2017. március 27., hétfő

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.28.


Napi horoszkóp Kos

Szerencsés napod lesz a hétfő. Ma ugyanis kiderülhet, hogy nem kell megtenned valamit, amit egyébként sem akartál megcsinálni. Így nyugodt szívvel töltheted mással az idődet, és teljes nyugalommal foglalkozhatsz olyan dolgokkal, amelyek valóban szórakoztatnak téged, azok helyett a dolgok helyett, amelyek csak felidegesítenének.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Nagyon vicces barátnőid vannak, és talán erős a kísértés, hogy mindig csak a barátnőid vicces oldalát lásd meg. A helyzet azonban az, hogy a vicces álarc mögött egy sor komoly érték húzódik meg. Olyan értékek, amelyekre megéri alapozni, és amelyekre megéri számolnod akkor is, ha segítségre van szükséged. A barátnőid most minden helyzetet megoldanak.

Napi horoszkóp Ikrek

Érzed a szabadság ízét hétfőn. Érzed azt, hogy hamarosan sokkal több szabadságod lesz, mint eddig. Most érdemes átgondolnod, hogy mi mindentől és ki mindentől akarsz függetlenedni. Mit jelent számodra a szabadság? Azzal, ha ezt tudatosítod magadban megkönnyíted az utadat a szabadságba. Azzal, ha ezt tudatosítod magadban, könnyebben választod majd a szabadságot is.

Napi horoszkóp Rák

Vigyázat, hétfőn a szokottnál is édesszájúbb leszel. Ma szinte egész nap édességet kívánsz, és nagyon is szívesen falatozol különféle desszerteket. Néhány kocka csoki (vagy egy egész tábla) is lecsúszhat hétfőn. Nem baj, ha egy kicsit többet eszel a szokásosnál, de arra is érdemes odafigyelned, hogy ledolgozd mindazt, amit megeszel. Ma mozogj egy kicsit többet a szokásosnál.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ma könnyen felismerheted az élet ajándékait. Azokat az ajándékokat, amelyek talán egy váratlan pénzjutalom, egy árleszállítás, vagy egy ajándékba kapott cipő képében érkeznek el hozzád. Persze lehet, hogy nem cipő lesz az ajándékod, hanem egy ruhadarab, vagy egy tavaszi színű körömlakk. A lényeg, hogy fogadd örömmel az élet ajándékait, és köszönd meg azokat.

Napi horoszkóp Szűz

Van egy olyan érzésed, hogy valaki azt hiszi, nálad van az az információ, amire szüksége van. Ő egész nap faggat téged, és mindenáron ki akar szedni belőled valamit. Persze te szívesen megmondanád neki, amit tudni akar, legalábbis, ha tudnád, hogy mi az. Hétfőn az őszinte és nyílt kommunikáció segíthet megoldani ezt a helyzetet. Egyszerűen kérdezz rá, hogy mit is szeretne az illető valójában.

Napi horoszkóp Mérleg

Szívesen választanád ma azt, hogy lustálkodsz és átalszod a napot. De közben arra is gondolsz, hogy kezded utolérni magad, és ha most még egy kicsit belehúzol, azzal nagy-nagy előnyre teszel szert. Ami azt illeti, igazad van: Hétfőn valóban nem lustálkodnod, hanem egy hajszálnyit rákapcsolnod kellene. Ha így teszel, azzal bebiztosíthatod az előnyödet, és végre tényleg utoléred magadat.

Napi horoszkóp Skorpió

Könnyed tavaszi hangulatban vagy hétfőn. Ma egész nap az élénk színek, a napsütés és a virágok foglalkoztatnak. Ideje virágot tenned a vázákba, vagy beszerezned néhány cserepes virágot. Ideje úgy alakítanod az életedet, hogy sokkal többet sétálhass a tavaszi napsütésben is. A hétfő alkalmas arra, hogy bohókás könnyedséget vigyél az életedbe.

Napi horoszkóp Nyilas

Talán egy kicsit túl fontosnak tekinted a pénzügyeket hétfőn. Most túl sok gondolatod jár a pénz és a megélhetés körül. Azzal, ha rágörcsölsz a pénzszerzés témájára nem segítesz sem magadnak, sem azoknak, akiket a pénzzel támogathatnál. Ma vedd könnyedén a dolgokat, és tartsd észben, hogy a pénz ahhoz áramlik, aki megengedi neki, hogy áramoljon hozzá.

Napi horoszkóp Bak

Nem mindig alakulnak úgy az ügyek, ahogyan azt eltervezted, Azt azonban érdemes tudnod, hogy annak mindig oka van, ha valami mégis másként alakul. Lehet, hogy ez az ok valamiféle nagyobb jó, egy olyan szerencse, amely most még szerencsétlenségnek tűnik a szemedben. Egyszerűen csak bízz az életben, bízz abban, hogy az is jól alakul, amiről ezt még nem tudod elképzelni sem.

Napi horoszkóp Vízöntő

Komoly elhatározásokra van szükséged hétfőn. ma arra van szükséged, hogy megértsd: A rendszeresség, és a kitartó összpontosítás mindig meghozza a gyümölcsét. Nem kell attól tartanod, hogy az erőfeszítéseid észrevétlenek maradnak hétfőn, de arra határozottan érdemes lesz figyelned, hogy ezek az erőfeszítések ne lankadjanak, és kitartóak maradjanak.

Napi horoszkóp Halak

Ha tegnap elkészítetted a tervedet a megoldandókkal, akkor már pontosan tudod, hogy ma minek érdemes nekiállnod. Ha nem láttad a tegnapi horoszkópot, vagy ha nem írtad meg a megoldandóid listáját, akkor folytasd ezzel a hétfői napodat. Ma dolgozz ezzel a listával, és próbálj legalább egy tételt kipipálni rajta. Ma a tudatosságodra és az önfegyelmedre lesz ehhez szükséged.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5