2017. július 17., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.29.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Határozottan fel fog gyorsulni az életed a hét második felében. Ilyen az elmúlt 2 évben nem volt: csütörtökön Mars, a te bolygód átlép a tüzes Oroszlán jelébe, és felpörget mindent és mindenkit. Téged is. Majd szombaton a Nap is belép az Oroszlánba. Immár 2 tüzes bolygó tüzes jegyben garantálja a forróságot az időjárásban és a kapcsolatokban egyaránt. Ráadásul vasárnap újhold is lesz az Oroszlánban. Ez remek esély arra, hogy valami újba fogj bele. Találd ki, tervezd meg, és tedd meg az első lépést!



Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Az Oroszlán jelébe lépő bolygók (20-án Mars, 22-én Nap, 23-án Hold) és a vasárnapi újhold mind a családi életedet, mind az ingatlan ügyeidet felélénkíti. Akkora jövés-menés lesz, ami olykor idegesíthet. Kedden meríthetsz erőt. Ekkor szuper fényszöget kap a Bika Hold, így te is. A béke kitölti a testedet és a lelkedet. Vidd magaddal ezt az érzést, és ki fogsz bírni mindent! A vasárnapi Oroszlán újhold válasz a bosszúságaidra: új megvilágításba kerül mindaz, ami eddig fejtörést okozott neked…



Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

A hét 2 legszuperebb napja számodra a hétfő és a csütörtök lesz. Ekkor kedvező fényszögek kedvezően hatnak a kreativitásodra. Majd egymás után lépnek be az Oroszlánba a bolygók: csütörtökön Mars, szombaton Nap. Ezek felélénkítik a társasági életedet, és utazás lehetőségét hozzák neked. Mindkettőért lelkesedni fogsz. A hétvégéd erős kettősséget mutat: szombaton anyagi nehézségeid támadhatnak, ha nem figyelsz oda a kiadásaidra. Vasárnap az újhold új információkat hoz neked, ha kinyitod a szemedet.



Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nem kell gyászba borulnod amiatt, hogy a bolygók sorban kilépnek a Rákból, és belépnek az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap újhold is lesz. Ez bizakodásra ad okot. De költekezésre semmiképp. Minden kiadást fontolj meg, nehogy mínuszba kerülj! Ez a feltétele annak, hogy a nyaradat könnyedén tudd finanszírozni. Pénteken a Rákba lépő Hold érzékennyé tehet téged. Sajnos szombaton duplán feszült konstelláció dupla esélyt mutat konfliktusra. Kerüld a vitát!



Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Végre eljött a te időd: a héten egymás után lépnek be a bolygók az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap újhold is lesz. Ettől felfelé ível az életed. Ennek vasárnap lesz a csúcspontja: a vasárnapi újhold lesz az egész év legfontosabb újholdja a te szempontodból. Itt az ideje újítani. Tudd, hogy most bármi újra vállalkozol, sikerrel jársz! Közben közeleg a születésnapod is, ami egy újabb remek ürügy a leltár-, majd a tervek készítésére. Ez is szülinapi ajándék…



Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Attól, hogy téged nem érint közvetlenül, hogy a héten sorban lépnek be a bolygók az Oroszlánba (csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold), még érzékelheted a forróságot. A tűz dominancia őrületes hőséget és újabb melegrekordokat ígér. Mindez megviselheti az idegeidet és az egészségedet. Most nem lesz elég, ha sokat iszol. Kerüld a tűző napot, és keresd a szellős, levegős helyeket! Amennyiben nem figyelsz ezekre, akár ágynak is dőlhetsz. Pedig kár lenne elszúrnod a nyár legszebb időszakát.



Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

A kedd és a csütörtök lesz a te napod. Ekkor szuper fényszögek szuper eseményeket szimbolizálnak. Persze csak abban az esetben, ha megragadod a kedvező alkalmat. Közben a bolygók sorban lépnek be az Oroszlán jegyébe (20-án Mars, 22-én Nap, 23-án Hold), és ezzel gyarapodik a barátaid száma. A vasárnapi újhold további új szövetségest hozhat. A héten csak a szombat látszik rázósnak: éles viszályt mutat egy dupla konstelláció családon belül. Ezt csak higgadtsággal és toleranciával védheted ki.



Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Ezen a héten a karrieredben óriási kihívások, lehetőségek és változások várnak rád. Egymás után lépnek be a bolygók az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap újhold is lesz. Lehet, hogy sokként éled meg az új helyzetet, de pánikba nem kell esned. Számíts rá, hogy az új dolgok elsőre nem fognak tetszeni. Nem baj. Idővel kitisztul a kép. Szóval ne ítélj elsőre! Szombaton egy dupla fényszög balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Legyél minden korábbinál óvatosabb!



Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Ahogy a bolygók egymás után lépnek be az Oroszlán jelébe, te egyre jobban feldobódsz, és egyre magasabb fordulatszámon fogsz pörögni. Csütörtöktől felgyorsulnak az események, amint a bolygók szép sorban az Oroszlánba lépnek: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap Oroszlán újhold is lesz. Mindez az egekig repít. Ne csodálkozz, ha sokkal több bókot fogsz kapni! Csupán szombaton dupla nehéz konstelláció arra int, hogy vigyázz a pénztárcádra, és ne költekezz meggondolatlanul!




Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Itt lenne az ideje, hogy valakinek megnyisd a szívedet, és eláruld neki, mit érzel iránta. Amennyiben kizárólag szerelmi kapcsolatra gondolsz, akkor tévedsz. Más típusú kapcsolatról is lehet szó. Csütörtöktől több bolygó is átlép az Oroszlánba, ami arra jó, hogy a következő napokban, hetekben pénzügyi tervet készíts. Ám szombaton párkapcsolati konfliktusok vonhatják el a figyelmedet. Majd a vasárnapi újhold új perspektívát mutat neked. Ismét a pénzről lesz szó. Ne szégyelld, hogy fontos a pénz!




Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egyre forróbb az idei nyár: csütörtöktől az Oroszlánba lépő bolygók felfokozzák a szerelmi életedet. Ha van párkapcsolatod, akkor vigyázz rá, és semmiképp se tedd féltékennyé! Ha még nincs párod, most meg találhatod. Ebben Mars (csütörtöktől), Nap (szombattól), Hold (vasárnaptól) és a vasárnapi Oroszlán újhold mind téged támogat. Pénteken és szombaton feszült bolygóállások ingerlékennyé és feszültté tehetnek, ami az egészségedre kedvezőtlenül hathat. Vigyázz magadra! Nem kéne lerobbannod.




Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Amíg a bolygók még a Rák jelében járnak, elemedben leszel. Töltődj fel! Csütörtöktől sorban lépnek át a bolygók az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, ami neked a munkádba hoz nagy kihívást. Sokkal több feladatod lesz, ami a nagy hőségben plusz terhet jelent számodra. Ki kell bírnod, ha nem akarod elveszíteni a munkádat. Ezzel párhuzamosan az egészségedre is ügyelned kell. A tüzes bolygók tüzes jegybe lépve hőségriadót garantálnak. Kövess el mindent ennek kivédésére!



0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5