2017. december 6., szerda

Napi horoszkóp 2017. december 06



Napi horoszkóp - 2017.12.06.


Napi horoszkóp Kos

Valami, vagy valaki most összezavarja a tisztánlátásodat. Valami, vagy valaki megakadályoz abban, hogy felismerd a lehetőségeidet. Szerdán szűrd ki a zavaró tényezőket, és ne hagyd, hogy olyanok befolyásoljanak, akik valójában nem a jóakaróid. Ma csak a szeretetteli szavakra, és a támogató gondolatokra figyelj!

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Most sok helyzetben érezheted azt, hogy könnyebb dolgod lenne, ha nem lennének olyan szigorúak az elveid. A helyzet azonban az, hogy érdemes ragaszkodnod az elveidhez. Ma csak olyasmit csinálj, ami jó érzéssel tölt el. Csak olyasmit tegyél meg, amit szívesen megteszel, és hagyd, hogy a szíved elvei határozzák meg a napodat.






Napi horoszkóp Ikrek

Mit tekintesz az élet nagy ajándékának? Mi az, aminek annyira örülsz, hogy még egy ilyen nyomott hangulatú szerdát is képes feldobni? Ne gondolj nagy dolgokra! Sőt! Most pont az lenne a lényeg, hogy megtaláld azokat az apróságokat, amelyek minden napodban jelen vannak, és amelyektől jókedvű leszel.

Napi horoszkóp Rák

Tudod, mi a legnagyobb értéked? Ne az anyagi világra gondolj, mert nem ott találod a legfontosabbat. A legnagyobb értéked az a hited, a benned ragyogó remény. Az a remény ami akkor sem hunyt ki, amikor igazán nehezek voltak a körülmények. Ma őrizd meg a reményt, és megkapod a csodát, amire vágytál.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Sokkal több empátiára és elfogadásra lenne szükséged szerdán. Arra van szükséged, hogy te fogadj el sokkal jobban másokat. Azzal, hogy mindig meg akarsz változtatni mindenkit néha észrevétlenül okozol fájdalmat az embereknek. Pedig csak annyit kellene tenned, hogy mindenkinek megengeded, hogy önmaga legyen.





Napi horoszkóp Szűz

Ma döntést kell hoznod egy olyan kérdésben, amelyen már régóta rágódtál. Tegnap volt néhány remek inspirációd és gondolatod ebben az ügyben. Érdemes ezeket az inspirációkat és gondolatokat felidézned, és érdemes a megérzéseidre hallgatva meghoznod a döntésedet.

Napi horoszkóp Mérleg

Ha eddig a körülmények rabjának hitted magadat, akkor szerdán kellemes meglepetésben lesz részed. Azok a körülmények, amelyek eddig látszólagos börtöncellába zártak, most megmutatják neked a szabadulás útját. Ha már unod ezt a képzeletbeli börtönt, akkor ragadd meg a lehetőséget!

Napi horoszkóp Skorpió

Talán nem mindig a legegyszerűbb megoldás a legjobb megoldás. szerdán érdemes a kézenfekvő döntések, módszerek és megoldások helyett másikakat választanod. Szerdán érdemes azzal foglalkoznod, hogy észrevedd azokat a lehetőségeket és azokat az utakat, amelyek mások figyelmét teljes egészében elkerülték..

Napi horoszkóp Nyilas

Húzd meg a határaidat szerdán, és legyél képes arra, hogy valóban nemet mondj arra, amihez nincs semmi kedved. Azért fontos most megőrizni a határaidat, mert ellenkező esetben könnyen olyan feladatokat vállalhatsz magadra, amelyek elvégzésére egyáltalán nem vagy felkészülve.

Napi horoszkóp Bak

Magadnak kell megtalálnod a válaszokat a neked fontos kérdésekre. Eddig azt hitted, hogy a válaszok benne vannak a könyvekben, vagy valahol megtanulhatóak. Ma azonban rájössz arra, hogy a válaszok olyasmik, amiknek benned kell megfogalmazódniuk.

Napi horoszkóp Vízöntő

Ha nem akarod, hogy az idei karácsony is úgy alakuljon, ahogyan minden évben alakul, akkor most érdemes magadhoz ragadni az irányítást, és a szervezést. Nem azt mondom, hogy a következő szűk három hetet a karácsony szervezésével kellene töltened. De ha ma elkezded, bőségesen lesz időd a tökéletes szervezésre.





Napi horoszkóp Halak

Van néhány hivatalos ügy és papírmunka, amiket folyton tologatsz magad előtt. Érdemes lenne szerdán ezeket a papírmunkákat elvégezned. Érdemes lenne rávenned magadat a hivatalos ügyek elintézésére. Ma menj a hivatalokba, ma nyújtsd be a kéréseidet, ma fogalmazd meg a reklamációs leveleket!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5