2016. szeptember 17., szombat

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.09.18.


Napi horoszkóp Kos

Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket. Lett volna más módja is egy fontos probléma megoldásának, amit vagy nem vett észre, vagy nem jutott akkor éppen az eszébe az adott körülmények között. Szerencsére nincs semmi veszve, mert egy ésszerű beszélgetéssel megoldhatja a problémát. Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre. Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni. Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

Napi horoszkóp Bika

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit.Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá.
Nagyon sok energiája van, ezért próbálja valamilyen hasznos dologra fordítani, például sportoljon. Észre fogja venni, hogy sokkal jobb lesz a közérzete utána. Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Napi horoszkóp Ikrek

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat. Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

Napi horoszkóp Rák

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet. Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit. Nagyon sok energiája van, ezért próbálja valamilyen hasznos dologra fordítani, például sportoljon. Észre fogja venni, hogy sokkal jobb lesz a közérzete utána. Vigyázzon a bőrére. A stressz jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

Napi horoszkóp Oroszlán

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket. Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Csinálja meg helyette a házimunkát és mutassa ki neki, hogy milyen nagyra értékeli őt. Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja. Nem ragad rá önre mások rossz hangulata. Mindez jó kedvének és pozitív energiájának köszönhető.

Napi horoszkóp Szűz

Előfordulhat, hogy a karrierje, vagy a szerelmi élet stagnálni fog ezekben a napokban, de ne tekintse ezt rossz előjelnek. Próbálja a javára fordítani ezt a nyugodtabb időszakot és csináljon olyan dolgokat, amikre általában nincs elég ideje. Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó. Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében. Menjen el nyaralni. Ezáltal elfeledheti az összes gondját és teljes erőbedobással csakis az utazásra koncentrálhat.

Napi horoszkóp Mérleg

Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás, ez egyáltalán nem igaz, főként olyankor, ha valakinek a figyelmét szeretné magára vonni az ember. Szánjon kellő időt a felkészülésére, ha egy fontos találkozó vár önre, válassza ki a legmegfelelőbb öltözéket és ha szükséges csináltasson egy új frizurát is magának. Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét. Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.Előreláthatólag eluralkodik majd önön a rossz hangulat, és úgy érzi majd, hogy mindenki ön ellen van. De ne essen kétségbe, hamarosan jóra fordul minden.

Napi horoszkóp Skorpió

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek.
Nem csoda, hogy képtelen most odafigyelni az körül zajló eseményekre, hiszen szerelmes. Ennek ellenére jobban jár, ha nyitott szemmel járja a világot, mielőtt még mások a háta mögött gúnyt kezdenek el űzni önből. Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre. Kell, hogy legyen valami rendszeresség az életében. Készítsen egy tervet pár nappal előbbre és próbáljon igazodni hozzá teljes mértékben.

Napi horoszkóp Nyilas

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat. Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét. Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk. Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.

Napi horoszkóp Bak

Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél, vagy az alárendeltjei lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják önről, hogy arrogáns, holott ez nem is igaz. Emlékezzen rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyen mindig óvatos. Ne essen kétségbe, ha most éppen nem teljesen tökéletes a párkapcsolata. Valószínűleg ez csak egy átmeneti állapot. Békéljen meg a helyzettel és tekintsen előre. Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Napi horoszkóp Vízöntő

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően. Egy családi nyaralás pontosan az, amire most szükséges van. Vegye körbe magát a szeretteivel és élvezze a velük töltött időt.Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit. A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Napi horoszkóp Halak

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni. Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak. Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni. Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5