2017. augusztus 21., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.34.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ritka ajándék a hétfői nap: Oroszlán újhold + tűz háromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Nap, Hold – Nyilas Szaturnusz). Ennél inspirálóbb konstelláció nem is kell neked. Ennek hatása még kedden is érzékelhető lesz. Szerdán a Nap belép a Szűzbe, és ezzel egy nyugisabb hónap indul el, amitől lelassulsz. Majd pénteken a szerelemé lesz a főszerep. Ezt tovább fokozza szombaton hajnalban az Oroszlánba lépő Vénusz, ami szépséget és szerencsét is hoz neked. Kérdés, hogy ki élvezheti ezt a karodban…





Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

A magánéletedre lesz kedvező hatással a hétfői újhold, ami valami újat hoz. Ez lehet új családtag, új bútor, új ötlet, új lehetőség, vagy bármi új. A lényeg, hogy élj vele! Szerdán a Nap belép a Szűzbe, ami neked egy nyugis hónap kezdetét jelzi. Innentől minden tervezhetőbb, kiszámíthatóbb és testhezállóbb lesz, te pedig hatékony és koncentrált. A hét másik nagy jelentőségű bolygó eseménye, hogy a te bolygód, Vénusz szombaton kora reggel belép az Oroszlánba, és feltüzel, fellelkesít téged.






Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Lesz itt minden: hétfőn újhold, szerdán Nap jegyváltás (belép a Szűzbe). Ezek téged nem érintenek közvetlenül, amitől kissé kívülállónak érezheted magad. Ennél fontosabb számodra, hogy pénteken Szaturnusz végre elindul előre, ami a párkapcsolatodat előre mozdítja. Szóval vége a nosztalgiázásnak. Nem csak a szerelmi életed frissül fel. Garantáltan sok új emberrel fogsz találkozni az elkövetkező időben. Augusztus utolsó hétvégéje szépnek ígérkezik, amit Vénusz, a szépség bolygója szimbolizál.






Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A bevétel oldalt erősíti a hétfői tűz háromszög és az újhold is. Emiatt jogos a bizakodásod. Szerdától a Szűzbe lépő Nap a kommunikációdra, pénteken az előre induló Szaturnusz a munkateljesítményedre hat jótékonyan. Végre vége az egy-helyben toporgásnak. Túl jutsz a holtponton. Ez minden szempontból sikeres fejezet kezdetét szimbolizálja. Majd szombaton az Oroszlánba lépő Vénusz visszaadja az önbecsülésedet: szépnek és vonzónak fogod érezni magad. Ne csodálkozz, hogy sok bókot fogsz kapni!






Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

2017-es év speciális ajándéka számodra a 2. újhold az Oroszlánban. Dupla esélyt kapsz az újításra hétfőn este: az újhold segít, ha bármi újba vágsz bele. Ráadásul hétfőn és kedden egy tüzes bolygóháromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Nap, Hold – Nyilas Szaturnusz) is támogat. Nem lesz gond az energia szinteddel. Szerdán hajnalban véget ér a te hónapod: a Nap átlép a Szűzbe. „Cserébe” szombaton megkapod a Vénuszt, a szépség és Kis szerencse bolygóját, ami az Oroszlánba lépve szépséget és szerencsét hoz neked…






Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Ne lepődj meg azon, hogy nem fog feldobni téged a hétfői újhold! Sokkal inkább a szerda hajnalban, éjfél után a Szűzbe lépő Nap, és ezzel elkezdődik a te hónapod. Közeleg a születésnapod, ami egy tökéletes alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts az előző 12 hónapról, és terveket a következő 12 hónapra. Ebben az is segíthet, hogy Szaturnusz több hónapos hátrálás után elindul előre. A hétvége a Skorpió Hold szerint alkalmas utazásra. Használd ki augusztus utolsó hétvégéjét!





Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

A hét elején egy tüzes bolygóháromszög lelkesítően hathat rád, ha hagyod, ami augusztus utolsó hetét feldobhatja. Ennél direktebb hatással lesz rád a hétvége előtt, pénteken a Mérlegben együtt álló Hold és Jupiter. Ez kissé érzékennyé tehet, ami sértődést okozhat. Jobb lenne, ha nem engednéd, mert neked lesz rossz. A Jupiter-Szaturnusz fényszög szerint a hétvégéd akkor lesz vidám, ha vidám baráti társaságot hívsz össze, vagy igent mondasz baráti meghívásra. Búcsúztasd vidáman az augusztust!




Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Nincs nyári szünet a karrieredben: a hétfői tüzes bolygóháromszög és az újhold szuper fényszöget vet oda. Most bármi sikerülhet. Persze csak akkor, ha kellően agilis vagy. Ehhez bátorságot ad neked bolygód, a Mars. A hét második felében a Mérleg Hold arra int, hogy az egyensúlyt minden körülmények között őrizd meg! Ez pénteken lesz a legnehezebb. Hétvégén a Skorpióba lépő Hold érzékennyé tehet. A vasárnap lesz a te napod. Szuper fényszögnek köszönhetően augusztus utolsó hétvégéje szuper lesz.





Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Remekül indul a hét: a hétfő és a kedd pezsgést hoz neked. A tüzes bolygóháromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Nap, Hold – Nyilas Szaturnusz) és az Oroszlán újhold a legjobb „doppingszer”. Ez a lendület napokig kitart. Majd pénteken jön el a nap, amit április eleje óta vársz: a Nyilasban járó Szaturnusz befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Ezzel minden téged foglalkoztató ügy begyorsul. Nem azonnal, kis időre lesz még szükség. Hiszen Szaturnusz, Kornosz, az Idő ura mostantól neked dolgozik…




Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ezen a héten elég nagy jövés-menés lesz az égen: hétfőn újhold és bolygóháromszög, szerdán Szűzbe lépő Nap, pénteken direktbe forduló Szaturnusz, szombaton Oroszlánba lépő Vénusz. Ezek egyike sem érint téged közvetlenül. Azonban bármelyikből kiveheted azt, ami neked jó. Az biztos, hogy szerdától a Szűzbe lépő Nap egy sokkal békésebb hónapot mutat. Végre vége az időjárás és az emberek szélsőséges viselkedésének. Ezt erősíti a hétvégi Nap – Merkúr együttállás a Szűz jegyében. Így megnyugodhatsz…





Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Járj nyitott szemmel, mert a hétfői újhold egy különösen fontos találkozást tartogat! Az is elengedhetetlen, hogy megértsd, hogy mi ennek a találkozásnak az üzenet! A hét közepén a kiadásaidat kell kordában tartanod, ha nem akarsz mínuszba menni. Szerencsére a hét második felében elemedben leszel. Majd szombaton kora reggel Vénusz, a szerelem bolygója belép az Oroszlánba, és ez egy szerelmes randevút szimbolizál. Biztos, hogy valaki intenzív hatással lesz rád. Csak tőled függ, hogy mennyire.







Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Ne bánd, hogy a hétfői újhold nem lesz rád akkora hatással, mint szerdán hajnalban a Szűzbe lépő Nap! Utóbbi egy izgalmas hónapot nyit meg, amikor sok emberrel fogsz találkozni, akik mind tanítanak, mutatnak neked valamit. De csak abban az esetben, ha nem azzal leszel elfoglalva, hogy milyenek ezek az emberek. A hét legszuperebb időszaka a hétvége lesz. Ugyanis a Skorpió Hold és a vasárnapi vizes fényszög visszaadja a hitedet. Ennek köszönhetően igazán szépen búcsúzik az augusztus és a nyár.




0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5