2017. július 16., vasárnap

Napi horoszkóp 2017.július 17



Napi horoszkóp - 2017.07.17.


Napi horoszkóp Kos

Talán a nemes Buddha útjára kéne térnie, de ahhoz le kéne számolnia néhány illúzióval. Márpedig önnek most a ködevés a fő energiaforrása. Amit hizlal magában, az belülről önt eszi meg. Képletesen és szó szerint is jót tenne egy diéta. A lelki gondok feloldására viszont legjobb, ha egy szakemberrel beszélget. Ha valakivel gondja van, akkor nem biztos, hogy mindent neki kell a szemére vetnie. Igazságtalan lenne.


Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Ön igazán egy szíves, barátságos személyiség, és ez most másoknak is végre szembeötlik. A jegyében járó Hold is teszi, hogy ma még barátságosabb, lelkesebb és kedvesebb lehet. Tegyen szert új kapcsolatokra, fürödjön friss szemek dicséretében! A régi ismerősök már megszokták a sok jót, ami öntől jön, és talán nem honorálják kellőképp. Ha ön kereskedő, vagy vendéglátó, akkor ma nagyot kaszálhat.


Napi horoszkóp Ikrek

Nehezen uralkodik érzelmein, pedig ön a színlelés és rejtőzködés nagymestere. Most mégis könnyekre fakadhat, és nem is annyira személyes okokból. Talán találkozik egy igazán csodálatos emberrel, vagy különleges helyre veti sorsa. Az álmaira is jobban érdemes lehet ma odafigyelnie. Egy álomüzenet, bármilyen furcsa is, fontos gyakorlati útmutatásul szolgálhat. Olvasson álmoskönyveket!


Napi horoszkóp Rák

Párjával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti. Ha a társával utazik, akkor a közös kaland közös élményként köti önöket össze, még akkor is, ha nehézségekkel jár. Ha azonban egyedül indul útnak, akkor egy új szerelem is fűszerezheti a kalandot.


Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

A betegség csak metaforája egy bánatnak, mely felett nem bír napirendre térni. Ahogy a régi nóta mondja, szívbajok ellen szedjen inkább tangót: azaz, ne zárja el, bátran mutassa ki érzéseit! Az ellágyulás még nem gyengeség: időnként még egy Oroszlán is könnyezhet. A munkahelyén viszont ne nagyon panaszkodjon! Ott tényleg őriznie kell a látszatot, mert a pozícióharcok keményednek.


Napi horoszkóp Szűz

A folytonos hadakozás, az otthonteremtési harcok felemésztik erőit: ha kicsit megnyugszik, és körülnéz, észreveheti, hogy többen vannak az önt támogatók, mint az ellenségek. A baráti vagy rokoni támogatás, mint mindig, most is különösen jól jöhet. Ha kicsi gyerekei vannak, és szeretne néhány órát szabadon, kettesben eltölteni a társával, akkor keressen egy pesztonkát a rokonságában!


Napi horoszkóp Mérleg

Halmozódnak a munkahelyi problémák, de ezek önt mintha hidegen hagynák. Hidegen, mert idegen; úgy érzi magát, mint szegény Gulliver a törpék országában. Valóban, az ön lelke a fellegekben jár, nem tud mit kezdeni a földszintes dolgokkal, gondolatokkal, kicsinyes létharcokkal. Nincs más megoldás, mint elutazni valahová jó messzire. A legjobban most a tengereken érezné magát. A lelke ellebegett, a testét is küldje utána!


Napi horoszkóp Skorpió

A pénz házában járó szerencsecsillag jó alkalmat teremt egy kis extra bevételre. Jól teszi, hogyha amit ma keres, abból félreteszi, amit lehet, mert hamarosan beköszöntenek a szűkösebb napok. Ma azonban kedvező üzletet köthet, vagy szert tehet valamilyen jutalékra, vagy akár hagyatéki szerződést is köthet. Így megvédheti magát a szükség idejére. Amikor a napra megy, akkor is óvakodjon a leégéstől!


Napi horoszkóp Nyilas

Kitűnő állásajánlatot kaphat, amit bűn lenne most visszautasítani. Ha mégsem, akkor viszont önnek kell beszélnie a főnökével, hogy előmozdítsa karrierjét. Vegye kezébe sorsa irányítását, legyen bátorsága a kezdeményezéshez! Az Interneten is böngészhet, de még jobb, ha az ismerősei körében hinti el a változtatási szándékait. Minél többen tudnak róla, annál előbb kaphat jobb ajánlatot.


Napi horoszkóp Bak

Most érdemes útra indulnia: rengeteg élménnyel kecsegteti egy távoli utazás, amely most nemcsak pihenésére, de okulására is szolgál. Igaz, pénzügyi tartalékai kimerülőben vannak, de a helyzete hamarosan jobbra fordul. Az utazásra való költekezést pedig tekintse bölcs befektetésnek: az erőnléte, a lelki egyensúlya a legfontosabb alapozás a jövőjét illetően. Kedvetlenül, kimerülten nem lehet új életet kezdeni.


Napi horoszkóp Vízöntő

Pénzügyi szempontból mélyponton lehet, amit meg nem valósult illúziók hajszolásának köszönhet. Hogy dolgai mégis jól alakulnak, azt annak is köszönheti, hogy családja mindig ön mellett áll a bajban. Most is számíthat a társára, no meg persze a saját találékonyságára is. Ma jó áron eladhat valamit, amire már nincs szüksége. Nézzen körül, mi az, amit már egy éve nem is használt!


Napi horoszkóp Halak

Sikeres pénzügyi tranzakciót, vagy szerződéskötést bonyolíthat le a mai napon: ne halogassa a döntést! Útra indulnia viszont kockázatos lehet: az a közmondásos tégla még a legsimább úton is a fejére eshet, vagy kitörhet a cipője sarka, vagy más módon érheti bosszantó baleset az utakon. Inkább töltse otthonában, családja körében a mai napot. Ha társaságra vágyik, hívjon vendégeket!


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5