2017. augusztus 18., péntek

Napi horoszkóp 2017. augusztus 18



Napi horoszkóp - 2017.08.18.


Napi horoszkóp Kos

A Szaturnusz a szellemi és nyelvi ismereteket kéri öntől számon: utazzon és tanuljon nyelveket! Igaz, hogy a megszokott könnyedség, az utazás élvezete éppen kimarad most az élményből, mert éppen munka, vagy másféle kötelességek miatt kell útra kelnie. De annál hasznosabb és tartósabb lehet az utazása eredménye. Szóval ne legyenek skrupulusai, és ne akarjon semmiképpen visszatáncolni a lehetőség elől!

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Ha bármilyen gyógykezelésen vesz részt a mai napon, akkor biztos lehet abban, hogy annak eredménye egyértelműen pozitív és szerencsés lesz. A siker persze nemcsak az orvoson vagy terapeután múlik, hanem az ön pozitív hozzáállásán is. Az alap, hogy egyáltalán rászánja magát a vizsgálatra, de a másik, hogy következetesen be is tartja a javaslatokat. A lelki békéje megtalálásában a természeti környezet sokat segíthet.

Napi horoszkóp Ikrek

A pénzügyekben jeleznek ma sikereket önnek a csillagok. A két kedves vágyakat hozó bolygó az anyagiak házában találkoznak. Elsősorban ön találhat jó lehetőséget, de az is lehet, hogy a társa révén juthat anyagi javakhoz. A legjobb esetben azért, mert kedvese valamilyen értékes csecsebecsével lepi meg ma önt. Akár még egy elkötelezettségre felszólító gyűrű is lehet az a csillogó holmi.

Napi horoszkóp Rák

A Hold és a Vénusz az ön jegyében találkoznak egymással a mai napon: a szerelem aligha kerüli el önt, és az érzelmek árja még akkor is elönti, ha amúgy az egész napját egyedül töltené. De a világért se tegyen ilyet! A vonzereje ma különösen megnőhet, ha eddig nem talált társra, akkor ma készüljön a nagy találkozásra! Vegye fel a legszebb ruháját, és tűzzön virágot a hajába, vagy a gomblyukába! Az illatok is nagy szerephez jutnak ma a hódításban.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Fantasztikus lehetőséget kap ma az élettől. A jegyében járó Nap és Mars inspirálja, és lendületessé teszik önt, az Uránusz pedig lehetővé teszi, hogy gyorsan és jól reagáljon a váratlan helyzetekben. Még a rosszat is jóra tudja fordítani, bármi történjen is. Ezt egyrészt a jó humorérzékének is köszönheti, ami ma sem hagyja önt cserben. A közlekedési helyzetekben is sokat segíthet az ön lélekjelenléte.

Napi horoszkóp Szűz

A szövetségek kötésére nemigen alkalmas ez a nap, kivéve, ha szerelmi, érzelmi természetű társulásról van szó. Bár a házasságokat szombaton szokás kötni, amely a tartósságot garantáló Szaturnusz napja, a mai nap, a péntek meg a Vénuszé: ez sem rossz ómen a házasságra. Egy a mai napon tartott lakodalom pedig egészen fergetegesre sikerülhet. Biztos, hogy nem szélednek szét hamar a vendégek.

Napi horoszkóp Mérleg

Az egészsége érdekében tehet ma valami jót, s nem is csak a sajátja érdekében. Valamelyik családtagját is magával cipelheti egy egészségmegőrző oktatásra, kúrára, vagy gyógyfürdőbe. De egy egyszerű fogászati szűrés is aktuális és sikeres lehet a mai napon. Ismeri a régi mondást: fogbaj, szerelem baj. Még az is lehet, hogy a fogát meggyógyítva érzelmi élete is egy csapásra rendeződik.

Napi horoszkóp Skorpió

Becsülje meg jól azt, amije van! Erre tanítja most önt a Szaturnusz csillaga. A jövő felé is tehet elkötelezettséget jelző lépéseket, például úgy, hogy társával közösen elkezdenek valamilyen lakáscélú, vagy egyéb megtakarításra gyűjteni. Ha pedig éppen a nyaralásukat töltik, akkor a mai nap kitűnő alkalom arra, hogy kapcsolatukat a testi szerelem terén is megerősítsék. A romantikus hangulat ma garantált!

Napi horoszkóp Nyilas

A bőrére kellene kicsit jobban odafigyelnie. Bizonyos sebeket, hegeket talán túl könnyen vett, de ha már régóta hiába várja a gyógyulásukat, akkor éppen ideje lenne felkeresnie egy bőrgyógyászt. A szúnyogokkal, s egyéb élősködőkkel is meggyűlhet ma a baja. Szerezzen be egy rovarirtószert, szúnyogriasztót, vagy épp bolha-, tetűirtót, utóbbiakat a kutyájának, macskájának. Használjon fényvédőkrémet az arcára is!

Napi horoszkóp Bak

A kedvese ma különösen a kedvében akar járni önnek, ezért új ruhával, frizurával, autóval, stb. próbál bevágódni önnél. Mutassa ki neki, hogy mennyire elnyerte a tetszését! Meglehet, ön talán túl kihívónak, magamutogatónak látja, amit lát, de azt is meg kell értenie, hogy mindez önnek szól, nem másoknak. Szóval oktalanul féltékenykedik. A szerelem önre vár, vegye végre észre! Áldozzon ma Vénusznak!

Napi horoszkóp Vízöntő

Sikeres lehet a hivatásában, sőt, akár egy egészen új területen is kipróbálhatja magát. Ön híres arról, hogy mindig, minden körülmények között feltalálja magát, és idősebb korában is meg tud újulni. Nemhogy megrettenne a változó körülményektől és követelményektől, de egyenesen örülni tud azoknak. Ma akár még elébe is mehet a változásoknak, és ön okozhat meglepetést másoknak. Ahogy azt csak ön tud.

Napi horoszkóp Halak

Ma nagyon tudja élvezni a társasági életet. Ha nem hívja senki, akkor vegye ön a fáradságot, és szervezzen magához valamilyen összejövetelt! Egy kerti parti ma fergetegesre sikerülhet. Ha azonban önt hívják társaságba, akkor semmiképpen ne állítson be üres kézzel! Még valamilyen személyre szóló ajándékot is beszerezhet a délután folyamán. A csillagai ma jó ötleteket adhatnak önnek erre vonatkozóan is.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5