2017. szeptember 28., csütörtök

Napi horoszkóp 2017. szeptember 28



Napi horoszkóp - 2017.09.28.


Napi horoszkóp Kos

Ki kellene békülnöd valakivel. Valakivel nemrég összevesztél, és azt hitted, hogy az életed nélküle is működhet. Ez azonban nem igaz. Valójában hatalmas szükséged van arra, hogy elengedd ezt a haragot. A haragod megköt, a földhöz rögzít akkor is, amikor valójában szárnyalnál. Épp ezért kell elengedned a haragodat.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

A barátnőid csak arra várnak, hogy valaki felpezsdítse a napjaikat. Talán te is arra vársz, hogy valaki végre remek programokat szervez neked. De miért ne lehetnél te az, aki csodálatos programokat szervez a barátnőinek és önmagának is? Sokkal jobb szervező vagy, mint ahogy azt hiszed, és ez csütörtökön ki is derül majd.


Napi horoszkóp Ikrek

A szándékaid meghatározzák mindazt, ami veled történik. Ha rossz szándékkal közelítesz valakihez, az bizony könnyen visszaüthet. Ha azonban jószándékkal közelítesz valakihez, ha tiszta segítőszándék dolgozik benned, akkor meglesz a jutalmad is. Akkor megkapod azt a csodát, amire vársz.

Napi horoszkóp Rák

Mennyi felesleges információt tárolsz a fejedben? Vajon nem lenne jobb, ha azok helyett valami hasznosat tartanál észben? Ma bátran engedd meg magadnak, hogy elfelejtsd mindazt, ami haszontalan. Ma bátran engedd meg magadnak, hogy megjegyezz olyan hasznos információkat, amiket máskor nem tudtál.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ne felejtsd el, hogy valaki ma találkozni akar veled. Lehet, hogy neked nincs kedved ehhez a találkozáshoz. Mégis érdemes most észben tartanod ezt a randevút, és érdemes úgy szervezned, hogy valóban találkozhassatok. Mindkettőtöknek jót tesz ez a találkozás, és mindkettőtöknek szükségetek van erre az inspirációra.

Napi horoszkóp Szűz

A türelem az egyik legfontosabb fegyvered csütörtökön. Ma mindenki sokkal türelmetlenebb körülötted, mint te magad. Így, ha képes vagy arra, hogy nyugton vársz és mosolyogsz, azzal azt is biztosítod, hogy te legyél a nyertes végül. Ma csak várj, egészen addig várj, amíg minden nem áll össze tökéletesre.

Napi horoszkóp Mérleg

Érdemes lenne egy napra félretenned az állandó kommunikációs kényszeredet. A telefonodban lévő kommunikációs lehetőségek csak elvonják a figyelmedet. Amíg azt várod, hogy írjon már valaki, vagy, amíg a választ fogalmazod, addig nem vagy képes hatékony munkát végezni. Ma pedig a feladataidra kellene koncentrálnod.

Napi horoszkóp Skorpió

Egy kicsit tisztaságmániás vagy csütörtökön. Ma a legkisebb koszt is észreveszed, és igencsak kiborulsz azon, ha nagyobb mennyiségű piszokkal kell találkoznod. Azzal, ha eltünteted a piszkot magad körül sokkal jobb kedvre deríted magadat, és sokkal nyugodtabban alszol majd el éjszaka.

Napi horoszkóp Nyilas

Sokkal többet kellene foglalkoznod a családi vitákkal akkor is, ha te nem vagy az érintettjük. Könnyen lehet, hogy ha nem húznád ki magadat, hanem ha letennéd a voksodat az egyik oldal mellett, akkor elcsendesednének a viták. Ne féj attól, hogy határozott véleményed legyen, csak szeretettel képviseld azt.

Napi horoszkóp Bak

Úgy tűnik, hogy ma kétszer kell elmenned ugyanoda vagy kétszer is meg kell tenned ugyanazt. Csütörtökön talán nem sikerül elsőre minden olyan jól, mint ahogyan azt szeretnéd. Könnyen lehet, hogy ezért kell ismételned újra és újra. A jó hír viszont az, hogy a sok ismétlés végül meghozza a gyümölcsét, és mindent meg tudsz valósítani.

Napi horoszkóp Vízöntő

Valaki félreismer téged. Ez a valaki könnyen átmegy támadóba, ha rólad van szó, de ennek megvan az előnye is: Mivel olyasvalaki támad, aki félreismer, ezért valódi kárt nem tud okozni neked. Csütörtökön próbáld megszelídíteni őt, és próbáld szeretettel feloldani a köztetek lévő nézeteltéréseket.

Napi horoszkóp Halak

A szerelem nagyon fontos érzés a számodra. Ha úgy érzed, hogy nincs jelen a szerelem az életedben, akkor képes vagy mindent megtenni azért, hogy visszaszerezd azt. Erőből nem lehet szerelmesnek lenni, de megteheted azt, hogy egy fohászban, vagy egy kérésben kéred meg az Égieket, hogy küldjenek szerelmet az életedbe.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5