2017. április 29., szombat

Napi horoszkóp 2017. április 30



Napi horoszkóp - 2017.04.30.


Napi horoszkóp Kos

Ne haragudjon arra, aki a rossz hírt hozza önnek. Valószínűleg neki sem öröm az, hogy ilyen feladattal látta el a sors. Amit viszont közöl, azt kezelje higgadtan. A szíve mélyén már sejtette, hogy így van. Örüljön, hogy tisztán láthat! Ha ez a hír egy korszak lezárását jelenti is netán, akkor pedig vegye úgy, hogy ezzel egyben egy új korszak nyitányát élheti meg. Legyen kíváncsi: hogyan tovább?

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Bár a délelőtt folyamán még kifejezetten élvezte a pihenést, délutánra már túlbuzog önben a munkavágy. Már előre örül a jó ötleteinek, melyeket holnap a munkája során meg tud valósítani. Új ismeretségeket is szerezhet ma, akár üzletfeleket is. Érdemes hát társasági életet élnie, még akár a kollégákkal is. A hétvége lazább hangulata más kapcsolatokat tesz lehetővé.

Napi horoszkóp Ikrek

Uralkodó bolygója a különc és provokatív Uránusszal áll még mindig konstellációban, ezért a mai napon is vicces dolgok történésére számíthat. A világ ma csupa tréfa az ön szemében. Képes a dolgok fonákját is megpillantani, ezért a nagyság kacagtató, a hatalmasok kigúnyolhatók. Ma még azt sem veszi sértésnek, ha mások önön tréfálkoznak éppen ilyen okokból kifolyólag. Ennyi juthat nekik is.

Napi horoszkóp Rák

Ne mérgelődjön amiatt, hogy a kedvese szemére vet bizonyos dolgokat. Valószínűleg nagyon is igaza van abban, amit mond. El kellene gondolkodnia végre azon, hogy mennyire fontos a szabadsága és az, hogy szeretve legyen. A kettő néha ellentmondásban van, de a kompromisszumok árán végül is mind a kettőt megélheti. Akár szoros, tartós és hivatalosan rögzített kapcsolatban is.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Egy kapcsolat, mely régen mély szerelemmel töltötte el, mára megváltozott. Még jó, ha harag nincs már a szívében és barátságként tudja megélni. Ám, ha csak egy kicsike frusztrációt is érez miatta, jobb, ha sohase látja többet az illetőt! Az illúziói, a képzelete talán megcsalta a múltban. Jobb, ha nem a másikat hibáztatja emiatt, hanem elegánsan továbblép.

Napi horoszkóp Szűz

Egy romantikus kapcsolat eshetősége van a láthatáron. A kérdés csak az, hogy ön vajon képes-e még meglátni és megszeretni az illetőt. Lehetséges, hogy annyi szemellenzővel, azaz előítélettel vértezte fel magát, hogy képtelen meglátni a másikat valóságosságában. A helyszín, amit a randevúra választ, azonban segíthet önnek helyre tenni az ítéletet. Egy varázslatos helyszín önből is a legjobbat hozhatja ki.

Napi horoszkóp Mérleg

Ha senkije sincsen, használja ezt a napot flörtölésre! A csillagok állása kedvez ma a szerelemnek. Ha ön nem is mondhatja magát a szépek szépének, a humorával, kedvességével, és szavai bűbájával ma sokat elérhet! Az is lehet, hogy éppen azt nem találja egészen szépnek, akivel ma hozza össze a sorsa. De nézzen inkább a felszín mögé! Az illető lelke sokkal szebb lehet, mint sokaké, akik kívül oly mutatósak.

Napi horoszkóp Skorpió

Néha jót is tehet a pletykálkodásával. Fényt deríthet olyan dolgokra, melyek eddig rejtve maradtak. Így segítheti bizonyos emberek egymásra találását. A feltételezés így valóra válhat, méghozzá jó értelemben. Legyen hát szókimondó, de csakis a pozitív dolgok tekintetében! Ma mindenkiről tudatosan csakis azt hangsúlyozza ki, ami jó benne, amit kedvesnek és megnyerőnek találhat. Ön is és mások is.

Napi horoszkóp Nyilas

Ne akarjon senkit meggyőzni a maga igazáról, ma még nem fog menni! Persze azért tájékozódási pontokat adhat, és ki is fejtheti a véleményét. Idővel talán hatással lesz a társára is. De ma még ne várjon egyértelmű ovációt tőle. Egy mai napi vitájuk során talán úgy érzi, hogy kudarcot vallott, ám valójában elgondolkodtatják a szavai a társát. Idővel majd látni fogja a változást. Csak beszéljen ön szépen!

Napi horoszkóp Bak

A legszívesebben pihenne egész nap, ám nem teheti meg, mert a családja a szabadba vágyik. Különösen, ha önnek kicsi gyerekei vannak, nem tölthetik a négy fal között a napot. Az ön egészsége is a friss levegőt kívánja meg. Ne álljon ellent a természet hívó szavának! Ha egyszer ott lesz, akkor igazán jól fogja érezni magát. Még egy különleges állattal is összehozhatja önt a szerencséje.

Napi horoszkóp Vízöntő

Folyton a munkájával van elfoglalva. Pedig a mai napon jobban tenné, ha végre kikapcsolná a laptopját, és akár a mobiltelefonját is. Elvégre ön szabadságszerető fajta, ha ezt nem kapja meg, akkor fojtogatva érzi magát. Különösen, ha a munkája miatt sokszor kell eme kütyüket használnia, nem tanácsos, hogy a szabadidejében is ezeket használja folyton. A kikapcsolódást ma a természet és a kis állatok közelsége jelenti.

Napi horoszkóp Halak

Egy átlagos vasárnapra számít, ám a váratlan közbeszól. Legvalószínűbben vendégek formájában. Azon sem kell aggódnia, ha nincs mivel megkínálnia őket. Egy finom tea vagy kávé is megteszi, hisz számukra ön a lényeges. Ám, ha vannak sejtései, és jó receptjei, akkor akár egy csodás süteményt is összedobhat a délután folyamán. Akkor kevésbé érzi magát zavarban.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5