2017. március 11., szombat

Hétvégi horoszkóp


Hétvégi horoszkóp 2017 Március 11-12

Hétvégi horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Szerelem: Sokkal jobban bánsz az emberekkel, mint ahogyan azt gondolod, vagy ahogyan azt híresztelik rólad. A hétvégén mutasd meg ezt a szerelmednek és a hozzád közelállóknak is. Szervezz olyan programot, amire ők már régóta vágynak, és amit eddig te akadályoztál mindig meg. Szervezd meg azt az álomprogramot, amelyre a szerelmed mindig is vágyott, de amelyhez eddig nem volt türelmed. Bőség: Pénzügyekben valódi szárnyalást tapasztalsz meg. Most úgy tűnik, hogy bármibe is fogsz, abból siker lesz. Úgy tűnik, hogy bármit is teszel, annak valamiféle gyarapodás lesz a végeredménye. Lehet, hogy ezt az alkalmat ki kellene használnod arra, hogy egy régóta dédelgetett tervedet megvalósítsd, és végre saját projektbe kezdj bele.

Hétvégi horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Szerelem: A szavakon talán nem pontosan ugyanazt értitek a szerelmeddel. Talán a szavak okoznak némi félreértést köztetek, miközben valójában ugyanarra vágytok mindketten. Ennek a félreértésnek azzal tehetnél pontot a végére, hogy a megmutatod a valódi érzéseidet is a szerelmednek. Azokat a valódi érzéseidet, amelyeket eddig féltél megmutatni neki. Bőség: Titokzatos ügyekbe szeretne valaki belerángatni, de nem lenne szabad belemenned. Most csak olyan befektetést vállalj be, amelyet teljes egészében átlátsz. Jobb ha óvakodsz a látványos, nagy ígéretektől, és a különleges, csak neked tett ajánlatoktól a pénzügyekben, mert ezekről könnyen kiderülhet, hogy nem valódiak.

Hétvégi horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Szerelem: Folyton szembeállítod a szerelmedet egy-egy kitalált vagy valós hőssel. Folyton ahhoz méred, hogy mások milyenek, vagy ahhoz, amilyennek szerinted lennie kellene. Ideje változtatnod ezen a hozzáálláson. Ideje megfordítanod a nézőpontodat, és ideje ahhoz mérned a szerelmedet, amilyen régebben volt. Hidd el: Ha így nézed, észreveszed a pozitív változásokat is. Bőség: Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy semmire sincs elég pénzed, a másikban mégis szabad költekezésbe kezdesz. Most akkor valamelyik nem igaz: Vagy a félelmeid tévesek, vagy a költekezésed butaság. A hétvégén keresd az arany középutat: Azt az állapotot, amikor szabadon költesz, de nem pazarlod a pénzedet butaságokra.

Hétvégi horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerelem: Úgy tűnik, hogy a régi megoldások, a régi szokások és a régi módszerek nem működnek a továbbiakban. Úgy tűnik, hogy most újítanotok kellene. Itt az ideje annak, hogy saját szokásokat, saját szertartásokat, saját hagyományokat alkossatok a szerelmeddel. Itt az ideje annak, hogy megváltoztassátok az eddigi megszokásokat, és megtaláljátok azt, ahogy nektek a legjobb kapcsolódnotok egymáshoz. Bőség: Talán valaki beleszól az életedbe. Talán valaki beleszól a terveidbe. Talán valaki azt gondolja, hogy mindenképp segítenie kell neked. Ez a segítség azonban most nem jön jókor. Nyugodtan kérd meg a kotnyeleskedőket, hogy a hétvégén a saját dolgaikkal foglalkozzanak!

Hétvégi horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Szerelem: Ha eddig a magányt választottad, lassan kezded felfedezni, hogy ez egyfajta önbüntetés volt a részedről. Lassan kezded felfedezni, hogy az érzelmek és a szenvedély milyen szorosan hozzátartozik az egészséges működésedhez. A hétvégén talán már megnyílsz arra a lehetőségre is, hogy egy szenvedélyes párkapcsolatban élj. Ha pedig eddig is párban éltél, most ismét fellángol a szenvedély benned. Bőség: Egyre jobban bánsz a pénzzel, és egyre ügyesebben oldod meg azokat a váratlan anyagi helyzeteket, amelyek máskor igazán el tudták rontani a terveidet. Egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy a hétvégén sem csak a mára gondolsz, hanem félreteszel némi pénzt a jövő hét váratlan kiadásaira.

Hétvégi horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Szerelem: Most mindketten sokkal nagyobb energiát fektettek abba, hogy egymásra figyeljetek, és megszerezzétek egymás figyelmét. Mintha mindketten azt szeretnétek, hogy javuljon a kapcsolatotok – attól függetlenül, hogy eddig mennyire volt az jó. A hétvége alkalmas arra, hogy eloszlassátok az apró félreértéseket, és hogy újraszínezzétek, izgalmasabbá tegyétek a szerelmi életeteket. Bőség: Mesterien bánsz a rád bízott pénzzel, és emiatt talán könnyen meg is fialtatod azt. A hétvégén jó érzékkel választod ki azokat a befektetéseket, amelyekbe érdemes pénzt tenned, és ha saját vállalkozásban gondolkozol, akkor most érdemes elkezdened megálmodni a pontos részleteket is.

Hétvégi horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Szerelem: Szinte biztos vagy benne, hogy a szerelmed titkol előled valamit. Nagyon szívesen utánajárnál ennek a titoknak. Pedig lehet, hogy meg kellene hagynod a szerelmednek azt a lehetőséget, hogy ő avathasson be a titkába. Nincs okod arra, hogy ne bízz meg a szerelmedben. Sőt! Talán ez a hétvége pont egy szerelmi próba, pont a bizalmadat teszi próbára a hétvége. Bőség: Bizonytalanságot érzel, és úgy tűnik a számodra, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Egy pillanatig azt is hiheted, hogy az események így nem alakulnak megfelelően. Ez egy átmeneti állapot, amiben az a legfontosabb, hogy észben tartasd: Végül minden jól alakul majd a számodra.

Hétvégi horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Szerelem: Érdemes lenne többet beszélgetned a szerelmeddel a hétvégén. Mindketten keresitek a módját annak, hogy elmélyíthessétek a kapcsolatotokat egymással. Ez a mód pedig az, hogy beszélgettek egymással. Ez a mód talán csak annyi, hogy mindketten megnyitjátok a szíveteket, és mindketten beavatjátok a másikat az érzéseitekbe. ez az a lépés, amellyel igazán mélyé tehetitek a szerelmeteket. Bőség: Az anyagi nehézségeidre sokkal egyszerűbb a megoldás, mint ahogyan azt gondolod. Talán csak annyit kellene tenned, hogy megvizsgálod: Valóban szükséged van azokra a kiadásokra, amelyekről most még nem tudod, hogy honnan fogod fedezni őket. Lehet, hogy ezekre egyelőre még nincs is szükséged.

Hétvégi horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a világ összeesküdött a szerelmetek ellen, ha úgy érzed, hogy mindenki csak benneteket támad, akkor talán önmagadban nem vagy biztos. Vagy talán a párod hűségében nem vagy biztos. Mindenesetre az, ha úgy érzed, hogy mások támadnak benneteket arra utal, hogy te sem vagy teljesen meggyőződve a szerelemetek erejéről. Ezt a meggyőződést kellene visszaszerezned a hétvégén. Bőség: Sokkal magabiztosabb lennél a pénzügyekben, ha nemcsak azt néznéd, ami van, de ha azt is néznéd, ami hamarosan lesz. Úgy tűnik, hogy nemsokára valaki megadja a tartozását, vagy egyfajta kintlévőséged visszatér hozzád. Hamarosan visszatér hozzád az a pénzösszeg, amelyről nemrég mondtál le mások javára.

Hétvégi horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerelem: Szívesen kezdesz kapkodni a hétvégén, különösen akkor, ha magánéleti kérdésekről van szó.De miért kellene mindent azonnal eldöntened. Most ülj le, gondolkodj, beszélj a szerelmeddel, beszélj a barátnőiddel, beszélj a testvéreddel, és beszélj mindenkivel, akinek a tanácsában megbízol. Gyűjts információt, és csak akkor hozd meg a döntésedet szerelmi és családi ügyekben, ha minden szempontot mérlegeltél. Bőség: Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor nemet kell mondania. Tudom, hogy a legszívesebben minden családtagodat és szerettedet te magad tartanál el, de talán erre nincs lehetőség. Talán erre nincs is szükség. Talán mindannyiuknak meg kell tanulniuk bánni a pénzzel, és talán ebben az is segít, ha időnként nemet mondasz nekik a kéréseikre.

Hétvégi horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szerelem: A szavak könnyen félreérthetőek, de a gesztusok, a tettek sohasem hazudnak. Ezt vedd figyelembe, amikor azt szeretnéd megérteni, hogy a párod mit gondol valójában rólad és a kapcsolatotokról. talán nincsenek meg a közös szavaitok, talán nincs időtök beszélni egymással, mégis, ha a tetteket figyeled, azonnal érteni fogod, hogy mennyire szeret téged, és hogy hogyan fejezi ki a valódi érzelmeit feléd. Bőség: A pénzügyi álmodozás ideje lesz a hétvége. Most érdemes elképzelned, hogy milyen csodálatos lesz a nyaralásotok, hogy milyen sok karácsonyi ajándékot veszel a szeretteidnek, és hogy milyen csodálatos bőségben élsz majd. Minél többet álmodozol a bőségről, az annál közelebb kerül hozzád a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Szerelem: Szerelemre vágysz, arra vágysz, hogy a szerelmeddel közelebb kerüljetek egymással. Ha pedig egyedül élsz, akkor arról álmodozol, hogy becsönget a Nagy Ő. De tedd a szívedre a kezedet: Vajon fel vagy készülve arra, hogy több időt szánj a szerelmedre? vajon nem vonják el más dolgok a figyelmedet? A hétvégén előbb ezeket a dolgokat kellene megnyugtatóan rendezned, és csak aztán jöhet a szerelem. Bőség: Szerencsés lesz a pénzügyekben a hétvégén. Könnyen találhatsz némi pénzt ott, ahol nem is várod azt, és lehet, hogy olyan ajándékokkal halmoz el az élet, amilyen ajándékokra nem is vártál. Most engedd be váratlan fordulatokat az életedbe, és engedd meg magadnak, hogy elfogadod a felkínált ajándékokat is.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5