2017. március 27., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.13.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

A tavasz legkézzelfoghatóbb égi bizonyítéka a kedd hajnali újhold a Kosban. Számodra ez a legkitűnőbb lehetőség a külső-belső megújulásra. Azonban másnap egy konfliktusos bolygóháromszög (Kos Hold, Uránusz, Merkúr – Mérleg Jupiter – Bak Plútó) vitát vetít előre. Szerencsére már szerda este jön a „felmentő sereg” = egy szuper fényszög. Csütörtöktől a Bika Holdnak köszönhetően higgadtabbá válsz. Hétvégén az Ikrek Holdnak és a Mérleg Jupiternek köszönhetően felélénkül, és színesedik a társasági életed.

Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Vigyáznod kell az egészségedre: attól, hogy beköszöntött a tavasz, még hűvösek a reggelek és az esték. A hét elejei bolygóállások azt javasolják, hogy vigyázz magadra, mert a munkádat csak akkor tarthatod meg, ha a teljesítményed nem romlik. Még jó, hogy szerda délutántól a Bikába lépő Hold és a Bika Mars, ill. a kedvező fényszögek erőt szimbolizálnak. Ettől még nem szabadna túl terhelned magad. A hétvégéd akkor lesz eredményes az Ikrek Hold szerint, ha kimozdulsz, és a friss levegőn töltődsz fel.

Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Ne lepődj meg, ha a keddi Kos újhold új barátokkal és szövetségesekkel ajándékoz meg! De csak lassan a testtel! Idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, ki az igaz barát. Szerda délutántól le fogsz lassulni a Bika Hold és a föld jegyekben járó bolygók szerint. Közben ez segít a jobb koncentrálásban, és anyagiassá is tesz. Nem baj, ha nem válsz fukarrá. Péntek este Merkúr, a te bolygód belép a Bikába, és még megfontoltabb stílust hoz. Hétvégén elemedben leszel az Ikrek Holdnak és a Mérleg Jupiternek köszönhetően.

Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Végre új feladatot és/vagy új felettest kapsz. A keddi újhold új felállást mutat a munkahelyeden. Elsőre nehezebbnek fog tűnni, mint amilyen lesz. Egy bolygóháromszög szerint a szerdai napot kell kibírnod konfliktus nélkül. A hét második felében megnyugtatóan fog hatni rád a Bika Hold és a föld jegyekben járó bolygók (Mars, Plútó, Merkúr). Kiderül, hogy kikre számíthatsz. Hétvégén elengedhetetlen, hogy kikapcsolódj. Máskülönben le fogsz robbanni. Az Ikrek Hold szerint ki kéne szellőztetned a fejed.

Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Végre tényleg itt a tavasz. Ezt erősíti meg a kedd hajnali Kos újhold is. Érdemes lenne megállnod egy pillanatra. Tudtad, hogy az újhold a leghatékonyabb segítség, ha új dologba vágsz bele? Szerdán délelőtt legyél óvatos, mert egy balesetveszélyes bolygóháromszög (Kos Hold, Uránusz, Merkúr – Mérleg Jupiter – Bak Plútó) lesz az égen! Azután a Bika bolygók szerint a főnököd többször fog ellenőrizni, beszámoltatni. Hétvégén az Ikrek Hold és a Mérleg Jupiter azt javasolja, hogy utazz el! Ne tétovázz!

Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Ne szomorkodj azért, mert téged nem érint közvetlenül a keddi újhold! Attól még kívánhatsz. Az újhold mindennek kedvez, ami újításról szól. Szerdán az lenne a legokosabb, ha otthon felejtenéd a pénztárcádat. Olyan kritikus konstellációk lesznek, amik kritikus helyzetet teremthetnek anyagi téren. Csütörtöktől sokkal jobb passzban leszel a föld jegyekben járó bolygóknak (Hold, Mars, Plútó, Merkúr) köszönhetően. Hétvégén fejtörést okozhat, ha túl sokat agyalsz azon, hogy mi lesz, vagy mi legyen…

Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Új emberekkel fogsz összefutni a kedd hajnali újhold tükrében. Legyél nyitott, hogy kiderüljön, hogy a sok ember közül kivel van dolgod! A Kos Nap - Hold együttállás = az újhold kicsit zavarhat, de inkább felvillanyoz. Azonban a szerdai feszült bolygóháromszög (Kos Hold, Uránusz, Merkúr – Mérleg Jupiter – Bak Plútó) veszekedést provokálhat. A hét második felében hatékonyan haladhatsz a munkáddal. Előnyös lesz számodra a hétvégi Ikrek Hold, a Mérleg Jupiter és a jó fényszögek. Szárnyalni fogsz…

Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

A te szempontodból a kedd hajnali Kos újhold eltörpül ahhoz képest, hogy csütörtökön a Hold és a Mars együttáll, ami egy sértődős embert szimbolizál. Lehet, hogy sajnáltatni fogja magát, és megesik rajta a szíved. Mielőtt olyan döntést hoznál, amit később megbánsz, aludj rá egyet! Az is fontos, hogy pénteken este Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Bikába. Ez egy lassú beszédű embert mutat, akit meg kell hallgatnod, ha nem akarsz lemaradni valami fontos infóról. Hétvégén ne költekezz!

Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Egyértelműen a kedd hajnali Kos újhold lesz a hét „szenzációja”. Ez helyre állítja az optimizmusodat. Kedden szánj egy kis időt arra, hogy köszöntsd az újholdat, és kívánj! Az újholdkor elindított ügyek elkezdenek manifesztálódni, és ha jól csinálod, a következő teliholdig megvalósulhatnak. A hét második fele a föld jegyekben járó bolygóknak (Hold, Mars, Plútó, Merkúr) köszönhetően alkalmas nagy koncentrációt igénylő feladatok elvégzésére. Hétvégén az Ikrek Hold szerelmes hangulatot hoz neked...

Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

A családodra tereli a figyelmedet a Kos újhold kedden. Ha nem törődsz velük, akkor gondoskodnak majd róla. Ne várd meg, hogy baj legyen! A szerdai kellemetlen bolygóháromszög (Kos Hold, Uránusz, Merkúr – Mérleg Jupiter – Bak Plútó) súrlódást mutat. Szerda estétől a Bika Hold, Mars és a jó fényszögek azt „ígérik”, hogy jóra fordul minden. Hétvégén meghívást kaphatsz. Ne mondj nemet csípőből! Ha rászánod magad, és elmész, garantáltan nem fogod megbánni az Ikrek Hold és a Mérleg Jupiter szerint…

Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Úgy tűnik, hogy a keddi újhold felélénkíti a társasági életedet. De a tanulásnak is kedvez. Újholdkor tanácsos valami újba kezdeni. Amit újholdkor kezdesz, az sikerre van „ítélve”. A hét második felében a magánéleted jobban fog izgatni, mint a karriered. A Bika Hold szerint legszívesebben otthon maradnál. Ha megteheted, vegyél ki szabadságot! A hétvégéd kitűnőnek ígérkezik: az Ikrek Hold és a Mérleg Jupiter hatására mindent jobb fényben fogsz látni. Ebben a hangulatban érdemes tervezni, dönteni.

Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Lehet, hogy a kedd hajnali újhold új pénzforrást nyit meg neked. Mivel az újhold most a Kosban lesz, hajlamosít téged meggondolatlan döntésre. Ha nem akarsz olyasmibe beleugrani, ami később vállalhatatlanná válik, várj kicsit! A hét második fele kitűnő utazásra, tárgyalásra, tanulásra, vizsgázásra. Amennyiben irányíthatod az ügyeidet, időzíts ide minél többet! A hétvége az Ikrek Hold szerint családi programokra a legjobb. Tölts minél több időt a szeretteiddel! Az lenne az igazi, ha a szabadban!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5