2017. december 4., hétfő

Napi horoszkóp 2017. december 04



Napi horoszkóp - 2017.12.04.


Napi horoszkóp Kos

Nem vagy túl kitartó hétfőn. Ma szívesen feladod azt, amibe belekezdtél, ha az nem túl sikeres. A sikerek azonban nem jönnek ma gyorsan, és talán nem jönnek könnyen sem. Érdemes lenne egy kicsit jobban ragaszkodnod az elképzeléseidhez pénteken. Ma ne adj fel semmit sem!

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

A magányos harcok ideje lejárt. Bármit is akarsz elérni, azt elérheted közösen valakivel. Bármit is akarsz megvalósítani, annak a megvalósításában lesznek segítőid és támogatóid. Bármit is akarsz elérni, azért nem kell egyedül küzdened, mert sokan vannak, akik szívesen együtt harcolnak veled.






Napi horoszkóp Ikrek

Úgy tűnik, hogy az idővel továbbra sem tudsz jól bánni. Most is gyakran elszalad veled az idő, és kénytelen vagy kapkodva befejezni azt, amit kényelmes tempóban kezdtél el. Talán mások azt mondanák, hogy kezd el előbb, a csillagok azonban azt javasolják, hogy legyél koncentráltabb.

Napi horoszkóp Rák

Ma mindenki árgus szemekkel figyeli, hogy mennyire tartod be a tradíciókat, és ami azt illeti, te szívesen megújítanád ezeket. De újítanod csak óvatosan, és finoman szabad Csak annyit, amennyit még el tudnak fogadni a többiek. Apró lépésekben haladj a vágyott újdonságok felé!

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Tele vagy olyan ősi praktikákkal, és trükkökkel, amelyek egyszer már nagyon is jól működtek neked. Mostanában azonban nem szívesen veszed elő ezeket a praktikákat. Úgy tűnik, hogy ma mégiscsak hozzá kell nyúlnod a régi, jól bevált módszereidhez, amelyek szerencsére most is működnek.





Napi horoszkóp Szűz

Túl fiatalnak tartod magadat valamihez? Vagy talán már túl öregnek érzed magadat? Mindegy, hogy fiatalnak vagy öregnek látod-e magadat, a lényeg az, hogy tudd: A kor az csak egy szám. Annak, hogy mit teszel, és mit tehetsz meg semmi köze sincs ahhoz, hogy mi van ebbe a számba leírva.

Napi horoszkóp Mérleg

Végre túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy a gondjaiddal foglalkozz. Végre túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy a nehézségeken rágódj. Ennek pedig az lesz az eredménye, hogy ezek a gondok részben vagy egészben megoldják magukat. Ma ne a megszokott problémákkal foglalkozz, inkább az új feladataiddal törődj.

Napi horoszkóp Skorpió

Nyugodtan fogd fel a hétfőt gyakorlásnak. Nyugodtan gondolj úgy a hétfőre, mint egy olyan időszakra, amikor csak kipróbálsz dolgokat, de amikor még nem kell elköteleződnöd egyetlen egy döntésed mellett sem. Ma bátran kísérletezz azzal, hogy mi lenne a legjobb megoldás.

Napi horoszkóp Nyilas

Attól félsz, hogy az emberek félreértik a szavaidat. Pedig te csak azért vagy felelős, amit mondsz. De azt nem tudod garantálni, hogy az emberek meg is értsék a mondandódat. Neked nem az a dolgod, hogy megértesd a szavaidat másokkal, hanem az, hogy mindig hitelesen és őszintén beszélj másokkal.

Napi horoszkóp Bak

Néha az az érzésed van, hogy a szerelmed sokkal jobban ismer téged, mint te önmagadat. Lehet, hogy ma is ő lesz az, aki az arcodba mondja azt, amit eddig nem akartál meghallani. Fontos, hogy tudd: Ő ezt szeretetből teszi. Azért akarja felnyitni a szemedet, mert félt téged, és mert szeretne megvédeni.

Napi horoszkóp Vízöntő

Te vagy az egyetlen ember, aki megbánthatod magadat. Te vagy az, aki dönthettél volna úgy is, hogy nem mész bele abba a beszélgetésbe, ami megbántott. Még mindig dönthetsz úgy, hogy megbocsátasz. Egyszerűen csak dönts úgy, hogy a szomorúságot most inkább a szíved meggyógyítására és az önszeretetre cseréled.





Napi horoszkóp Halak

A hét első napja tele van reménnyel. Úgy érzed, hogy ez a hét egy tiszta lap a számodra. Úgy érzed, hogy ez a hét új lehetőségeket, új eredményeket, új ajándékokat és új varázslatokat tartogat a számodra. Arról pedig, hogy ez mennyire így is van már ma is megbizonyosodhatsz.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5