2016. szeptember 16., péntek

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.09.17.

Napi horoszkóp Kos

A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolta. A lényeg, hogy alaposan gondoljon át mindent, és tervezze meg előre a dolgokat. Ha nem hanyagolja el a felkészülést, akkor biztos, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések és képes lesz kezelni a problémát. Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!
Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Napi horoszkóp Bika

Szenteljen kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyen önző, és ne helyezze mindig önmagát mások elébe, hiszen, ha folyamatosan így tesz, akkor idővel eltűnnek ön körül a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el. Ne pazarolja arra érdemtelen emberekre feleslegesen az energiáit. Inkább nézzen alaposan körül az ismeretségi körében, és rá fog hamar jönni, hogy ki az igazi barátja és ki az akit már nem sorolhat ebbe a kategóriába. Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására. Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

Napi horoszkóp Ikrek

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra, az minden téren az előnyére válik. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tűnjön túlságosan "mindentudónak" mások előtt, mert az ellenérzéséket válthat ki belőlük. Senki sem szereti a nagyképű embereket, ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket. Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket. A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy komolyzenei koncertre. Ön tudja, hogy mit engedhet meg magának, ne feszítse túl a húrt, így nem érheti kellemetlen meglepetés.

Napi horoszkóp Rák

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött. Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre. Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét. Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

Napi horoszkóp Oroszlán

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is. Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá. Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember. Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait.

Napi horoszkóp Szűz

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára. Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben. Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja. Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

Napi horoszkóp Mérleg

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait. Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni. Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet. A hangulat meghatározó tényezője a testi erőnlét. Ne agyaljon a problémákon, miközben sportol

Napi horoszkóp Skorpió

Élvezze a napját. Az önből sugárzó pozitív energiának köszönhetően több embert is jobb kedvre derít majd a környezetében. Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert később még jól jöhet majd az eltartalékolt energia. Lepje meg valamivel a párját, amit kimondottan szeret. Ez lehet egy kisebb ajándék, vagy egy kellemes, romantikus vacsora is. A lényeg, hogy mindketten élvezzék a kettesben eltöltött időt. Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív! A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

Napi horoszkóp Nyilas

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet. Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

Napi horoszkóp Bak

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben. Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt. Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától. Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

Napi horoszkóp Vízöntő

Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint az önhöz közelálló embereknek. Ahhoz, hogy elkerülhesse a felesleges félreértéseket, mindent nyugodt körülmények között kell elmagyaráznia nekik addig, amíg még lehetőség van valaminek a megváltoztatására. Nem csoda, hogy képtelen most odafigyelni az körül zajló eseményekre, hiszen szerelmes. Ennek ellenére jobban jár, ha nyitott szemmel járja a világot, mielőtt még mások a háta mögött gúnyt kezdenek el űzni önből. Ha valamilyen kalandban szeretne részt venni, akkor vesse bele magát a társadalmi életbe, és biztos, hogy jól fog majd szórakozni. Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

Napi horoszkóp Halak

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz. Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét. Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit. Egy kicsit több időt kell szánnia arra, hogy jobb legyen a kondíciója. Mostanában túl sokat lazsált.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5