2017. március 31., péntek

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.04.01.


Napi horoszkóp Kos

Nem elég elmondanod, hogy mit szeretnél, de meg is kell mutatnod azt, ami a legjobb szerinted. Mutasd meg másoknak, hogy szerinted hogyan kell csinálniuk a dolgokat, és azt is, hogy szerinted mi hogyan a legjobb. A lényeg azon van, hogy ne csak mesélj, hanem mutass is meg a mozdulatokat, a folyamatokat. Ha így teszel, mindenki sokkal könnyebben megérti majd, hogy mit szeretnél.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, akkor érdemes megállnod egy pillanatra és lassítanod. Igen, tudom, hogy ilyenkor előre menekülnél. De az előre menekülésnek ma nincs értelme. Előre semmit sem találsz, csak légüres teret. Ha azonban megállsz, rájöhetsz, hogy mennyi lehetőséged van megoldani a nehézségeket.

Napi horoszkóp Ikrek

Sokkal könnyebb dolgod lenne, ha külön tudnád választani a munkát és a magánéletedet. Az még csak-csak belefér, hogy a munkahelyeden egész nap a családi ügyek pörögnek a fejedben. De az, hogy hazahordod a munkahelyi intrikákat megengedhetetlen. Pénteken nagyon határozottan hagyj bent az irodában minden munkahelyi témát, ügyet és feladatot.

Napi horoszkóp Rák

Érdemes lenne belevágnod valami újba. Szükséged van arra, hogy új energiák, új lehetőségek, új témák vegyenek körül. A péntek (és a hétvége is) remek alkalmat kínál arra, hogy belépj egy klubba, vagy valamilyen olyan csoportba, ahol a kedvenc témádról beszélgethetsz. Nagyon fontos, hogy kiadhasd magadból a benned lévő feszültséget, és ehhez a szavak a legjobb eszközök.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Úgy tűnik, hogy az időd beosztása még mindig nem alakul úgy, ahogyan azt tervezted. Most már enged meg magadnak ezt, és hagyd, hogy a péntek is szétszórtabb legyen a szerinted optimálisnál. A hétvégét pedig töltsd lazítással. Majd hétfőtől megpróbálhatsz belerázódni a szerinted megfelelő kerékvágásba, de ez a három nap legyen a pihenésé és a lazaságé!

Napi horoszkóp Szűz

Úgy próbálod szervezni az életedet pénteken, hogy mindenhol ott lehess. Mégis azzal kell szembesülnöd, hogy most az lenne a legjobb, ha egy időben két helyen is lehetnél. attól tartok, ez nem fog menni, ezért érdemes lenne megosztanod valakivel a feladatokat. Érdemes ma valakit magad helyett elküldened oda, ahol te nem tudsz jelen lenni, és ahol talán pótolható vagy.

Napi horoszkóp Mérleg

Nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ami annak tűnik a szemedben. Most a jó megoldások szívesen öltöznek valami unalmas, vagy legalábbis érdektelen helyzetnek. Neked pedig az lenne a dolgod, hogy felismerd, hogy melyik unalmasnak és átlagosnak tűnő lehetőség az, amelyik valójában egy titkos csodát tartogat a számodra.

Napi horoszkóp Skorpió

Mindig az intrikáknak hiszel? talán akkor is, amikor egyáltalán nem kellene azokra hallgatnod? Ma próbálj meg minden témában a lehető legtisztább és legőszintébb forrásból táplálkozni, és csak azt hidd el, amit a saját szemeddel látsz. Ami azt illeti, ma a tiszta forrásból jövő üzenetek jó irányban változtathatják meg a döntéseidet is.

Napi horoszkóp Nyilas

Arra jössz rá, hogy milyen sokan szeretnek beszélgetni veled. Milyen sokan vannak azok, akik arra használják a veled való munkát és a találkozásokat, hogy kiöntsék a lelküket. Neked ilyenkor bőven elég hallgatnod, és kedvesen mosolyognod. Ne felejtsd el: ezek az emberek talán nem is rád kíváncsiak, nem a tanácsaidat akarják, hanem a „füledet”, azt, hogy meghallgasd őket.

Napi horoszkóp Bak

Kicsit figyelmetlen vagy pénteken, emiatt talán nem ismered fel egy ismerősödet, vagy szétszórtságodban elhagysz valamit az utcán. Ma érdemes lenne egy kicsit összeszedettebbnek lenned. Ennek pedig az a legjobb eszköze, ha nem a múlton rágódsz, és nem is a jövőn aggódsz, hanem a teljes figyelmeddel a jelenbe érkezel meg. Arra figyelj, amit éppen teszel, ne valami másra.

Napi horoszkóp Vízöntő

Olyan jó ötleteket kapsz pénteken, hogy a legszívesebben azonnal megvalósítanád mindegyiket. Ez természetesen azzal a veszéllyel jár, hogy az egész hétvégédet a pénteki ötleteknek szenteled. ma érdemes felírnod ezeket az ötleteket, és érdemes rögtön egy megvalósíthatósági tervet is készítened: érdemes pontokba szedned azt, hogy mi mindent kell megcsinálni, amire az ötletekből valóság lesz.

Napi horoszkóp Halak

Ma visszanyerheted a bizalmadat valakivel kapcsolatban. Talán mostanában feszültebb volt a viszonyotok, és talán úgy érezted, hogy ő nem őszinte veled. Valójában azonban ő mindig önmagát adta, csak egy nehezebb időszak miatt nem volt elég ereje rád figyelni. Most megértheted, hogy milyen fontos vagy a számára, és milyen fontos a számára a kapcsolatotok is.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5