2017. január 8., vasárnap

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2017.01.09.


Napi horoszkóp Kos

Nagy családi változások előtt állsz – akár tudsz ezekről, akár nem. Ma érdemes végiggondolnod, hogy milyen lenne az álomcsalád a számodra. Milyen lenne az a család, amelyben maradéktalanul és tökéletesen jól éreznéd magadat. Mit kellene ahhoz változtatnod neked, hogy ez a család megvalósuljon. Igen, jól olvastad: Neked mit kell változtatnod, nem a családtagjaidnak.

Napi horoszkóp Bika

Nem is sejted, hogy milyen fontos nap lesz a vasárnap. Ma ugyanis nagy elhatározásra juthatsz, de ehhez az is kell, hogy ma zárd le magadban a 2016-os évet. Akkor is érdemes tudatosítanod magadban, hogy 2016-nak vége, ez egy új év, új lehetőségekkel, ha már szilveszterkor is voltak hasonló gondolataid. Most tudatosan keresd a változást és az újdonságot az életedben.

Napi horoszkóp Ikrek

Szívesen tanítgatod a gyerekeket vasárnap. Ma szívesen mondasz tanulságos meséket, és szívesen adod át az élettapasztalatodat. Ezt azzal teheted meg a leghitelesebben, ha a saját életedből vett történeteket mesélsz el őszintén. A gyerekek csillogó szemmel hallgatják a kalandjaidat és akkor is sokat tanulnak belőlük, ha szerinted nem olyan tanulságosak.

Napi horoszkóp Rák

Úgy tűnik, hogy a családod ma mindent megtesz azért, hogy végre jól érezd magad. Ma van idejük rád, és hajlandóak is belemenni azokba a családi programokba,a miket kitalálsz. Az ilyen téli hétvégékre remek választás egy-egy jó társasjáték, és némi forralt bor (ez utóbbi természetesen csak a felnőtteknek). Ma töltsetek sok időt együtt, többet, mint terveztétek!

Napi horoszkóp Oroszlán

Egy régi barátságot meg kellene gyógyítanod. Egy régi kapcsolatot újjá kellene élesztened. Nem kell tovább mellőzöttnek lennie ennek a kapcsolatnak, hiszen most mindkettőtöknek szükségetek van egymásra. Mindkettőtöknek szükségetek van arra, hogy a másik ismét ott álljon mellette, és arra is, hogy végre megint nagyokat nevessetek együtt.

Napi horoszkóp Szűz

Ma érdemes újrafogalmaznod magadban néhány emberi viszonyodat. Érdemes újragondolnod, hogy kihez milyen kapcsolatok, kapcsolódások kötnek. Könnyen lehet, hogy olyan változások történtek az elmúlt hónapokban, amelyek újrarendezhetik a kapcsolatodat néhány emberrel. Ezt pedig ma érdemes végiggondolnod, mert holnap már szükséged lesz erre a tudásra.

Napi horoszkóp Mérleg

Ha konkrétumokat akarsz hallani, ha konkrét válaszokat akarsz, akkor konkrét kérdést kell feltenned. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azt a választ hallod majd, amit elképzeltél, és amit szerettél volna. Könnyen lehet, hogy a konkrét válasz nem pont az, amire vársz. De még így is sokkal jobban járhatsz vele, mint a mismásolással, és a mellébeszéléssel.

Napi horoszkóp Skorpió

Van némi bűntudatod vasárnap amiatt, hogy bizonyos dolgokban nem felelsz meg a családi elvárásoknak. Ez azonban korántsem ilyen egyszerű, hiszen ki tudja, hogy kinek van igaza? Ki tudja, hogy valóban meg kell-e felelned azoknak az elvárásoknak. A mai nap remek alkalmad lesz arra, hogy ezt a kérdést szeretettel átbeszéld a családtagjaiddal.

Napi horoszkóp Nyilas

Néha azt veszed észre hogy olyasmi is kicsúszik a szádon, amit nem szerettél volna kimondani. Ez ellen vasárnap sem lesz módod védekezni. Ha ma mondasz valamit, amit megbánnál, egyszerűen csak kérj bocsánatot. Egy-egy ilyen elszólás jó alapot teremt arra, hogy elkezdődjön egy őszinte tisztázó párbeszéd. Ehhez az is kell, hogy tudd megőrizni a nyugalmadat.

Napi horoszkóp Bak

A legszívesebben talál elmenekülnél egy konfliktus elől vasárnap. Mégis jobb ötlet lenne, ha beleállnál a konfliktusba, ha nem menekülnél, hanem ott maradnál, és megnéznéd, hogy hogyan tudsz békét teremteni ebben a helyzetben. Ne gondold, hogy nem vagy képes a béke megteremtésére. Ehhez csak az kell, hogy a békét tartasd szem előtt, ne a győzelmet.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nehezen veszed rá magadat, hogy elhagyd a lakást ebben az időjárásban. Tudod mit? De miért is kellene elhagynod a lakást? Miért is kellene kimenned a jó melegből, ahelyett, hogy bekuckózol, és az egész napodat téli álom alvásával töltöd. Na jó, azért egy-egy romantikus filmet is megnézhetsz. Ha ehhez a szerelmed is csatlakozik, máris kész a tökéletes vasárnapi program.

Napi horoszkóp Halak

Előrelátásból ötösre vizsgázol vasárnap. Ma mindenre fel vagy készülve előre, ami megtörténik, és ebben nagy segítségedre van az előérzeted, a hatodik érzéked. Hallgass mindarra, amit a hatodik érzéked mutat neked, hiszen az pontosan tudja, hogy mire számíthatsz ma. Azzal, ha hallgatsz a megérzéseidre az egész családodnak megkönnyíted az életét vasárnap.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5