2017. október 27., péntek

Napi horoszkóp 2017. október 27



Napi horoszkóp - 2017.10.27.


Napi horoszkóp Kos

Minden pillanatban azt figyeled, hogy hogyan lehetne jobban, könnyebben, egyszerűbben elérni a célodat. A nagy céltudatosságban azonban könnyen megbánthatsz másokat. talán nem kellene mindenkivel céltudatosnak lenned. Talán vannak olyan emberek az életedben, akikkel megengedhetnéd magadnak a céltalanság luxusát is.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Sokkal visszafogottabb vagy pénteken, mint máskor. Ma azt érzed, hogy a halk szavakkal többre mehetsz mint a nagy üvöltésekkel. Ebben pedig tökéletesen igazad is van. Ma nem kell üvöltened ahhoz, hogy elérd a célodat. Az viszont fontos, hogy minél részletesebben és egyértelműbben mondd el másoknak, hogy mit szeretnél valójában.






Napi horoszkóp Ikrek

Talán sokkal nagyobb teret engedsz az életedben egy idősebb családtagnak, mint amekkora tér egészséges lenne. Lehet, hogy ő maga nem is tud erről, te mégis mindig mindent azért teszel, hogy ő elégedett legyen veled. Pénteken végre kibújhatnál az árnyékából, és feltehetnéd magadnak ezt a kérdést: Én mitől lennék boldog ma?

Napi horoszkóp Rák

Ha úgy érzed, hogy bántanak valakit, akit szeretsz, ha úgy érzed, hogy túl sok stressz és kihívás jut a szeretteidre talán nehezen tudsz megszólalni, és talán nehezen találod a szavakat. Pedig igazán könnyen lehet, hogy neked nem is kell megkeresned ezeket a szavakat. Talán egy ölelés, talán egy „Szeretlek.” talán egy „Veled vagyok.” bőven elég ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Pénteken nagyon szeretnéd a szebbik oldaladat mutatni valakinek, de ahogy az lenni szokott a véletlenek közbeszólnak. Ma kénytelen vagy megmutatni a sebezhetőségedet. Azt a sebezhetőségedet, amelyet nem szívesen mutatsz meg senkinek sem, és amelyről szívesen letagadnád a létezését. Hidd el: A sebezhetőséged nem támadásra ösztönzi az embereket, hanem arra, hogy megvédjenek.





Napi horoszkóp Szűz

Szívesen kápráztatsz el másokat szerdán. Ami azt illeti, ma nagyon szívesen tartasz bemutatót abból, hogy milyen jó vagy a munkádban, mennyire jól főzöl, vagy milyen csodálatos barát vagy. Amire ezt a horoszkópot olvasod, talán már azt is észrevetted, hogy a mai napodon pont nem az a lényeg, hogy valóban elkápráztatsz-e másokat,. Ma az a fontos, hogy felfedezd: Meg tudod tenni, ha akarod.

Napi horoszkóp Mérleg

Olyasmihez van kedved, amit nem szoktál tenni. Talán nem érted magadban ezt az újonnan jött vágyat, és nem is kell megértened ezt. Nem az a fontos, hogy elemezd a vágyaidat, hanem az, hogy megvalósítsd őket. Bármennyire is szokatlan tevékenységre van kedved pénteken, tegyél egy próbát. Meglátod majd, hogy ez miért volt fontos neked.

Napi horoszkóp Skorpió

Egész nap rohansz, és egész nap úgy érzed, hogy harcolnod kell az idővel. Most talán túl szűk időkeretek közé szorítottad magadat. Lehet, hogy ideje lenne egy kicsit szabadabbra engedned a gyeplőt, és ideje lenne annak, hogy egy kicsit több időt szánj a pihenésre. A pihenés nem is olyan értéktelen, mint gondolnád, hanem ez segít megalapozni a jólétedet.

Napi horoszkóp Nyilas

A réteges öltözködés önmagában nem véd meg a megfázástól, de sokat segít abban, hogy elkerüld az őszi nyavalyákat a hétvége előtt. Nyugodtan vegyél be a szokásosnál nagyobb vitaminadagot, igyál sok-sok gyömbérteát és figyelj oda arra, hogy véletlenül se kelljen kereszthuzatban lenned. Pénteken figyelj oda az egészségedre és a testedre!

Napi horoszkóp Bak

Végre el kellene kezdened a tanult tudásodat kamatoztatni az életeben. Olyan sok mindent megtanultál elméletben, de ma a gyakorlat ideje kezdődik el. Most ne csak hangoztasd az elveidet, de mutasd is meg, hogy hiszel bennük. Ne csak okoskodj, de tedd meg azt, amiről eddig csak beszéltél. Ma a cselekvéseknek százszoros haszna lesz a számodra a beszéddel szemben.

Napi horoszkóp Vízöntő

Valld be az igazat! Legalább önmagadnak! Komolyan, néha szeretnéd meghamisítani a dolgokat, és szívesen füllented mássá az eseményeket, hogy jobban beleilljenek a saját magadnak mesélt történetbe. Ma azonban eljön annak az ideje, amikor jobb lenne ránézned a valóságra. Eljön annak az ideje, amikor jobb lenne felismerned azt, ami van.





Napi horoszkóp Halak

A ma könnyen megsértődhetsz néhány félreértésen. De ebben az a legfontosabb, hogy észrevedd: Ezek valóban félreértések. Nem ugyanazt akarjátok, nem ugyanarról beszéltek, nem azonosak az értékeitek – természetes, hogy nem értitek meg egymást. Ma legyél megértőbb azokkal, akik mások, mint te, és máris egyszerűbbé válik az életed.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5