2017. április 1., szombat

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.04.02.


Napi horoszkóp Kos

Ma mindenki mást akar tőled, mint amit bevallanak. Úgy tűnik, hogy a nyíltság álcája mögött sokkal kevésbé nyílt szándékok húzódnak meg. Nem lehetsz benne biztos, hogy kinek mik a valódi szándékai. Abban azonban biztos lehetsz, hogy a te érzéseid valódiak, és ezek nem csalnak meg téged.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Szombaton egy kicsit le kellene csendesítened magadat. Egy kicsit le kellene csendesítened a gondolataidat, és sokkal csendesebb életre kellene váltanod. A mai napod kulcsszavai a csend, az elcsendesedés, a nyugalom, a béke és a befelé figyelés lesznek. Holnap sokkal inkább kifelé élsz majd, mint ma.

Napi horoszkóp Ikrek

Sokáig nem értetted, hogy hova vezetnek a szálak az életedben, és talán pont ma kezded el megérteni mindazt, ami az elmúlt hetekben történtek veled. Ma már látod a végcélt, azt a pontot, ahová az utad és az események vezetnek. Lassan meg kell barátkoznod azzal a gondolattal is, hogy az a végcél egy újabb út kezdete lesz.

Napi horoszkóp Rák

Ha eleged van abból, hogy valaki nem hajlandó elmondani neked azt, amire kíváncsi vagy, akkor nem a kérdés megfogalmazásán kellene változtatnod, hanem a forrásodat kellene lecserélned. Ha nem kapsz választ, akkor kérdezd meg ugyanazt a kérdést mástól is. Figyeld meg, hogy mások mennyivel készségesebben válaszolnak neked.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Nagyon szeretnéd visszafogni magadat egy beszélgetésben, az indulataid mégis magukkal ragadnak szombaton. Jó, talán nem fogsz üvöltözni (és ez tulajdonképpen nagyon jó), de szenvedélyesen órákig magyarázod azt, amiről elhatároztad, hogy egyáltalán nem fogsz róla beszélni Ne felejtsd el, hogy nem mindenkit érdekel ez a téma.

Napi horoszkóp Szűz

Az az érzésed támad, hogy valaki következetlen a környezetedben. Ez a következetlenség pedig igazán megakadályozza azt, hogy együtt működjetek, együtt gondolkodjatok, és együtt tegyétek meg azokat a lépéseket, amelyeket már megbeszéltetek. Persze ha következetlen, talán úgysem tartja magát a megbeszéltekhez.

Napi horoszkóp Mérleg

Szombaton megfigyelheted, hogy a napodnak van egy íve. Megfigyelheted azt, hogy hogyan sűrűsödnek be a teendők, hogyan fokozódnak az élmények, hogyan leszel egyre érzelmesebb. Majd pedig azt is láthatod, ahogy mindez elcsendesül, és ahogy egyre szelídülnek körülötted a hullámok.

Napi horoszkóp Skorpió

Úgy tűnik, hogy nagyon rossz célt tűztél ki magadnak szombatra. Ez a cél talán túl kevés. Vagy talán túl kicsi. Talán olyan mélyen alulértékelted a célodat, hogy nincs is kedved elkezdeni meghódítani azt. Könnyen lehet, hogy ezt a célt most újra kell gondolnod. Nyugodtan helyezd magasabbra a lécet!

Napi horoszkóp Nyilas

Engedd szabadon a kreativitásodat szombaton! Engedd meg magadnak, hogy kreatív alkotóként alkoss meg valamit, és engedd meg magadnak, hogy megmutasd az alkotóerődet másoknak. Talán már el is felejtették az emberek, hogy milyen lelkes, sziporkázó és sokszínű egyéniség vagy. Szerencsére szombaton mindezt megmutathatod.

Napi horoszkóp Bak

Nagyon ügyesen időzítesz szombaton, és erre szükséged is van. Szükséged van arra, hogy ügyesen időzítsd a szavaidat, mert egy-egy elhamarkodott kijelentés megnehezítheti a napodat. Ha nem akarsz kemény keresztkérdéseket kapni, akkor most érdemes megfontolnod minden szavadat, a kapkodás helyett.

Napi horoszkóp Vízöntő

Arra van szükséged, hogy érezd mások támogatását és figyelmét. Arra van szükséged, hogy tudd: milyen sokan vannak azok, akik melletted állnak, és akiknek teljesen mindegy, hogy mi történik, melletted is fognak állni egész addig, amíg erre csak szükséged van. Ma te is biztosítsd a támogatásodról a szeretteidet!

Napi horoszkóp Halak

Amit adsz, mindig azt kapod vissza – ilyen egyszerű az univerzum törvénye. Ezt ma meg is tapasztalhatod, hiszen egész nap olyan lesz, mintha mindenki csak azt tükrözné, amit te teszel. Láthatod, ahogy az emberek leutánoznak téged, és ez hol elgondolkodtat, hol megnevettet, hol pedig szeretettel tölt el.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5