2016. október 10., hétfő

Heti horoszkóp


Heti horoszkóp 2016.41.hét

Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

A Vízöntő Hold azt jelzi, hogy a hét eleje kedvez a kommunikációnak. Minden alkalmat használj ki: kérdezz, egyeztess, tárgyalj! Hét közepén a Halakba lépő Hold és a víz elemi energia veszi át az uralmat, ami téged untat, és álmosít. Nem lesz könnyű ébren maradni. Vagyis ne most akarj karriert építeni! A hétvégéd nagyon feszültnek ígérkezik. A telihold csak vasárnap lesz, de már szombaton lesz egy Nap – Uránusz és egy Hold - Merkúr szembenállás, ami a teliholddal egyenértékű konfliktust hozhat.


Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

A hét legelején a munkádban nagy kihívás vár rád. A Vízöntő Hold szerint a főnököd valami fontos feladattal bíz meg. A hét közepén egyik barátod bajba kerülhet. Ezt a csütörtöki nehéz fényszögek szimbolizálják. Kapkodnod nem kell, mert pénteken már megoldást mutat egy Hold – Vénusz jó fényszög. Hétvégén telihold lesz, ami szerencsére téged nem érint közvetlenül. De szombaton és vasárnap is lesznek ingerült emberek a közeledben. Közben az egészségedre sincs jó hatással a feszült konstelláció…


Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Hétfőtől szerdáig kirobbanóan jó passzban leszel a Vízöntő Hold és a levegő elemi energiák szerint. Ez arra jó, hogy bárkivel bármiben megegyezz. A kedd lesz a hét legszuperebb napja a számodra. Szerda délutántól a Halak Hold jelzi, hogy sok munka miatt úszol a feladatok tengerében. Csak ne vessz el benne! Ahhoz, hogy ezt megelőzd, prioritást kell felállítanod. A hétvégére rányomja bélyegét a vasárnapi telihold. Ezt megelőzően már szombaton egy Nap – Uránusz szembenállás konfliktust gerjeszthet.


Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A Vízöntő Hold jó fényszögei azt ígérik, hogy végre nem kerül olyan sokba a családod. Sőt kedvező anyagi tendenciák látszanak. Hét közepén a Halak Hold „megsimogatja” a lelkedet. Figyelj, mert csütörtökre virradóan jós erejű álmaid lehetnek! A péntek lesz a te napod, amikor fantasztikus teljesítményre leszel képes. Ezzel kivívhatod a főnököd és a kollégáid elismerését. Sajnos a hétvégéd a szombati bolygószembenállás és a vasárnapi telihold miatt feszültnek ígérkezik. Ne menj bele semmilyen vitába!


Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Valószínűleg nem fogod bánni, hogy a hét legelején nem tudsz a saját dolgaiddal haladni, mert olyan emberekkel kell foglalkoznod, akik kedvesek számodra. Ne aggódj: lesz időd utolérni magad! A hét második felében figyelned kell arra, hogy mire adsz ki pénzt. A Halak Hold szerint kifolyhat a pénz a kezedből és a pénztárcádból. Hétvégén a szombati bolygószembenállások (Nap- Uránusz és Hold - Merkúr) és a vasárnapi telihold balesetveszélyt jelent. Mindig legyél körültekintő, és nem lesz baj!


Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Jól indul a heted, mert a munka és a pénzügyeid is a vártnál jobban alakulnak. Azonban ez nem jelenti azt, hogy elkezdhetsz költekezni. Szerdától a szerelmi életed fog elvonni a munkától a Halak Hold tükrében. Csütörtökre virradóan érdekes, szerelmes álmod lehet. Ezt érdemes lenne megfejteni. A hétvégéd bosszankodással telhet, mert valami sokba kerülhet. Ezt a szombati bolygószembenállások és a vasárnapi telihold jelzi. Szóval megfontoltan kell bánnod a pénzzel, ha nem akarsz mínuszba menni.


Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Hétfőn és kedden a Vízöntő Hold és a Mérlegben járó bolygók szuper fényszögei szuper tendenciákat szimbolizálnak. Ettől bizakodás és életöröm fog jellemezni téged. Hét közepén sajnos elúszhatsz a munkáddal, ha nem veszed szigorúan kezedbe az irányítást. A Halak Hold szerint ez nem lesz könnyű. Péntektől minden a szerelemről fog szólni. Azonban a szombati Nap – Uránusz és Hold – Merkúr szembenállás, majd a vasárnapi telihold konfliktusokat jeleznek. Legyél elnéző, ha nem akarsz veszekedést!


Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

A munkád rovására mehet, hogy hétfőn és kedden családi ügyek vonnak el. Csak szerdától találsz magadra. Innentől a Halak Hold neked kedvez. Izgalmas, hogy csütörtökre virradóan jós erejű álmod lehet. Ha ébredéskor emlékezel rá, próbáld értelmezni! A Hold és Neptunusz együttállás most a tudatalattidból jövő üzenetet hoz neked. Hétvégén a szombati bolygószembenállások (Nap- Uránusz és Hold - Merkúr) és a vasárnapi telihold fáradtságot szimbolizálnak. Muszáj pihenned, ha nem akarsz lebetegedni.


Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

A hétfő és a kedd alkalmas mindenféle megbeszélésre, tanulásra, vizsgázásra, utazásra. Bármelyik aktuális, a Vízöntő Hold és a jó fényszögek sikert garantálnak. Hét közepén a vizes jegyekben járó bolygók szerint egyik rokonod parttalan panaszkodása elrabolhatja az idődet. Szakítsd félbe, és javasold, hogy hétvégén folytassa! Péntektől elemedben leszel. A tüzes Kos Hold energetizál. De a szombati bolygószembenállások (Nap- Uránusz és Hold - Merkúr) és a vasárnapi telihold konfliktust hozhatnak…


Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

A pénzügyeid jobban alakulnak a tervezettnél, de nem szabad elbíznod magad. Máskülönben bajba kerülhetsz már a hónap közepén. Szerdától érdemes nyitott szemmel és füllel járnod, mert fontos információk birtokába juthatsz. Azért lesz nehéz dolgod, mert ezek a Halak Hold szerint nem lesznek konkrétak. Szombaton munkanap. De nem ettől lesz rossz kedved, hanem azért, mert az egész hétvégédet megmérgezhetik a szombati bolygószembenállások (Nap- Uránusz és Hold - Merkúr) és a vasárnapi telihold...


Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Felhők között fogsz repkedni hét elején: a Vízöntő Hold Mérleg jegyben járó bolygóktól szuper fényszögeket kap. Ami azt jelenti, hogy sok támogatást kapsz. Élj velük, és élvezd őket! A folytatásban végre a pénzzel is jóban leszel. Kedvező konstellációk kedvező folyamatokat mutatnak pénzügyi téren. Itt az ideje tartalékot képezni. Hétvégén nagyon vigyázz, mert a szombati bolygószembenállások (Nap- Uránusz és Hold - Merkúr) és a vasárnapi telihold balesetveszélyt jeleznek! Óvatosan közlekedj!


Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Nem leszel feldobva hét elején. Akkor se, ha a jó fényszögektől mások jól érzik magukat. Szerda délutántól ez átfordul, és remek formába kerülsz. Majd csütörtökre virradóan jós erejű álmot szimbolizál egy Hold – Neptunusz együttállás. Figyelj oda, mit álmodsz! A péntek még kedves lesz. De hétvégén a szombati bolygószembenállások (Nap- Uránusz és Hold - Merkúr) és a vasárnapi telihold szó szerint és átvitt értelemben is fejfájást jeleznek. Ne idegeskedj, hiszen jól tudod, hogy mindig megoldódik!…

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5