2017. december 13., szerda

Napi horoszkóp 2017. december 13



Napi horoszkóp - 2017.12.13.


Napi horoszkóp Kos

Valaki nagyon igénybe veszi a türelmedet ma, te pedig azon gondolkodsz, hogy meddig éri meg türelmesnek lenni, és mikor érdemesebb inkább az asztalra csapni? Mintha szerdán sokan keresnék a határaidat, és úgy tűnik, hogy néhányan rá is találnak azokra, hogy aztán vidáman túllépjenek rajtuk.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Nagyon is logikus magyarázata van annak, ahogyan most zajlanak az események. Ismerd fel az események mögötti logikát, keresd meg azt, és figyeld meg, hogy hogyan működnek a dolgok. Ha akarod most változtathatsz az események folyásán azzal, ha tudatosan máshogy döntesz, mint eddig.






Napi horoszkóp Ikrek

Mi a stratégiád ahhoz, hogy megőrizd az egészségedet? Úgy tűnik, hogy az év végi stressz hatni kezd rád, és ez bizony most meglátszik a testi egészségeden is. Lassíts egy kicsit, és ne stresszelj annyit. Ma minden aggodalmaskodó gondolatodhoz tedd hozzá ezt: „…de jól is alakulhat. Van esély rá, hogy jó legyen.”

Napi horoszkóp Rák

Könnyen megviccelhet a memóriád: A tárgyak nem ott vannak, ahová tetted őket, és a családtagjaid sem úgy emlékeznek a dolgokra, ahogyan a te memóriád megőrizte azokat. Ha valamit nagyon az eszedbe akarsz vésni, arról készíts egy jegyzetet a telefonodba!

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Tele van a napod különös gondolatokkal, különös mondatokkal, és különös tervekkel. A családtagjaid ma úgy döntenek, hogy a legfurább terveikbe is beavatnak téged, és a legfurább álmaikat is megosztják veled. Ne felejtsd el: Nem kell véleményezned ezeket a furaságokat!





Napi horoszkóp Szűz

Szívesen tűzöl ki magad elé jutalmakat arra az esetre, ha sikerül elérned valamit. Ma gondold végig, hogy mik azok a „célprémiumok” amelyekért szívesen rákapcsolsz egy kicsit az év végén, és amelyekért szívesen összeszeded magadat. Természetesen meg is kell jutalmaznod magadat, ha sikerrel jársz.

Napi horoszkóp Mérleg

Több kreativitásra van szükséged szerdán! Tudom, általában az okoz nehézséget, hogy azt is kreatívan akarod megoldani, amit csak rutinból össze kellene csapni. Ma azonban valóban érdemes minden feladatodba és munkádba belevinni egy kis kreativitást.

Napi horoszkóp Skorpió

Szívesen kötsz alkut a családtagjaiddal, és szívesen tekinted a karácsonyi programokat és a karácsonyi ajándékokat alku tárgyának. „Ha jó leszel a Jézuska biztos azt hozza, amit szeretnél…” – Ilyen és hasonló mondatok hagyják el a szádat, és ezt nemcsak a gyerekeknek mondod, de a felnőtteknek is.

Napi horoszkóp Nyilas

Vedd észre, hogy milyen tökéletes helyen és milyen tökéletes időben vagy. Szívesen töltöd azzal az életedet, hogy keseregsz a helyzeteken, amelyekben vagy, de ma rájöhetsz valami nagyon fontosra: Ha megváltoztatod a nézőpontodat, akkor meglátod a lehetőségeket is.

Napi horoszkóp Bak

Arra jössz rá pénteken, hogy egy idősebb férfi rokonod sokkal bölcsebb, mint azt gondoltad. Talán nem sértődne meg az úriember, ha most aggastyánnak neveznénk. ez a bölcs aggastyán most olyan kérdésekben is segíthet neked, amelyekről ezt nem is gondolnád. Kérj tőle segítséget bátran!

Napi horoszkóp Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy nem értenek meg téged az emberek, akkor talán igazad van. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lennének elég empatikusak a családtagjaid. Talán csak arról van szó, hogy teljesen mást értetek ugyanazokon a szavakon. Ezt azzal teheted rendbe, ha ma elmagyarázod a szavakat, amelyeket használsz.





Napi horoszkóp Halak

Fontos lenne, hogy végre figyelj egy kicsit a tested jelzéseire is. Vagy azért nyomod el őket, mert nincs időd arra, hogy törődj velük, vagy pedig azért kerülöd a tüneteid értelmezését, mert attól tartasz, hogy valamilyen komoly dologra utalnak. Ma figyeld meg a tested jelzéseit, és tegyél valamit az egészségedért is!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5