2016. december 12., hétfő

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.12.13.


Napi horoszkóp Kos

Hétfőn különös feladatod van: Ma vigasztalj meg valakit! Azzal, ha segítséget nyújtasz valakinek, aki rászorul valójában magadnak is segítesz. Azzal, ha megnyitod a szíved valaki előtt valójában szeretetet és boldogságot engedsz a szívedbe. Azzal, ha megvigasztalsz valakit valójában önmagadnak adsz erőt. Hétfőn ezért is fontos, hogy megvigasztald azt, aki szomorú.


Napi horoszkóp Bika

A magányos harcok ideje lejárt. Bármit is akarsz elérni, azt elérheted közösen valakivel. Bármit is akarsz megvalósítani, annak a megvalósításában lesznek segítőid és támogatóid. Bármit is akarsz elérni, azért nem kell egyedül küzdened, mert sokan vannak, akik szívesen együtt harcolnak veled. Ma ismerd fel a harcostársaidat, és gyűjtsd őket magad köré!


Napi horoszkóp Ikrek

Nehezen viseled mások rátartiságát és kevélységét. Ezek a bicskanyitogató magatartásformák azok, amelyek igazén fel tudnak bosszantani hétfőn. Ahelyett, hogy nagyon felhúzod magadat, egyszerűen csak válassz egy jobb taktikát. Humorral például meglepően jól tudod kezelni a helyzetet. Csinálj viccet abból, amiből mások presztízskérdést csinálnak.


Napi horoszkóp Rák

Ma talán érdemes segítened valakinek. ma érdemes teljesítened valaki kérését, és érdemes egy kicsit átszervezned a napodat azért, hogy segíthess valakinek. Persze talán attól tartasz, hogy ezzel lemondasz a saját érdekeidről. De valójában, hosszú távon pont az szolgálja az érdekeidet, hogy most nem csak magadra gondolsz. Ma segíts másoknak bátran!


Napi horoszkóp Oroszlán

Néha úgy érzed, hogy körülötted mindenki túlzottan is borúlátó. Persze a környezeted meg azt gondolja, hogy te vagy az, aki betegesen optimista vagy, és ott sem veszed észre a figyelmeztető jeleket, ahol azok nyilvánvalóak. A helyzet az, hogy ma az optimizmusod hatalmas érték. Nem szabad lemondanod az optimizmusodról csak azért, mert néhányan erre akarnak rávenni!


Napi horoszkóp Szűz

Ma döntést kell hoznod egy olyan kérdésben, amelyen már régóta rágódtál. Tegnap volt néhány remek inspirációd és gondolatod ebben az ügyben. Érdemes ezeket az inspirációkat és gondolatokat felidézned, és érdemes a megérzéseidre hallgatva meghoznod a döntésedet. Könnyen lehet, hogy most csak egy halvány érzés mutatja meg a jó irányt neked.


Napi horoszkóp Mérleg

Nyugodtan fogd fel a hétfőt gyakorlásnak. Nyugodtan gondolj úgy a hétfőre, mint egy olyan időszakra, amikor csak kipróbálsz dolgokat, de amikor még nem kell elköteleződnöd egyetlen egy döntésed mellett sem. Ma bátran kísérletezz azzal, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Kísérletezni pedig nemcsak elméletben lehet, de a gyakorlatban is lazán próbálkozhatsz.


Napi horoszkóp Skorpió

Attól félsz, hogy az emberek félreértik a szavaidat. Ez azonban teljesen természetes jelenség. te csak azért vagy felelős, amit mondsz. De azt nem tudod garantálni, hogy az emberek meg is értsék a mondandódat. Neked nem az a dolgod, hogy megértesd a szavaidat másokkal, hanem az, hogy mindig hitelesen és őszintén beszélj másokkal. A többi már a hallgatóság dolga.


Napi horoszkóp Nyilas

Fontos, hogy meglásd magadban, hogy mennyire szerethető vagy. Fontos, hogy felismerd magadban, hogy milyen nagyon szeretetteli és szeretetre vágyó lélek vagy. A szeretet és az elfogadás nagyon fontos a számodra, de jó ha tudod: Csak akkor fogadnak el az emberek, ha te is elfogadod magadat. Először magadat szeresd, és mindenki szeretni fog téged.


Napi horoszkóp Bak

Szeretnél kitörni a decemberi rohanás börtönéből, de úgy tűnik, hogy most erre nem igazán lesz sok esélyed. Úgy tűnik, hogy a legszívesebben mindent abbahagynál, és nem folytatnád az elkezdett feladatokat. Még egy kis kitartásra van szükséged. Hamarosan eljön a szabadulás pillanata, de minél inkább menekülsz, annál tovább tartanak majd a dolgok.


Napi horoszkóp Vízöntő

Fontos felismerned, hogy a bánatod valódi oka te magad vagy. te vagy az egyetlen ember, aki megbánthatod magadat. Te vagy az, aki dönthettél volna úgy is, hogy nem mész bele ebbe a beszélgetésbe. Sőt! Még mindig dönthetsz úgy, hogy nem hiszed el azt, ami elhangzott. Egyszerűen csak dönts úgy, hogy a szomorúságot most inkább a szíved meggyógyítására és az önszeretetre cseréled.


Napi horoszkóp Halak

A hét első napja tele van reménnyel. Úgy érzed, hogy ez a hét egy tiszta lap a számodra. Úgy érzed, hogy ez a hét új lehetőségeket, új eredményeket, új ajándékokat és új varázslatokat tartogat a számodra. Arról pedig, hogy ez mennyire így is van már ma is megbizonyosodhatsz: A hétfő csodákat tartogat neked, és ezeket a csodákat könnyedén át is veheted tőle.


evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5