2017. március 30., csütörtök

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.31.


Napi horoszkóp Kos

Meglepetten veszed észre, hogy a csütörtök milyen gyorsan elszáguld, és milyen hamar vége lesz. Ma szaladnak veled a percek, pedig talán pont ma csinálsz olyasmit, amit szeretnél kiélvezni, és amit szeretnél mélyen és sokáig átélni. Azzal lassíthatod az idő áramlását, ha tudatosan figyelsz a jelen pillanat örömeire, és ha kizárod a fejedből az aggodalmakat.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Nagyon finom, apró jeleket is képes vagy érzékelni csütörtökön, ezért sokkal könnyebben olvasol az emberek arcáról, mint máskor. Ránézel valakire, és azonnal tudod, hogy mit szeretne mondani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene megvárnod, hogy ők maguk elmondják a mondandójukat. Nem kell neked beszélned mások helyett ma sem.

Napi horoszkóp Ikrek

A félig elmondott gondolatok veszélyesek. Ma a nagy rohanásban talán nincs időd arra, hogy befejezd a mondanivalódat, és talán nincs időd arra, hogy végigmond mindazt, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy ezeket a félbehagyott gondolatokat aztán mindenki félreérti. Épp ezért ma mondj végig minden gondolatkört, amibe belekezdesz.

Napi horoszkóp Rák

Ha tavasz, akkor nagytakarítás és lomtalanítás. Ma különösen a lomtalanításra lenne érdemes koncentrálnod, és megszabadulhatnál a lakásban felgyülemlett lomoktól. Hogy neked nincsenek is lomjaid? Nos, minden lom, amit az elmúlt egy évben nem használtál. Ha így nézzük, akkor még az is kiderülhet, hogy egész lom gyűjteményeid vannak.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Próbálsz röviden elintézni egy fontos ügyet csütörtökön, de ez olyasmi lesz, mint a rétestészta: Egyre csak nyúlik és nyúlik, végeláthatatlanul. Érdemes ma több idővel számolnod még a legegyszerűbb helyzetekben és a legegyszerűbb témákban is. Érdemes most úgy szervezned a napodat, hogy az jóval rugalmasabb legyen a szokásosnál.

Napi horoszkóp Szűz

Ideje lenne egy kicsit lazítanod. Túl szigorú vagy magadhoz és talán a gyerekeidhez is csütörtökön. Az, hogy következetes vagy, nem jelenti azt, hogy feleslegesen kellene szigorúnak lenned. Sőt! Talán pont a következetességed enged teret annak, hogy megengedő legyél minden olyan esetben és témában, amelyekre nincs előre kitalált követhető szabály.

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy valaki nem elég őszinte veled, ez pedig igen nagy feszültségekhez vezethet köztetek. Talán felemeled a hangod, vagy egyenesen veszekedni kezdesz vele, ahelyett, hogy elhinnéd: valóban úgy van, ahogyan ő mondja. Csütörtökön érdemes lenne abból kiindulnod, hogy valóban igazat mondanak neked az emberek, akkor is, ha ezt nem tudod elhinni.

Napi horoszkóp Skorpió

Megvan az a feladat, ami a legfontosabb a számodra ma. pontosan tudod, hogy mi az a feladat, amit mindenképp szeretnél elvégezni ma, de nem vagy benne biztos, hogy lesz-e ehhez elég időd. Akkor is érdemes erre az egy feladatra összpontosítanod, ha még sok-sok más dolgod is van. Azzal, ha ezzel az egy fontos feladattal végzel sokkal könnyebbé teszed a holnapi napodat is.

Napi horoszkóp Nyilas

Valaki nagyon szeretné kiforgatni a szavaidat, és valaki nagyon szeretné nyakatekert módon értelmezni mindazt, amit mondasz. Itt lenne az ideje annak, hogy továbblépj végre, és ne akarj olyanokat meggyőzni az igazadról, akik szemmel láthatóan direkt félreértenek. Engedd meg nekik, hogy félreismerjenek, te pedig törődj a valódi szeretteiddel.

Napi horoszkóp Bak

Nem is sejted, milyen jó dolgok várnak rád csütörtökön. Ezt olyannyira nem sejted, hogy ma egész nap rossz dolgokra számítasz. talán úgy érzed, hogy egyfajta balsejtelem kínoz, de az is lehet, hogy más módon érzékeled a rossz események előszelét. Pedig ez egy hamis érzet: Ma csak jó dolgok várnak rád, ha meg tudod engedni magadnak őket.

Napi horoszkóp Vízöntő

Egyszerűsíts! Olyan bonyolult magyarázatokat, ok-okozati viszonyokat kreálsz fejben, amelyek szerinted jól magyarázzák a világod működését. A valóságban azonban csak összezavarnak. A világ körülötted nagyon egyszerűen működik: Mindenki a szeretetet keresi, és mindenki azt akarja elérni, hogy szeressék őket.

Napi horoszkóp Halak

Alapjaiban kellene újraszervezned a következő napokat. Úgy tűnik, hogy túl sok mindenre mondtál igent, és túl sok olyan helyre is elígérkeztél, ahová talán nem fogsz tudni elmenni. Most kellene végiggondolnod, hogy ezekből az ígéretekből mik lesznek betarthatóak, és mik azok, amelyeket még idejében módosítanod kellene.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5