2017. szeptember 25., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.39.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Feszülten indul a heted: munkahelyi konfliktusok adódhatnak. Térj ki, ha nem akarod elveszíteni a munkádat! Csütörtökön egy Uránusz-Jupiter szembenállás párkapcsolati vitát, sőt szakítást mutat. Amennyiben elnéző tudsz lenni, minden rendben lesz. De ha felveszed a „bokszkesztyűt”, akkor a legrosszabbra készülj! A hét második felében a föld elemi energia dominanciája (Bak Hold, Plútó, Szűz Vénusz, Mars) a munkavégzésedben tesz hatékonnyá. A hétvégéd a Mérlegbe lépő Merkúr szerint szerelmes lesz…

Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Szerencsére az egész hetet átlengi a föld elemi energia. Ettől szó szerint és átvitt értelemben is elemedben leszel. Sajnos a hét elején gyerekekkel kapcsolatos fejtörés nyomaszthat. Sokba kerülnek, de ez nem ok a balhézásra. A hét második felében a kedvező fényszögek visszaadják az életkedvedet. Megint mindent megoldhatónak fogsz látni. Hétvégén a levegő dominancia (Vízöntő Hold, Mérlegbe lépő Merkúr) kedvez szabad téri programoknak. Mozdulj ki: kirándulj, túrázz, sportolj, utazz, biciklizz!

Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Családi és/vagy párkapcsolati gondok vonják el a figyelmedet szeptember utolsó napjaiban. Ráadásul egyik rokonod kicsinyessége bosszanthat. Mindez a munkád rovására mehet. Pedig jobb lenne, ha nem várnád meg a főnöd leszúrását. A hét második fele sem látszik sokkal jobbnak. Fejfájást okozhatnak a növekvő költségek. Szerencsére szerencsés fényszögek segítenek, hogy ne ess pánikba. Az a jó hír, hogy szombaton hajnalban a Hold és a Merkúr is levegős jegybe lép. Ezektől szárnyakat kapsz/kaphatsz.

Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az egészségedre lesz kedvezőtlen hatással a hétfő-keddi feszült konstelláció. Vigyáznod kell magadra, ha nem akarsz lerobbanni. Rétegesen és vízállóan öltözz! A hét közepén egy Jupiter-Uránusz szembenállás munkahelyi és magánéleti feszültséget mutat. Nem szabadna a szívedre venni, mert akkor nem tudsz higgadt maradni. A hétvége előtt szerelmi ügyek dobnak fel. Engedd, hogy szeressenek! A hétvégét töltsd a családoddal! Kellemes fényszögek kellemes hangulatot szimbolizálnak. Élvezd! Megérdemled.

Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Legyél hálás, mert energikusan indul a heted! Több ötleted lesz, de a megvalósításhoz pénzre lenne szükséged. Ha most nem áll rendelkezésedre, ne vágj bele! A bolygók óvatosságra intenek. Csütörtökön lesz egy kellemetlen Jupiter-Uránusz szembenállás, ami balesetveszélyes helyzetet jelez. Legyél óvatos! A hétvége a Vízöntő Hold szerint aktív szerelmi életet jelent. Ha van párod, akkor vele, ha még nincs párod, akkor szeptember utolsó és október első napját egy új jelentkezővel töltsd a szabadban!

Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Egy Merkúr-Szaturnusz feszült fényszög miatt a hét elején valaki kicsinyesnek nevezhet. Ezen jól megsértődhetsz, és elromolhat az amúgy sem fényes kedved. Mindezt kivédheted, ha alkalmazod az „egyik füleden be, a másikon ki” módszert. Szerdától sokkal kedvezőbb konstellációk lesznek. A föld nyugodt, tervezhető, kiszámítható stílusával visszanyered a lelki békédet, és jóval nagyobb hatékonyságra teszel szert. A hétvégéd akkor lesz szuper, ha vidám társaságot és szabad téri programot választasz.

Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Jól tennéd, ha hétfőn és kedden nem keverednél bele olyan vitába, ami nem tartozik rád. Több feszült fényszög is lesz, ami felér egy szlalom pályával: folyton ébernek kell lenned. Ettől elfáradhatsz. Sajnos a hetet végigkíséri a föld elemi energia, ami neked túl alacsony rezgésű. Ez inkább elálmosít, mint fellelkesít. Valahogy magadból kell erőt merítened, mert a bolygók, csak szombattól mutatnak látványos javulást: hajnalban a Hold a Vízöntőbe, a Merkúr a Mérlegbe lépve végre felfrissít.

Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Gyorsan hagyd abba, ha azon kapod magad, hogy egyik barátodat, vagy kollégádat kritizálod! Hétfőn és kedden olyan kellemetlen fényszögek lesznek az égen, amik a kritikus, kellemetlenkedő részedet aktivizálják. Csütörtökön egy Jupiter-Uránusz szembenállás szerint a munkádban kerülsz szembe váratlan helyzettel. Ébernek kell lenned, ha gyors megoldást akarsz találni. A hétvégédre rányomja a bélyegét a Vízöntő Hold, ami családi programot „erőltet” rád. Pedig jobban élvezhetnéd, ha nem erőltetnéd.

Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Jó lenne elkerülni a konfliktust egy kötekedő főnökkel hétfőn és kedden. A kicsinyes, kritikus stílusa totál kihozhat a sodrodból. Ez olyan vitába torkollhat, amit jobb lenne megelőzni. A hét közepén egy Jupiter-Uránusz szembenállás gyerekekkel vagy gyerekes barátokkal kapcsolatosan hoz mérgelődést. A hétvége előtt a Bak Holdnak köszönhetően lecsillapodnak a kedélyek. Hétvégén a Vízöntő Hold és a kellemes fényszögek kellemes társaságot szimbolizálnak. Legyél nyitott, így nem maradsz le semmi jóról!

Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Testhezálló számodra, hogy egész héten keresztül a föld elemi energia dominál. Ez téged megnyugtat. Igaz, hogy a hét elején kisebb feszültség látszik. De ha nem bonyolódsz bele olyan nézeteltérésbe, ami nem rád vonatkozik, akkor észre sem fogod venni. Csütörtökön egy Jupiter-Uránusz szembenállás rivalizálást szimbolizál, ami a munkahelyeden mérgezheti a hangulatot. A hónap utolsó napja megkönnyebbülést hozó konstellációval „ajándékoz” meg téged. A hónap első napja hasonlóan szupernek ígérkezik.

Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Lassúnak és unalmasnak fogod érezni a hét eleji alacsony rezgésű, földes konstellációkat. Hajlamos leszel mesterségesen csinálni kihívást. Csípd el ezt a „ferde” hajlamot, és állítsd meg! Lesz még elég dolgod a héten. Például szerdán egy Jupiter-Uránusz szembenállás balesetveszélyt mutat, amit csak éberséggel tudsz kivédeni. Majd egyre jobban fogod várni a hétvégét. Ez indokolt a bolygók szerint is: szombaton hajnalban a Merkúr a Mérlegbe, a Hold a Vízöntőbe lép. Mindkettő szárnyakat ad neked…

Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy Merkúr-Szaturnusz feszült fényszög szerint olyan konfliktusba vonódhatsz be, amihez semmi közöd. Ha hét elején ez elől ki tudsz térni, rengeteg energiát spórolhatsz. A hét közepén egy Jupiter-Uránusz szembenállás „léket üthet” a pénztárcádon. A hét második felében egyre megnyugtatóbb konstellációk lesznek az égen, amiktől szokatlan nyugalom uralkodik el rajtad. Így végre tudsz koncentrálni. Hétvégén pihenj sokat! Javasolja a Vízöntő Hold. De ez nem azt jelenti, hogy otthon kéne gubbasztanod…

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5