2017. november 20., hétfő

Napi horoszkóp 2017. november 20



Napi horoszkóp - 2017.11.20.


Napi horoszkóp Kos

Lassan és fokozatosan szerezd vissza az irányítást a tested felett. Hogy ki az, aki megszerezte ezt az irányítást? Nem tudod? A lustaság, a nyűgösség és a téli hideg vették át az irányítást a tested felett. Ezek pedig olyasmik, amiktől jobb minél hamarabb visszaszerezned a hatalmat. Hétfőn szerencsére több lehetőséged is lesz arra, hogy ismét te irányítsd a testedet.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Hétfőn minden úgy alakul, ahogyan tervezted, vagy talán egy kicsit jobban is. Könnyedén oldod meg a helyzeteket, és könnyedén kerülsz ki azokból a családi perpatvarokból, amelyek máskor nyomasztanának. Tekinthetsz úgy a mai napodra, mint egyfajta jutalomra az elmúlt napok kemény belső munkájáért. Ma engedd meg, hogy megjutalmazzon az élet valamivel.






Napi horoszkóp Ikrek

Ne szaladj előre! Hétfőn nagyon szeretnél rohanni, nagyon szeretnél kapkodni, és ez könnyen vezethet oda, hogy összeszedetlen leszel, vagy valamit eltévesztesz a nagy rohanásban. Pedig ma pont az lenne a cél, hogy lassíts. Miközben a szemedet a célon tartod, lassíts, és élvezd az utat, ami odáig vezet. Hétfőn élvezd mindazt, amit ma már meg tudsz tenni.

Napi horoszkóp Rák

Szívesen spórolnál hétfőn, de úgy tűnik, hogy ma nem éppen erősséged a spórolás. Úgy tűnik, hogy ma szükséged van arra, hogy költhess némi pénzt hasznos dolgokra. A legjobb az lenne, ha megengednéd magadnak azt, hogy olyasmikre költs, amik megkönnyítik az életedet. Hétfőn minden hasznos kiadást engedélyezned kellene önmagad számára.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Nagyon gyorsan változnak a helyzetek veled, és nagyon gyorsan változnak a viszonyok körülötted. A hétfő jó alkalom arra, hogy feltérképezd, most éppen hol tartasz a barátnőiddel, és éppen kinek mire lenne szüksége tőled. Könnyen lehet, hogy a barátnőid és a szeretteid ma már más embernek látnak, és sokkal több szeretetet tudnak adni neked.





Napi horoszkóp Szűz

Talán fel sem figyelsz arra, hogy miket mondasz hétfőn. Akár azt is mondhatjuk, hogy ma nem tudod mit beszélsz. ez azonban nem jelenti azt, hogy mások se tudnák ugyanezt. Lehet, hogy miattuk lenne érdemes vigyázni a szavaidra. Talán miattuk lenne érdemes most egy kicsit lassítani és megfontoltabban fogalmazni, mint ahogyan azt egyébként tennéd ma.

Napi horoszkóp Mérleg

Szerencsés vagy hétfőn, hiszen ma véletlenül csupa olyasmi történik veled, ami előre viszi az életedet. Érdemes ma feltenned azt a kérdést, hogy hogyan szolgálja a mai napod a nagy céljaid megvalósulását. Meg fogsz lepődni, hogy a hétfői események milyen pontosan és tévedhetetlenül mutatják meg az az irányt, amelyre valóban vágysz.

Napi horoszkóp Skorpió

Hatalmas adag energia koncentrálódik benned hétfőn, és úgy érezheted, hogy szétvet a tettvágy. Most akkor érzed jól magad, ha van mit csinálnod, és ha minden lehetőséged meg is van ahhoz, hogy cselekedj. Ha valaki akadályoz téged, azt könnyedén félreállítod, de ezzel talán megbántod őt. Kérlek, ma legyél kedves az emberekkel, még ha akadályoznak is.

Napi horoszkóp Nyilas

A hétfő nemcsak egy új hét kezdetét jelenti, de valakivel megújulhat a viszonyod is ma. Ami azt illeti ezt a viszonyt már egy ideje érdemes lett volna végiggondolni, és átfazonírozni. Szerencsére hétfőn mindkettőtöknek van kedve és ideje is ahhoz, hogy átbeszéljétek mi mindent kellene változtatnotok. A legfontosabb, hogy tudd: Minden helyzet megjavítható és minden viselkedés megbocsátható.

Napi horoszkóp Bak

Hétfőn bocsáss meg magadnak! Vedd észre, hogy milyen rosszat tesz neked az a bűntudat, amit már régóta cipelsz magaddal. Vedd észre hogy mennyivel egyszerűbb megbocsátanod magadnak, mint tovább cipelned magaddal azt a sok önmagaddal szembeni haragot. Hétfőn minden lehetőséget és segítséget megkapsz ahhoz, hogy megbocsáss magadnak is.

Napi horoszkóp Vízöntő

Mindent elkövetsz, hogy megváltoztass valakit, de ezzel csak felesleges fájdalmat okozol neki is és magadnak is. Hétfőn egyszerűen csak fogadd el őt olyannak, amilyen. Persze, otthagyhatod, és vele is maradhatsz, ahogy tetszik. De ő nem fog megváltozni, mert ő ilyen. Ezt kellene megértened és elfogadnod.





Napi horoszkóp Halak

Úgy érezheted, hogy egy helyben topogsz, és semennyit sem haladsz előre. Az igazság azonban az, hogy ez a látszólagos mozdulatlanság valójában nagyon sok mindent átrendez benned és körülötted. Ma nem kell arra törekedned, hogy nagyon megváltoztasd a dolgokat. Hagyd, hogy minden maradjon egy kicsit még a régiben, vagy, hogy minden visszatérjen a pár héttel ezelőtti állapotához.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5