2016. december 15., csütörtök

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.12.16.


Napi horoszkóp Kos

Sokkal értékesebb vagy, mint ahogyan azt mások gondolják. Úgy tűnik, hogy most az emberek nem ismerik az igazi értékedet, és nem ismerik fel benned azt a csodálatos kincset, ami benned van. Ne hidd el, ha azt mondják, hogy tehetségtelen vagy, vagy, ha azt mondják, hogy nem vagy képes valamire. Nyugodtan próbáld ki magadat abban, amiben szeretnéd!


Napi horoszkóp Bika

Merj nevetni csütörtökön! Sokan vannak körülötted, akik azt hiszik, hogy nem szabad viccelni bizonyos komoly dolgokkal. A nevetés azonban olyan gyógyszer, amely segít feloldani a határokat az emberek között, és amely segít a fonákját meglátni a helyzeteknek. Amikor nevetsz, akkor gyógyulsz, és gyógyítasz. Épp ezért, ma nevesd ki a nehézségeket is.


Napi horoszkóp Ikrek

Nyugodtan fejezd ki magadat írásban! Úgy tűnik hogy ma szóban nem vagy olyan jó, mintha átgondoltan leírhatnád a véleményedet. Egyszerűen csak ülj le, gondold át mondandódat, és írd le. Azzal, ha írásba foglalod a gondolataidat, segítesz magadnak abban, hogy jobban átlásd, milyen folyamatok zajlanak benned egy-egy helyzettel kapcsolatban.


Napi horoszkóp Rák

Tehetetlennek érzed magadat csütörtökön, és úgy érzed, hogy nincs meg a megfelelő eszköztárad ahhoz, hogy megtegyél valamit. Talán tényleg hiányzik néhány eszközöd, de az egész biztos, hogy vannak a közeledben néhányan, akik rendelkeznek ezekkel az eszközökkel. Csütörtökön bátran merj kölcsönkérni másoktól!


Napi horoszkóp Oroszlán

Vigyázat, ma diplomatikusabbnak kell lenned. Úgy tűnik, hogy csütörtökön könnyedén megbánthatod az embereket a nyers és őszinte véleményeddel. Ez nem azt jelenti, hogy a véleményedet kellene megváltoztatnod, sokkal inkább azt, hogy az előadásmódját. Ma fogalmazz olyan lágyan és diplomatikusan, ahogy csak tudsz.


Napi horoszkóp Szűz

Igazi forradalmár vagy csütörtökön, aki úgy dönt, hogy megváltoztatja a világot. Pontosan tudod, hogy kinek milyen változásra van szüksége, és azt is tudod, hogy neked mit kellene változtatnod. Ma az lenne az elsődleges feladatod, hogy te magad változtasd meg az életedben, azt amit szeretnél. Ezzel indíthatod el a sajt forradalmadat.


Napi horoszkóp Mérleg

Ideje lenne tartanod egy szünetet. Ideje lenne megengedned magadnak a pihenést. Tudom, hogy azt gondolod, most ezt nem engedheted meg magadnak. Ez azonban tévedés. Ha végre pihennél egyet, és újult erővel vetnéd bele utána magadat a teendőid elintézésébe, akkor sokkal többet érhetnél el, mint így. Egyszerűen csak pihend ki a feszültségeket!


Napi horoszkóp Skorpió

Át kellene gondolnod, hogy mik a céljaid a jövő évben. Úgy tűnik, hogy az életedben egyre több a kötelezettség, a muszáj, és az olyasmi, amit valójában nem szívesen csinálsz, de azt hiszed, hogy ez a szükséges rossz. Fontos, hogy értsd: A rossz sohasem szükséges. Ha rosszul érzed magad, az azt jelzi, hogy olyasmit csinálsz, amit nem kellene csinálnod.


Napi horoszkóp Nyilas

Ne feledkezz meg azokról a telefonhívásokról, és e-mailekről, amelyeket megígértél. Ne feledkezz meg az ígéreteidről, és mindarról, amit másokkal megbeszéltél. Mostanában egy kicsit szeleburdibb vagy, ezért hajlamos vagy arra, hogy elfelejtsd azt, amit a barátaidnak ígértél. Talán erről is írhatnál egy listát magadnak.


Napi horoszkóp Bak

Érdemes előre tervezned, és előre gondolkodnod csütörtökön. Most tervezd meg azt, hogy mit fogsz tenni a két ünnep között is, ne csak azt, hogy milyen lesz a karácsony. Hamarosan olyan „üres napok” pottyannak az öledbe, amelyeket érdemes lesz értelmes, kreatív tevékenységgel kitöltened, és amelyeket érdemes lesz jól kihasználni.


Napi horoszkóp Vízöntő

A mai nap a kreativitásé. Ma minden napra van egy-egy jó ötleted és egy-egy jó megoldásod. Olyan kreatívan oldod meg a nehézségeket, hogy azon mások csak csodálkozni tudnak. A kreatív ötleteidet arra is felhasználhatnád, hogy kitaláld: Hogyan dekorálod ki a lakást az ünnepekre, és hogyan csinálsz igazi karácsonyi hangulatot a hétvégére.


Napi horoszkóp Halak

Nagy belső változások zajlanak benned csütörtökön is. Olyan, mintha most egy újratervező program zajlana benned, amely újratervezi mindazt, amit eddig gondoltál, vagy tettél. Most megváltozhatnak a gondolataid és a terveid egy bizonyos üggyel kapcsolatban, de ez így lesz jó. Az új elképzeléseid sokkal jobbak, mint a régiek.


evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5