2017. július 25., kedd

Napi horoszkóp 2017.július 26



Napi horoszkóp - 2017.07.26.


Napi horoszkóp Kos

Talán többször is nekifutsz egy feladatnak kedden. Lehet, hogy most azok a dolgok sem sikerülnek elsőre, amik máskor mindig azonnal működni szoktak. Add oda az idődet az igazán fontos feladatoknak, és hagyd, hogy olyasmi vigye el a figyelmedet egész nap, amit valóban nagyon fontosnak és szükségesnek tartasz.




Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

A barátságok folyton változnak. Valakivel talán nem voltál olyan jóban mostanában, de ma mégis nagyon egymásra hangolódtok. Másokkal talán épp távolodóban vagytok egymástól. Fogadd el, hogy a barátságoknak saját dinamikájuk van, és nem kell mindig egyformán szorosnak, vagy naprakésznek lenniük.




Napi horoszkóp Ikrek

Amikor valaki pénzt kér tőled, akkor érdemes a sarkadra állnod. Nyugodtan adj kölcsön annak, akinek szüksége van a segítségedre, de határozd meg a feltételeket. határozd meg, hogy pontosan mikor, milyen formában és hány részletben szeretnéd visszakapni a pénzedet, mert csak így jut az vissza hozzád időben.




Napi horoszkóp Rák

Mindennél fontosabb a számodra az, hogy biztonságban érezd magad. Mindennél fontosabb a számodra az, hogy tudd: Biztonságban vagy. Ma ki az, aki növelné a biztonságérzetedet? A szerelmed? A testvéred? Egy barátod? Bárki is az, akitől nagyobb biztonságban éreznéd magad ma beszélj vele, mert szükséged van rá.




Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Nagyon vársz egy eseményt, és nagyon akarod, hogy az idő kerekei végre beinduljanak. Azok a kerekek azonban nem akarnak ma megindulni. Mintha minden egy helyben állna, és semmi sem akarna elmozdulni. Arra biztatlak, hogy vedd észre: Van valami, amit még meg kell tenned, mielőtt az események mozgásba lendülnének.




Napi horoszkóp Szűz

Úgy érzed, hogy valaki nem vesz elég komolyan téged. Szeretnéd, ha nagyobb szavad és nagyobb hitelességed lenne az illető előtt, de nem szeretnéd felemelni a hangodat, Ne felejtsd el, hogy az eszed, a logikád az egyik legnagyobb erősséged. Most a megfelelő érvekkel érheted el a célodat.




Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy valaki mellőz téged kedden. Úgy érzed, hogy valakitől nem kapod meg azt a figyelmet, amire szükséged lenne. Ha most kiabálni, veszekedni kezdesz, az nem oldja meg a helyzetet. A valódi megoldást az hozza, ha szeretetet és odafigyelést adsz annak, akitől több figyelemre vágysz.




Napi horoszkóp Skorpió

Itt az ideje annak, hogy elhatározd: Ezen a héten minden nap megteszel egy apró lépést a z idei legnagyobb célod felé. Igen, lehet, hogy azt mondod, az a cél még mindig túl nagy. De már elmúlt az év fele, most el kellene kezdened apró lépésekben haladnod a célod felé. Ehhez pedig a mai nap ideális lesz.




Napi horoszkóp Nyilas

Már csak egy embert kell meggyőznöd arról, hogy egy ügyben sikeres leszel: Önmagadat. Ez pedig a legnehezebb meggyőzési procedúrának bizonyul majd. Úgy tűnik, hogy mostanában nincs elég erős önbizalmad, ez pedig elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy sikereket érj el. Ma a barátaid sokat segíthetnek abban, hogy növekedjen az önbizalmad.




Napi horoszkóp Bak

Szívesen hiszed azt, hogy csak nagy erőbedobással és sok szenvedéssel lehet eredményt elérni. De ez természetesen nem igaz. A kedd rá is cáfol erre az elméletedre, mert ma igazán kis erőbedobással is nagy eredményeket érhetsz el. Sőt! Bizonyos dolgok szinte az öledbe esnek maguktól is.




Napi horoszkóp Vízöntő

Egy kis házimunka, egy kis ház körüli tevékenység igazán sokat segít neked abban, hogy elmélyedj a gondolataidban, és rendezhesd a mostanában szerteszaladó elképzeléseidet. Tekints úgy a házimunkára, mint a meditációra. A legtökéletesebb meditációk egyike ma a mosogatás lesz, de dobogós a porszívózás és a főzés is.




Napi horoszkóp Halak

Fontos, hogy értsd: Egyszerre csak egy lépést tehetsz, egyszerre csak egy dologgal foglalkozhatsz igazán hatékonyan. Tudom, hogy a multitasaking igen nagy divat manapság, de ma nem érdemes azzal kísérletezned, hogy egyszerre több dologgal foglalkozol. Foglalkozz egy valamivel, és ott máris elérhetsz száz százalékot.




0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5