2017. január 6., péntek

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2017.01.07.


Napi horoszkóp Kos

Aranyéleted lesz pénteken. Igaz, ezért meg kell dolgoznod. Fontos, hogy tudd: A szorgalom a jó élet, a jó lehetőségek titka. Az, hogy jól akarod érezni magad nem lesz elég önmagában. ma szükséged van a szorgalmadra, arra, hogy tegyél is a célodért. Bármit elérhetsz pénteken, csak ne felejts el dolgozni azért, hogy valóban elérd!

Napi horoszkóp Bika

Tele vagy nosztalgikus gondolatokkal és azon elmélkedsz, hogy régen tényleg minden jobb volt. Régen, amíg fiatalabb voltál, valahogy könnyebben mentek a dolgok – legalábbis ezt hiszed. Ez a nosztalgia azonban csalóka: A valóságban a mostani korszakodat is könnyűnek érzed majd, amikor végre túl leszel rajta. Még egy kis kitartás kell csak, és minden jó lesz!

Napi horoszkóp Ikrek

Túl sokat beszélsz pénteken. Talán észre sem veszed, de a környezeted egyértelműen jelzi neked, hogy túl sok lesz a dumából, és inkább mással kellene foglalkoznod. MA a beszéd helyett válaszd a csöndet. talán attól félsz, hogy a csend nem elég beszédes? Megnyugtatlak: Ha a megfelelő időben hallgatsz el, az sokkal többet ér ezer szónál is.

Napi horoszkóp Rák

Egy nagy mosolygással kellene kezdened a napodat. Vagy az egész napodat töltheted mosolygással. Hogy erre most aztán semmi okod sincs? Tudnod kell, hogy az optimista emberek akkor is optimisták, ha erre látszólag nincs okuk. Egyszerűen így döntenek. Most neked is úgy kellene döntened, hogy mosolyogni fogsz, bármi történjék is.

Napi horoszkóp Oroszlán

Bámulatos képességed van arra, hogy csak azt halld meg, amit meg akarsz hallani. Bárki, bármit mondhat, bárhogyan magyarázhatja neked a mondanivalóját, te pontosan azt szűröd le belőle, ami neked tetszik. Ettől persze a másik fél egyre idegesebb lesz, te pedig egyre kevésbé érted, hogy miért kell ugyanazt elmondani századszor is.

Napi horoszkóp Szűz

Olyan csodálatosan egyszerű a dolgod pénteken: Csak begyűjtöd azt a sok segítséget, amit mások adnak neked, és hagyod, hogy a sok-sok kis segítségből összeálljon egy nagy egész. Ma nem kell észérvekkel és mindenféle kérdésekkel bonyolítanod a helyzetet. Hagyd, hogy a szorgos segítőid neked, veled együtt dolgozzanak, ahelyett, hogy elzavarod őket.

Napi horoszkóp Mérleg

Mindössze néhány perced lesz arra pénteken, hogy meggyőzz valakit az igazadról. Jöhetsz neki az észérvekkel, és jöhetsz neki a jól felépített érvrendszerekkel. De erre nem lesz ideje, és nincs is annyi kedve rád figyelni, hogy meggyőzhesd. Épp ezért vegyél elő érzelmi érveket. Azokkal könnyedén elérheted, hogy melléd álljon.

Napi horoszkóp Skorpió

Ismerned kell a határaidat. Ismerned kell azt a szintet, amit még tudsz teljesíteni, és azt a szintet, amely már megugorhatatlan magasságnak bizonyul neked. Úgy értem, hogy ma bizonyul megugorhatatlannak. Ha gyakorolsz, egyre magasabbra ugorhatsz, de ha most nekifutsz, levered a lécet, elbuksz, akkor esélytelen marad egy újabb kísérlek.

Napi horoszkóp Nyilas

Mindig ott vannak a közeledben azok az emberek, akik szívesen segítenek neked. Mindig ott vannak, és mindig segítenek is, neked csak szólnod kell. A lelki segítség és a fizikai segítség is mindössze egyetlen egy telefonnyira van tőled. Mindössze annyi a dolgod, hogy felhívd azt, aki az eszedbe jut, hogy segíthetne neked. Szerintem ne halogasd ezt a hívást!

Napi horoszkóp Bak

Pénteken a felszabadultság boldog hullámát tapasztalhatod meg. Pénteken könnyedén levetkőzöd valamennyi kötöttségedet, és túllépsz a stresszen is. Pénteken a könnyedség és a szabadság lesznek a kulcsszavaid. Ez azt is jelenti, hogy most őszintén és bátran mondasz nemet minden kötöttségre. Ezzel pedig megelőzheted a hosszútávú nehézségeket is.

Napi horoszkóp Vízöntő

Néha elgondolkozol azon, hogy miért olyan bonyolultak az emberi kapcsolatok. Miért változnak annyit az emberek körülötted, és miért őrül meg a világ. De mi van akkor, ha a világ valóban tükör, és mindenki csak azt mutatja, ami benned van? A pénteki filozofikus hangulatodhoz jól illik egy ilyen téma, de ne felejtsd el: Az életben semmit sem szabad túl komolyan venni!

Napi horoszkóp Halak

Talán a téli megfázás tepert le, talán más testi nehézségekkel küzdesz, mindenesetre a péntek a tested gyógyításának jegyében telik. Bármi is a fizikai módszer, amit választasz, szánj néhány percet arra, hogy mentálisan is támogasd a gyógyulásodat. Küldj a testednek szeretetet, gondolj a testedre – főleg a beteg testrészeidre – elfogadással és szeretettel, mert ez gyógyít.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5