2017. július 23., vasárnap

Napi horoszkóp 2017.július 24



Napi horoszkóp - 2017.07.24.


Napi horoszkóp Kos

Úgy érzed, hogy a legszívesebben előre szaladnál, és nem érted, hogy az idő miért nem rohan úgy, ahogyan szeretnéd. Talán azt éled meg, hogy túl sok a totojázás körülötted, és talán siettetnéd az eseményeket. Abban a pillanatban, ahogy nem akarod siettetni az időt észreveheted, hogy milyen sok mindent tudsz tenni itt és most is.


Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Nem találod a helyedet vasárnap. Bárhogy is szeretnéd megtalálni, valahogy sehol és sehogy sem érzed azt hogy tökéletes helyen, tökéletes helyzetben lennél. Érdemes lenne tudatosítanod magadban, hogy ez a nap ilyen lesz, és a tökéletesség helyett fogadd el azt a tökéletlenséget, amely éppen van és amely nem is rossz annyira.


Napi horoszkóp Ikrek

Egy kicsit nehéz helyzetben vannak azok a családtagjaid, akik szeretnének a kedvedben járni. Lehet, hogy ma semmi sem lesz jó, és kehet, hogy ma mindenben találsz valami hibát. Az segítene, ha nem az eredményt néznéd, hanem a szándékot. Az segítene, ha mindenben azt keresnéd, hogy milyen szándékkal adják neked azt.


Napi horoszkóp Rák

Egyszerre kétféle elvárásnak szeretnél megfelelni, ami természetesen nem fog sikerülni. Természetesen lehetetlen, hogy egyszerre két helyen legyél, és lehetetlen, hogy egyszerre két ellentétes dolgot tegyél meg. A legjobb az lenne, ha egy harmadik dolgot választanál, és nem e között a kettő között őrlődnél.


Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Talán szívesen hiszed azt, hogy valakinek mindenképp neked kell segítened. Talán jól érzed magad a gondolattól, hogy szükség van rád. Pedig az a gondolat is örömmel tölthetne el, hogy milyen sikeresek a szeretteid, és milyen jól csinálják az életüket nélküled is. Ma hagyj több teret másoknak, és húzódj egy kicsit a háttérbe.


Napi horoszkóp Szűz

Nem biztos, hogy minden nagyon kényelmes lesz vasárnap. Lehet, hogy most a családi beszélgetések egy kicsit kényelmetlenek, lehet, hogy a legszívesebben elmenekülnél ezekből a beszélgetésekből. Az lenne a legjobb, ha ma úgy irányítanád a témákat, hogy senki se tegyen fel neked kellemetlen kérdéseket (és te se kérdezz ilyet mástól).


Napi horoszkóp Mérleg

Nem biztos, hogy minden nagyon kényelmes lesz vasárnap. Lehet, hogy most a családi beszélgetések egy kicsit kényelmetlenek, lehet, hogy a legszívesebben elmenekülnél ezekből a beszélgetésekből. Az lenne a legjobb, ha ma úgy irányítanád a témákat, hogy senki se tegyen fel neked kellemetlen kérdéseket (és te se kérdezz ilyet mástól).


Napi horoszkóp Skorpió

Ki az, akivel ma valójában tölteni szeretnéd a napodat? És mi az, ami megakadályoz ebben? Mi lenne az, ami mégis lehetővé tenné a számodra, hogy együtt legyetek? Vedd észre kérlek, hogy valójában van megoldás, és valójában sem a tér, sem a múlt nem szakít el benneteket egymástól. Csak rajtad múlik, hogy együtt legyetek újra.


Napi horoszkóp Nyilas

A véletlenek nem léteznek, de ez nem jelenti azt, hogy minden egyes eseményen el kell gondolkodnod. Nincs szó arról, hogy folyton elemezned kellene, hogy mi miért történt. Ma hajlamos vagy arra, hogy túl sokat gondolkodj ahelyett, hogy cselekszel. Pedig az életet csak a cselekvéseken keresztül tudod megváltoztatni, ezt tartsd észben!


Napi horoszkóp Bak

Szívesen gyártasz elméleteket arról, hogy kinek mit kellene hallania tőled, de ma kiderülhet ezekről az elméletekről, hogy a gyakorlatban nem működnek. Az elméleteid helyett sokkal jobb lenne, ha most inkább a belső hangodra figyelnél, és mindenkinek azt mondanád, amit a belső hangod súg neked.


Napi horoszkóp Vízöntő

Mindig van választási lehetőséged. Akkor is legalább két út áll előtted, ha azt érzed, hogy nincs már hova lépned. Valójában az lehet a baj, hogy azt, amit annyira szeretnél most nem teheted meg. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne még több, számodra optimális lépés, lehetőség vagy döntés.


Napi horoszkóp Halak

Attól félsz, hogy túl sok vagy, és próbálod visszafogni magadat, miközben észre sem veszed, hogy talán nem te vagy sok, hanem valaki más a kevés. Nem kell neked lejjebb vinned a lécet csak azért, hogy valaki át tudja ugrani. Elég, ha türelmesen megvárod azt, hogy megérkezzen a megfelelő ember, aki képes erre is.


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5