettél. Talán egy régi barátságot elevenítenél fel, talán egy távoli rokonoddal szeretnél beszélgetni. Nyugodtan emeld fel a telefont, és nyugodtan hívd fel azt, akinek a hangját hallani szeretnéd. Hidd el: Örülni fog neked.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Úgy érzed, hogy vigyáznod kell valakivel, és úgy érzed, hogy nem bízhatsz meg valakiben. Lehet, hogy igazad van, de azért az a valószínűbb, hogy ma egy kicsit túlreagálod a helyzetet. Érdemes aludnod egyet rá, és érdemes csak később eldöntened, hogy kiben bízhatsz és kiben nem.





Napi horoszkóp Szűz

Valaki talán megzavarja a koncentrációdat szombaton. Ez a nap talán nem a legalkalmasabb arra, hogy nagy összpontosítást igénylő feladatokat végezz. Ha lehet, akkor ne ma akard elvégezni azt a munkát, amire a héten nem volt időd. Inkább adj magadnak időt és energiát arra, hogy lazíts egy kicsit!

Napi horoszkóp Mérleg

Fontos, hogy beszélj az érzéseidről, és ne csak azoknak, akiknek könnyen megnyílsz, és akiknek könnyen beszélsz. Szombaton érdemes lenne érzelmi kockázatot vállalnod, s valaki olyat is beavatnod az érzéseidbe, aki szívesen hallana róluk, de akinek eddig nem mertél megnyílni.

Napi horoszkóp Skorpió

Szeretnéd, ha véget érne egy játszma, és mindent el is követsz annak érdekében, hogy ez megtörténjen. Ma érdemes figyelned arra, hogy ne mondj semmi olyat, ami félreérthető, vagy ami újabb játszmákba hívná be az ismerőseidet. A legjobb, ha ma egész nap a szeretet szavait választod, és csak a szeretetedről beszélsz.

Napi horoszkóp Nyilas

Talán túl sok betarthatatlan ígéretet tettél mostanában. Szombaton lesz arra lehetőséged, hogy a szerelmednek és a családodnak tett ígéreteket szépen lassan elkezd megvalósítani. Ma valójában könnyen válhatnak megvalósult ígéretek a betarthatatlannak és értelmetlennek tűnőkből is.

Napi horoszkóp Bak

Úgy érzed, hogy a hétvége túl rövid lesz, ezért hatalmas elánnal veted bele magadat. Kérlek, nyugodj meg, és kérlek ne kapkodj. Nemcsak szombaton tilos kapkodnod, de holnap sem lesz érdemes nagyon siettetned a dolgokat. A rohanás helyett egész hétvégén válaszd a békét és a szemlélődés nyugalmát.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nem kellene meglepődnöd azon, hogy valaki pont jókor van a legjobb helyen, és emiatt a te életed is egyszerűbb lesz. Lehet, hogy most az Univerzum azt akarja, hogy egyszerűsítsd le a dolgokat, és a bonyolult megoldások helyett inkább bízz nagyobb szerepet az élet áramlásának, és a szerencsének is?





Napi horoszkóp Halak

Nem kellene meglepődnöd azon, hogy valaki pont jókor van a legjobb helyen, és emiatt a te életed is egyszerűbb lesz. Lehet, hogy most az Univerzum azt akarja, hogy egyszerűsítsd le a dolgokat, és a bonyolult megoldások helyett inkább bízz nagyobb szerepet az élet áramlásának, és a szerencsének is?

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5