2016. október 10., hétfő

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.10.11.


Napi horoszkóp Kos

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére. Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját. Nagyon sok energiája van, ezért próbálja valamilyen hasznos dologra fordítani, például sportoljon. Észre fogja venni, hogy sokkal jobb lesz a közérzete utána. Előreláthatólag eluralkodik majd önön a rossz hangulat, és úgy érzi majd, hogy mindenki ön ellen van. De ne essen kétségbe, hamarosan jóra fordul minden.

Napi horoszkóp Bika

Az élet szinte minden terén sikeres lesz a más emberekkel történő kommunikációban. Az érvei erősek és megcáfolhatatlanok lesznek, ami hasznára válhat a munkájában is az új üzleti kapcsolatok kialakításánál, de a magánéletében is jól fog jönni. Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot. Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja. Egyensúlyban van a fizikai- és mentális erőnléte, ennek mindig így kéne lennie, ezért fontos, hogy tegyen is érte.

Napi horoszkóp Ikrek

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár. Egy családi nyaralás pontosan az, amire most szükséges van. Vegye körbe magát a szeretteivel és élvezze a velük töltött időt. Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében. Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait.

Napi horoszkóp Rák

A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolta. A lényeg, hogy alaposan gondoljon át mindent, és tervezze meg előre a dolgokat. Ha nem hanyagolja el a felkészülést, akkor biztos, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések és képes lesz kezelni a problémát. Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra. Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania. Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

Napi horoszkóp Oroszlán

Végül sikerült megértenie az emberi lét igazi természetét. Bármilyen feladatot képes lesz egyedül elvégezni mások támogatása és segítsége nélkül. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával azért változni fog majd az értékrendszere, amivel nincs is semmi gond, hiszen idővel mindannyian komoly mértékű változáson megyünk keresztül. Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem. Szánjon némi időt a háztartására. Egy kényelmes, tiszta otthonban sokkal jobban tudja érezni magát. A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Napi horoszkóp Szűz

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával. Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét. Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is. Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Napi horoszkóp Mérleg

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit. Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban. Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával. Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket. Ez a nap ideális az otthona felújítására. Tisztítsa ki a lakását, vagy fessen le pár dolgot, és szabaduljon meg a régi, felesleges bútoroktól és vásároljon újakat.

Napi horoszkóp Skorpió

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is. Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk. Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat. Becsülje meg a testét, nem teljesíthet mindig az erején felül.

Napi horoszkóp Nyilas

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert. Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit. Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd. Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Napi horoszkóp Bak

Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül, könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak a saját álmai és elképzelései, de kár lenne, ha csak azért nem érné el a céljai, mert nem tette meg a szükséges lépéseket. Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból. Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez. Kellemes meglepetésként érheti önt, hogy a fáradtsága ellenére remekül teljesít a sportok terén.

Napi horoszkóp Vízöntő

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot. A családtagjai lehet, hogy nem értenek egyet az életstílusával, és igyekeznek majd önt lebeszélni róla. Emiatt ne legyen dühös, hiszen csak jót akarnak önnek. Fogadja meg a kollégái tanácsait, mivel segíteni szeretnének önnek, és így sokkal jobban fog boldogulni. Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Napi horoszkóp Halak

Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. Belebonyolódni úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információi nem a legjobb ötlet, hiszen később még problémája származhat belőle. Az a legjobb ha kimarad az ilyen helyzetekből. A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára. Nagyszerű alkalmak kínálkoznak nekik arra, hogy megtalálják életük párját. Járjon nyitott szemmel a világban, és szalassza el a kínálkozó lehetőségeket. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5