2016. december 14., szerda

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.12.15.


Napi horoszkóp Kos

Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy azt gondolod: A sors tehet arról, ami veled történik, pedig valójában nagyon is logikus magyarázata van annak, ahogyan most zajlanak az események. ha akarod most változtathatsz az események folyásán. Ehhez a változáshoz az kell, hogy logikusan végiggondold: Mik a legjobb lépések most, és mi az, amit meg is tudsz tenni ezek közül.


Napi horoszkóp Bika

Ideje lenne ritmust váltanod. A jelek szerint ugyanis teljesen rossz ritmusban intézed az ügyeidet. Sok időt szánsz arra, amivel foglalkoznod sem kellene. Amihez viszont nem ülsz oda, annak rengeteg figyelmet kellene adnod. Ezen a helyzeten egyszerűen változtathatsz: Ma mindent csinálj fordítva! szánj időt arra, amire máskor nem szoktál, és ne foglalkozz azzal, amire hetek óta az idődet vesztegeted.


Napi horoszkóp Ikrek

Több kreativitásra van szükséged szerdán! Tudom, általában az okoz nehézséget, hogy azt is kreatívan akarod megoldani, amit csak rutinból össze kellene csapni. Ma azonban valóban érdemes minden feladatodba és munkádba belevinni egy kis kreativitást. Azzal, ha ma kreatív vagy olyan megoldásokat találhatsz, amelyek hosszú távon is működőképesnek bizonyulnak.



Napi horoszkóp Rák

Úgy érzed, hogy neked kell felelősséget vállalnod a rád bízottak teljesítményéért, ezért ma személyes sértésnek veszed a gyerekeid valamennyi rossz jegyét, a párod munkahelyi nehézségeit és a szüleid kommunikációs félreértéseit is. Pedig ma csak azt kellene tudatosítanod magadban, hogy a szeretteidnek saját élete van. Te pedig egyikőjük helyett sem tudsz megküzdeni az igazáért.



Napi horoszkóp Oroszlán

Fontos lenne, hogy végre figyelj egy kicsit a tested jelzéseire is. Vagy azért nyomod el őket, mert nincs időd arra, hogy törődj velük, vagy pedig azért kerülöd a tüneteid értelmezését, mert attól tartasz, hogy valamilyen komoly dologra utalnak. Ma mégis fontos lenne, hogy felismerd a tested jelzéseit, és többet foglalkozz a tested egészségével. Ma tegyél valamit meg az egészségedért!



Napi horoszkóp Szűz

Úgy érzed, hogy te mindent megtettél egy ügyben, de az valamiért mégsem akar haladni. Mintha hiányozna valamilyen mozaikdarabka, amely megadja a választ arra a kérdésre, hogy miért nem működnek együtt az érintettek. Ez a mozaikdarabka ma a helyére kerül, és végre sikerül megértened, hogy mi a halogatás oka. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a megoldást is megtaláltad.



Napi horoszkóp Mérleg

Egy nagy adag türelmetlenség van benned szerdán, ami csak azért lesz bosszantó, mert most az élet próbára akarja tenni a türelmedet. Talán máskor csetepatét rendeznél, és nagy hangon követelnéd, hogy mindenki dobjon el mindent, és foglalkozzanak veled. Ma azonban azzal jársz jól, ha kivárod a sorodat. Hidd el, ma megéri mindenkit meghagynod a saját tempójában haladni.



Napi horoszkóp Skorpió

Úgy érzed, hogy szerdán meg kell teremtened a saját biztonságos burkodat. Azt a helyet, ahol kizárhatod a külvilág zaját, és azt az erőltette karácsonyi hangulatot, amelyre még egyáltalán nem vagy ráhangolódva. nyugodtan visszahúzódhatsz ma a saját buborékodba, de vidd magaddal a családodat is. Ők is szívesen elmenekülnek a kötelező feladatok és felesleges körök elől.



Napi horoszkóp Nyilas

Van valaki a közeledben, aki teljesen elvesztette az életebe vetett hitét. Lehet, hogy neked sem egyszerű a mostani időszak, sok a rohanás, sok a tennivaló, és elég nagy felelősség is nehezedik a válladra. Mégis érdemes most megállnod egy pillanatra, és lelket önteni a hitehagyott barátodba. Érdemes most abban segítened ezt az ismerősödet, hogy ismét tudjon szívből nevetni.



Napi horoszkóp Bak

Tanácstalan vagy egy helyzetben, és attól tartasz, hogy egyáltalán nem fogod tudni, hogy mit mondj akkor, amikor meg kell szólalnod. Szerencsére szerdán könnyebben improvizálsz, így akkor is ki tudod vágni magadat minden helyzetből, ha tényleg az égvilágon semmi ötleted sem lenne máskor hasonló helyzetekben. Ma bátran improvizálj, és bátran tegyél úgy, mintha tudnád mit miért csinálsz.



Napi horoszkóp Vízöntő

Oszd be okosabban a pénzedet szerdán! Most érdemes átgondolnod, hogy mi mindent nem vettél még meg karácsony előtt, és azt is érdemes végiggondolnod, hogy ezeket hol szerezheted be a legolcsóbban. Talán arra gondolsz, hogy az idén megúszod ezt az időszakot a felesleges vásárolgatások nélkül. Ez egy dicséretes elhatározás, de lehet, hogy nem sikerül betartanod.



Napi horoszkóp Halak

Mi jut eszedbe a karácsonyról? Talán van benned félelem azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakulnak majd az ünnepek. Ha szeretnéd bebiztosítani magadnak,hogy minden jól menjen, akkor ma érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit megtehetsz ennek érdekében. És persze azt is érdemes tudatosítanod magadban, hogy a családi karácsonyban sok minden másokon múlik, nem rajtad.



evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5