2017. március 11., szombat

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.12.


Napi horoszkóp Kos

Szombaton érdemes elkezdened a tavaszi nagytakarítást. Persze egy ilyen nagy projektet azzal kezdhetsz el a legegyszerűbben, ha megtervezed. Ne azt tervezd, hogy két nap alatt kitakarítod a lakást, mert abból úgysem lesz semmi. Inkább úgy oszd be a munkát, hogy a következő két hét minden napjára jusson belőle egy kicsi. Így sokkal lelkesebb és hatékonyabb leszel.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Van a fejedben egy lista arról, hogy kivel és mit kellene megbeszélned szombaton,d e ez a lista valójában csak arról szól, hogy kivel min kellene összeveszned. Úgy tűnik, hogy ma szívesen kezdeményezel olyan beszélgetéseket, amelyekről tudod, hogy valójában viták.Vagy ami még rosszabb: Hitviták. Ahelyett, hogy vitázni kezdesz, inkább válaszd a békét szombaton.

Napi horoszkóp Ikrek

Többet kellene az intuíciódra hallgatnod, még akkor is, ha mások nem értik, hogy honnan jönnek azok az információid, amelyeket a hatodik érzéked súg meg neked. Valójában azért kaptad ezt az érzéket, hogy használd, nem pedig azért, hogy próbáld elnyomni magadban, és próbáld minden áron kikapcsolni. Szombaton kezdj el hallgatni az intuíciódra.

Napi horoszkóp Rák

Fontos, hogy átláss mások motivációján. Azzal, ha felismered, hogy ki mit és miért csinál valójában önmagadnak segítesz. Azzal, ha felismered, hogy a többiek miért döntenek egy-egy helyzet mellett önmagadnak segítesz felismerni, hogy hogyan fordíthatod ezt a helyzetet a saját javadra. Ma lehetőséged van arra, hogy elérd végre azt, amit régóta nem tudsz megvalósítani.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Szeretnéd mindenkinek megtanítani, hogy hogyan kell csinálni a dolgokat Szeretnéd mindenkinek megmutatni, hogy te hogyan csinálod a dolgokat. Csak azt felejted el, hogy talán te sem a legjobban csinálod ezeket. Azt felejted el, hogy talán nem a legjobb megoldás az, amit választani szoktál. Lehet, hogy ma neked is kellene tanulnod másoktól?

Napi horoszkóp Szűz

Azzal, ha valamilyen alkotó tevékenységet végzel, könnyedén feloldhatod magadban a hét feszültségét, és könnyedén megoldhatod az összes nehézséget. Ma szánj időt arra, hogy alkoss valamit. Írj, rajzolj, színezz, fess, vagy hímezz, vagy főzz egy izgalmas ebédet. Amíg alkotsz, addig az elmédben kreatív megoldások születnek az aktuális nehézségekre is.

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy ellenséges területen jársz akkor, amikor egy családi vitába keveredsz bele szombaton. Nagyjából igazad is van: Sem a téma, sem az időzítés nem jó neked. Épp ezért most nyugodtan kihátrálhatsz ebből a helyzetből. Nem kell kiválasztanod azt, hogy kinek az oldalán állsz, és nem kell eldöntened, hogy kivel értesz egyet. Csak a békére törekedj.

Napi horoszkóp Skorpió

Úgy érzed, hogy mindenféle korlátok állnak az utadba. Úgy érzed, hogy tele van az életed olyan akadályokkal, amelyeket a legszívesebben lebontaná magad körül. Azt hiszed, hogy ezek a korlátok örökre ott maradnak? Nincs igazad. Ezeket a korlátokat könnyedén elbonthatod azzal, ha szeretettel tekintesz rájuk a félelem helyett. Ezeket a korlátok ma kellene elkezdened lebontani.

Napi horoszkóp Nyilas

Az emberek többsége nem lát tovább az orránál. Mindenki mindig rövid távra tervez, még akkor is, ha azt hiszi, vagy azt mondja, hogy ő valójában hosszú távban gondolkodik. Gondolj bele, milyen előnyt jelent a számodra, ha nem hetekben vagy hónapokban gondolkodsz, hanem évekre, évtizedekre előre álmodod meg a jövődet és a terveidet.

Napi horoszkóp Bak

A szerencse forgandó, és mindig ahhoz csapódik, aki tesz érte, hogy mellé álljon. Mi az, amit te is megtehetsz a szerencséért? Mi az, amit szombaton tenni tudsz annak érdekében, hogy a jövő heted még sokkal szerencsésebb legyen, mint ez a heted volt? Ma érdemes előkészítened a jövő hetedet, és érdemes lélekben felkészülnöd a nagy feladatokra.

Napi horoszkóp Vízöntő

Hallgass az érzelmeidre szombaton! Sokszor talán megpróbálod elnyomni magadban az érzelmeidet, pedig sokkal hatásosabb lenne, ha figyelnél rájuk. Sokkal hatásosabb lenne, ha figyelnél az érzelmeidre és ha értelmeznéd, elemeznéd őket. Ez alatt nem azt értem, hogy értsd meg a forrásukat, hanem azt, hogy értsd meg: Milyen cselekvésre hívnak az érzelmeid.

Napi horoszkóp Halak

Miért ne lehetne máshogy csinálni a dolgokat, mint ahogyan azt megszoktad? Miért ne lehetne máshogy csinálni a dolgokat, mint ahogyan azt mások teszik? Ma ahelyett, hogy az eddig történteket másolod, csináld úgy, ahogy valóban szeretnéd. Ma tedd azt, amit a szíved diktál, ahelyett, amit másoktól láttál, vagy amit régebben csináltál.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5