2016. szeptember 30., péntek

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.10.01.


Napi horoszkóp Kos

Ossza meg a problémáit valakivel, aki közel áll önhöz, például a legjobb barátjával. Észre fogja venni, hogy amint megosztotta egy olyan emberrel a gondjait akiben megbízhat és segítséget nyújthat önnek, akkor egyből megkönnyebbül majd. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra. Remekül érzi magát és erejének teljében van. Használja ki ezt a remek periódust.

Napi horoszkóp Bika

Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél, vagy az alárendeltjei lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják önről, hogy arrogáns, holott ez nem is igaz. Emlékezzen rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyen mindig óvatos. Ha túlságosan fáradt ahhoz, hogy felvegye a versenyt a riválisával, akkor hagyja rá a dolgot, mert ő is elég hamarosan elfárad majd. Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is. Kellemes meglepetésként érheti önt, hogy a fáradtsága ellenére remekül teljesít a sportok terén.

Napi horoszkóp Ikrek

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog. Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit. Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket. Fennáll a veszélye, hogy ön figyelmetlenség miatt kisebb sérüléseket szenvedhet. Legyen óvatos.

Napi horoszkóp Rák

Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná. Hamarosan lehetősége lesz rá, hogy bebizonyítsa mennyit is ér valójában, és miután megoldott egy komoly kihívást jelentő problémát, biztos lehet benne, hogy elnyeri a jutalmát. Töltsön el egy kis időt a nagyszülei társaságában, segítsen nekik szükség esetén a bevásárlásban, vagy vigye el őket kocsival, ahova szeretnék. Gondoljon rá, hogy mennyi mindent tettek meg annak idején önért, és most kicsit viszonozhatja a szeretetüket. A megszokott feladatai már nem okoznak örömet önnek, és nem is igazán kötik le a figyelmét, ezért próbáljon meg egy kis kreativitást vinni a munkahelyi tevékenységeibe. Még az is lehet, hogy a főnök felfigyel majd önre. Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert.

Napi horoszkóp Oroszlán

Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem. Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége! Használja ki a csillagok kedvező állásának a támogatását a komolyabb projekteknél. Itt az ideje, hogy előhozakodjon az új ötletével. Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra.

Napi horoszkóp Szűz

Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem", különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét. A "kreativitás" szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe. Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni.

Napi horoszkóp Mérleg

Az élet szinte minden terén sikeres lesz a más emberekkel történő kommunikációban. Az érvei erősek és megcáfolhatatlanok lesznek, ami hasznára válhat a munkájában is az új üzleti kapcsolatok kialakításánál, de a magánéletében is jól fog jönni. Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége. Ne fogjon bele semmi bonyolult dologba ezen az estén. Fordítsa inkább a figyelmét a kisebb feladatok elvégzésére és a pihenésre. Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Napi horoszkóp Skorpió

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát. Minden jól fog alakulni otthon. Tökéletesen, szavak nélkül megértik egymás az élete párjával, a gyerek jól viselkednek, így teljesen idilli a hangulat. Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka. Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket!

Napi horoszkóp Nyilas

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe. Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre. Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből. Vigyázzon a bőrére. A stressz jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

Napi horoszkóp Bak

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben. Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat. Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal. Ha nem tetszik önnek, amit a tükörben lát, tegyen ellene!

Napi horoszkóp Vízöntő

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét. A csillagok nagyon erős pozitív hatás gyakorolnak önre ebben a periódusban, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulata. Ennek köszönhetően könnyen boldogul a kisebb problémákkal és újra élvezheti a harmónia beköszöntét a párkapcsolatában. Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét. Menjen el nyaralni. Ezáltal elfeledheti az összes gondját és teljes erőbedobással csakis az utazásra koncentrálhat.

Napi horoszkóp Halak

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit. Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5