2016. december 12., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2016.50.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Mozgalmas hét vár rád, és jó passzban leszel. Mindössze 3 nap lesz rázós: 1. Kedden este egy Hold – Szaturnusz szembenállás a telihold előfutára. 2. Szerdán a telihold a közlekedésben int óvatosságra. Ne siess, és tarts be minden szabályt! 3. Csütörtökön egy ún. kardinális kereszt bármikor bárkivel vitát robbanthat ki. Mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással. Péntektől topon lesz a kreativitásod és az életkedved is. Ez hétvégén tovább fokozódik. Vasárnap egy tűz háromszög is neked kedvez.


Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

A pénzedre kellene vigyáznod a hét elején. A szerdai telihold „léket üthet” a pénztárcádon. Ennek előfutára kedden egy Hold – Szaturnusz szembenállás ugyanerre hívja fel a figyelmedet. Karácsony előtt millió apróságot meg lehetne venni, de ez jelentős összeg lenne. Jobb, ha megnézed, mire adsz ki pénzt. Csütörtökön egy bolygókereszt (Hold, Jupiter, Merkúr, Plútó és Uránusz) okoz feszültséget az utakon és a kommunikációba. Óvatosnak kell lenned, hogy elkerüld a bajt. Péntektől helyreáll a rend…



Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Amilyen jól indul a heted, olyan feszülten folytatódik: kedden este a szerdai telihold előfutáraként egy Hold – Szaturnusz szembenállás sértődékennyé tehet. De csak akkor, ha magadra veszel olyasmit, amin egyébként könnyedén felül szoktál emelkedni. Csütörtökön lesz egy kellemetlen bolygókereszt az égen, ami neked pénzügyi fejtörést jelez. De szerencsére péntektől ismét az életvidámság és az optimizmus fog érvényesülni az Oroszlán Holdnak és a vasárnapi szuper bolygóháromszögnek köszönhetően.



Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jobb, ha úgy készülsz, hogy téged se a keddi Hold – Szaturnusz szembenállás, se a szerdai telihold nem fog olyan érzékenyen érinteni, mint a csütörtöki bolygókereszt, amiben a tízből öt bolygó vesz részt: Hold, Jupiter, Merkúr, Plútó és Uránusz. Sajnos ebben a Rák Hold, vagyis te vagy a legsérülékenyebb. Ezért jobb, ha kerülöd az agresszív emberek közelségét. Vagy szólj rájuk! Péntektől ez az egész elillan. Te is és a környezeted is élénk és vidám lesz. Az ünnepi készülődés így kellemes lesz.



Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Hétfőn és vasárnap szuper fényszögek keretet adnak az arany vasárnapot megelőző hétnek: a tűz elem fog dominálni az égen. Azonban kedden (Hold – Szaturnusz) és szerdán (Nap – Hold) bolygószembenállások a gyerekekkel, vagy gyerekesen viselkedő felnőttekkel jeleznek konfliktust. Ez nem olyan súlyos, mint a csütörtöki bolygókereszt, ami a közlekedésben és/vagy a kommunikációban szimbolizál zökkenőt. Hétvégén a szombat látszik kicsit feszültnek, de a vasárnapot imádni fogod egy tűz háromszög miatt…



Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Kedden és szerdán egy Hold – Szaturnusz, majd a telihold miatt vigyáznod kell a munkádra és a főnököddel való kapcsolatodra, ha nem akarsz bajt. Csütörtökön más kihívás vár rád: a pénzügyeidet kell átgondolnod. Nem csak a közelgő ünnepek miatt. Egy ritka feszült bolygókereszt a bevétel – kiadás egyensúlyának megbillenését jelzi. Most kell észnél lenned, és nem fogsz mínuszba menni. Péntektől a tűz elemi energia fog dominálni, ami neked a magánéletedbe hoz vidámságot az arany vasárnapi hétvégédbe.



Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

3 kritikus nap lesz ezen a héten: 1. Kedden ne vitázz idősebb emberrel, mert felesleges sértődés lesz belőle! 2. Szerdán, telihold napján nagyon óvatosan közlekedj! Mindig tartsd be az előírt sebességhatárokat! Így elkerülheted a legrosszabbat: a balesetet. 3. Csütörtökön egy nagyon feszült bolygókereszt megnehezítheti a dolgodat a pároddal, a családoddal és a főnököddel is. A hétvégéd eseményekkel és barátokkal zsúfoltnak ígérkezik az Oroszlán Holdnak és a vasárnapi bolygóháromszögnek hála…



Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Anyagi nehézségek miatt válhatsz gondterheltté a kedd esti Hold – Szaturnusz szembenállás, majd a szerdai telihold hatására. Karácsony előtt ez cseppet sem meglepő. Ha lehiggadsz, ülj le, és írd le a várható kiadásokat! Ha látod, könnyebb lesz tervezned, és ha kell, megnyirbálnod. A csütörtöki csúnya bolygókereszt a közlekedésben és a kommunikációban mutat zökkenőket. Szerencsére péntektől mindennek nyoma sem lesz. Az aggodalom helyét átveszik a jó hírek. És arany vasárnapra túl leszel a rosszon.



Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Hétfőn még fel leszel dobódva. Azonban kedden és szerdán feszültségre kell készülnöd. Bolygószembenállások megnehezítik a dolgodat olyan emberekkel kapcsolatosan, akik fontosak számodra. Mivel ez csupán két nap, ki lehet bírni. Csütörtökön egy bolygókereszt anyagilag hoz fejtörést. Lehetőleg ne most hozz döntést! Péntektől a tűz elemi energia hatására mindent pozitívabb fényben látsz. Ilyen hangulatban könnyebb helyesen megítélni a helyzetet. Az arany vasárnapot bearanyozza egy tűz háromszög.



Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

A keddi Hold – Szaturnusz szembenállást, a szerdai teliholdat is el tudod viselni, de a csütörtöki feszült bolygókereszt kifoghat rajtad. A helyzet súlyosságát jelzi, hogy a tízből öt bolygó részt vesz benne: Hold, Jupiter, Merkúr, Plútó és Uránusz. Ezek a bolygók garantálják a konfliktust. Rajtad múlik, hogy mennyire mélyül el. Ugyanis nálad van Merkúr, a kommunikáció bolygója. És ez most az adu ász. Hétvégén nem fogsz unatkozni: az Oroszlán Hold és a vasárnapi bolygóháromszög izgatottságot jelent.



Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szerencsés vagy, mert kimaradsz a hét elejei feszültségekből: nem fogod érzékelni a keddi Hold – Szaturnusz, és a szerdai Nap – Hold szembenállást se. Örülj neki, de ne ítélkezz a többiek felett, akik „mérgezett egérként” fognak rohangálni, és idegeskedni! Csütörtökön lesz egy bolygókereszt az égen, ami neked a közlekedésben, a kommunikációban, a tanulásban, vagy vizsgákban hozhat nehézségeket. Péntektől csupa jó dologra számíthatsz. Csak szombaton kerüld a szócsatát! Utána jöhet a szerelem…



Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Az égi folyamatok szerint 3 kihívás elé nézel a héten: 1. Kedden a Hold – Szaturnusz nehéz feladatot hoz neked a munkádban, amit csak okos és fegyelmezett időbeosztással oldhatsz meg. 2. A szerdai telihold ennek folytatásaképpen a magánéleted fontosságára hívja fel a figyelmedet. 3. A csütörtöki bolygókereszt a pénzügyeid átgondolására ösztönöz. Ünnepek előtt nem költekezhetsz meggondolatlanul. Az a jó hír, hogy péntektől tüzes bolygók bearanyozzák az arany vasárnapot. Gyújtsd meg a 4. gyertyát!


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5