2017. november 22., szerda

Napi horoszkóp 2017. november 22



Napi horoszkóp - 2017.11.22.


Napi horoszkóp Kos

Ideje összehívnod újra a barátnőidet. Szükséged van arra, hogy egy erős, szeretetteli és kreatív nőkből álló csoport vegyen körül téged. Hogy őszinték legyünk, erre nemcsak neked, de a barátnőidnek is szüksége van. Szükségetek van egymásra, és te vagy a legalkalmasabb arra, hogy a csapat élére állj szerdán.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Olyasmik történhetnek szerdán, amikre nem voltél felkészülve. Ne felejtsd el, nem kell mindenre azonnal reagálnod. Ne felejtsd el, hogy mindig megállhatsz egy pillanatra, és mindig kérhetsz gondolkodási időt. Ma a kapkodás nem megoldás, a megfontolt és lassú haladás segít a legjobb döntést meghoznod szerdán.






Napi horoszkóp Ikrek

Gyakorold az önszeretetet szerdán. Ma mondd el magadnak: „Szeretem magam. Elfogadom magam. Akkor is szeretem magam, ha nem alakul minden úgy, ahogy terveztem. Akkor is szeretem magam, ha mások nem tudják kimutatni az érzéseiket. Szeretem és elfogadom magam és az örömet választom.”

Napi horoszkóp Rák

Túl sok a szó, túl sok a magyarázat szerdán. Ma ahelyett, hogy meg akarnád magyarázni a dolgokat, inkább válaszd azt, hogy cselekszel. Azzal, ha tettekre váltod a gondolataidat arról gondoskodsz, hogy változások induljanak el az életedben, és ezek a változások később feleslegessé teszik a magyarázkodást is.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Szerdán figyelj a testedre, és mozgasd, érintsd szeretettel a testedet. Figyelj oda arra, hogy milyen mozgásra vágyik a tested, és figyelj oda arra, hogy melyik mozdulat esik jól, és melyik mozdulat az, ami megerőltető, kellemetlen, vagy fájdalmas. Mozgasd át a testedet, miközben folyamatosan figyelsz arra, hogy minden mozdulat gyógyító legyen.





Napi horoszkóp Szűz

Sokkal fontosabb, hogy időt szánj a szeretteidre, mint az, hogy mindent elintézz szerdán. Ma szükséged van arra, hogy a szeretteiddel lehess, és szükséged van arra, hogy megmártózz az ő energiájukban. Nyugodtan képzeld el úgy, mintha egy-egy szeretetzuhanyt vennél, amikor a szeretteiddel vagy szerdán.

Napi horoszkóp Mérleg

A szerelmednek szüksége van rád egy döntéshelyzetben. Megteheted azt hogy elmondod, szerinted mit válasszon. Sőt! Akár ragaszkodhatsz is a döntésedhez. De a legjobbat mégiscsak azzal tennéd a szerelmednek, ha segítenél neki kitalálni, hogy ő mit is szeretne valójában, ahelyett, hogy te döntesz helyette.

Napi horoszkóp Skorpió

Néha nem tudod pontosan, hogy mire gondol a főnököd. Ma sem vagy biztos abban, hogy pontosan érted az elképzeléseit, ezért érdemes lenne visszakérdezned arra, hogy mit is akar pontosan. Hidd el: Ha idejében kérdezel, az segít abban, hogy megelőzz egy nagyobb félreértést és egy mindenkinek kellemetlen munkahelyi bonyodalmat.

Napi horoszkóp Nyilas

A beszélgetés sokkal fontosabb a gyerekeknek, mint azt gondolod. Könnyű abba a tévhitbe esni, hogy a gyerekeknek az kell, hogy pénzt keress, és jó sokat dolgozz az érdekükben. Valójában a gyerekek csak arra várnak, hogy beszélgess velük, mesélj nekik, és figyelj rájuk. Ez minden pénznél többet ér nekik.

Napi horoszkóp Bak

Igazán szellemes társalgó vagy szerdán, akivel mindenki szívesen társalog. Persze ez azt is jelenti, hogy ma mindenki beszél hozzád, te pedig talán egy kis csendre vágynál. Mindenképp szervezd úgy a napodat, hogy legyen időd egy kicsit csendben lenni, egy kicsit hallgatni, egy kicsit a nyugalomban megmártózni.

Napi horoszkóp Vízöntő

Olyan feladatok várnak rád szerdán, amelyekhez nincsen kedved. Nem baj, ha bevallod magadnak, hogy most semmi kedved megcsinálnod ezt vagy azt a feladatot. A legjobb az, ha már reggel (vagy most azonnal) végiggondolod, hogy mihez nincs kedved ma. Ha pedig ezt tudod, akkor gyorsan csináld meg ezt, hogy túl legyél rajta.





Napi horoszkóp Halak

Sokkal bölcsebb vagy, mint ahogyan azt gondolod. Figyeld meg, hogy milyen sokan vannak, akik a szavaidból merítenek erőt. Figyeld meg, hogy milyen sokan vannak, akiknek szükségük van a szavaidra ahhoz, hogy bátran szembenézzenek az életük kihívásaival. Itt az ideje, hogy te is meghallgasd a saját szavaidat!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5