2016. szeptember 29., csütörtök

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.09.30.


Napi horoszkóp Kos

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. A megszokott feladatai már nem okoznak örömet önnek, és nem is igazán kötik le a figyelmét, ezért próbáljon meg egy kis kreativitást vinni a munkahelyi tevékenységeibe. Még az is lehet, hogy a főnök felfigyel majd önre. Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert.

Napi horoszkóp Bika

Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól. Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk. Használja ki a csillagok kedvező állásának a támogatását a komolyabb projekteknél. Itt az ideje, hogy előhozakodjon az új ötletével. Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.

Napi horoszkóp Ikrek

Kifejezetten produktív állapotban lesz ebben az időszakban, ezért használja ki minél jobban, főként, ha van valami befejezetlen ügye, amit már régóta halogat. Képes lesz maximálisan koncentrálni, ezért semmi sem vonja majd el a figyelmét, így igen könnyen el tudja érni a kitűzött célt.Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog. Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni. Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

Napi horoszkóp Rák

Előfordulhat, hogy a karrierje, vagy a szerelmi élet stagnálni fog ezekben a napokban, de ne tekintse ezt rossz előjelnek. Próbálja a javára fordítani ezt a nyugodtabb időszakot és csináljon olyan dolgokat, amikre általában nincs elég ideje. A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával.

Napi horoszkóp Oroszlán

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek. Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Napi horoszkóp Szűz

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe. Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét. Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára. Mostanság nincs jó hangulatban, de ez ne vegye el a kedvét semmitől. Végezzen olyan tevékenységet, amitől jobban érzi magát. Ne túlórázzon sokat és ne agyaljon felesleges dolgokon.

Napi horoszkóp Mérleg

Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, és lehetőleg duplán ellenőrizzen le mindent. Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket. Ne féljen felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseivel, barátaival, hiszen ebből még számos előnye származhat később. Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.


Napi horoszkóp Skorpió

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét. Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre. Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét. Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

Napi horoszkóp Nyilas

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.Rendkívül vonzó lesz a másik nem képviselői számára. Ne habozzon, tegye meg ön az első lépést. Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén. Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

Napi horoszkóp Bak

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre. A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat. Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot. Találkozzon olyan emberekkel, akik önhöz hasonlóan jó hangulatban vannak, ez még boldoggá fogja tenni.

Napi horoszkóp Vízöntő

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára. Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük. Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak. Keljen fel korábban és menjen el kocogni, vagy végezzen aerob gyakorlatokat. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

Napi horoszkóp Halak

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön. Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye. A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát. Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5