2017. április 15., szombat

Hétvégi horoszkóp


Hétvégi horoszkóp 2017 Április 15-16

Hétvégi horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Szerelem: Lehet, hogy a szerelmed olyasmit szeretne, ami szerinted butaság. Talán emiatt nem is figyelsz oda rá, és talán egy legyintéssel intézed el a legmélyebb vágyait. Ez pedig értelemszerűen nem tesz jót a kapcsolatotoknak. A hosszú hétvége legnagyobb feladata az, hogy figyelj oda mások igényeire, és figyelj oda szerelmed vágyaira, ez segíteni fog mindkettőtöknek. Bőség: Nagyvonalú vagy a hétvégén és szívesen költesz erődön felül. Amit ehelyett tenned kéne az az ésszerű és átgondolt pénzköltés. Talán most olyasmire is költesz nagyvonalúságodban, amire teljesen felesleges. De ezt felismerheted, ha végiggondolod minden kiadásod.

Hétvégi horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Szerelem: Mindig a békét választod, de talán most érdemes lenne egy másik irányt kipróbálnod. Talán most választhatnád a szeretetet. Hogy a szeretet nem a béke? Nem ennyire egyszerű: A szeretet bátor, a szeretet nem megalkuvó, a szeretet elfogadó, de nem meghunyászkodó. A hallgatás helyett azzal fejezed ki a szeretetedet, ha szelíden és empatikusan de rámutatsz arra, ami nincs jól. Bőség: A pénzügyeidben talán egy külső segítőre van szükséged. Nem arra gondolok, hogy kölcsön kell kérned (bár ez sem kizárt) hanem arra, hogy valaki átnézhetné a pénzügyeidet, mert mások könnyebben megtalálják a megoldást ebben a helyzetben.

Hétvégi horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Szerelem: Arra vágysz, hogy a szerelmed ismerje el az eredményeidet, és dicsérje meg a munkádat. A kérdés csak az, hogy tudja-e mindezt a szerelmed? Tudja-e, hogy vágysz a dicséretére, és vágysz az elismerésére? Tudja-e, hogy milyen nagyszerű dolgokat viszel véghez, és hogy milyen csodálatos eredményeid vannak? Talán előbb neked kellene ezekről beszélned neki! Bőség: Most könnyedén kaphatsz olyan jutalmat, amelyre nem is számítottál. Talán egy váratlan ajándék képében érkezik ez a jutalom. Tudd elfogadni a jutalmakat, és ne akard bebizonyítani azt, hogy ezeket nem is érdemled meg.

Hétvégi horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerelem: Vedd észre: Az életed eseményei folyton ismétlik egymást. Ennek oka is van: Azért történik mindez, hogy könnyedén és jól reagálhass egy-egy helyzetben. Az ismétlődés egyetlen célja az, hogy tanulhass belőle. Most tehát ne ijedj meg az ismétlődő eseményektől, hanem tekintsd ezeket lehetőségnek: Pontosan tudod, hogy mit kell tenned, hisz emlékszel az előző hasonló eseményre. Bőség: Nem kellene túlbonyolítanod az anyagi ügyeket a hétvégén. Vedd észre, hogy a pénzzel bánni jóval egyszerűbb, mint ahogy azt eddig hitted: Ha kiszámolod, menyit költhetsz, azt könnyedén betartod majd, ezért érdemes előre számolnod.

Hétvégi horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Szerelem: Álmodsz a szerelemről, és nagyon vágysz arra, hogy szerelmes legyél. De talán még nem vagy kész arra, hogy megoszd a pároddal a legféltettebb titkaidat. Talán ezek a titok álltak eddig közétek, ezért talán eljött az őszinteség és a titkok megosztásának ideje. Meg fogsz lepődni, hogy milyen magától értetődő természetességgel fogadják a titkaidat mások. Bőség: Azzal, ha kölcsönadsz annak, aki kölcsönkér tőled egy régi karmikus adósságodat törlesztheted. Emlékszel arra, amikor neked volt nagy szükséged az anyagi segítségre? Most úgy segíts, ahogy szeretted volna, hogy neked segítsenek abban a helyzetben!

Hétvégi horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Szerelem: Talán felborult a kényes egyensúly az életedben, és talán erőre és energiára lesz szükséged ahhoz, hogy ez a kényes egyensúly ismét helyreálljon. A húsvéti hétvége energiája abban támogat, hogy ismét megtaláld a harmóniát, az egyensúlyt az életedben. Ez a hétvége segít abban, hogy újra visszatalálhass a belső magabiztosságodhoz és a bölcsességedhez. Bőség: Óvatosnak kellene lenned az akaratossággal. Ha most nagyon akarsz valamit, ha nagyon küzdesz valamiért az egyre messzebbre kerül tőled. Érdemes lenne a küzdelem helyett azt figyelned, hogy hogyan oldhatod fel az akadályokat.

Hétvégi horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Szerelem: Valamiért szereted a nehezen érthető, vagy teljesen érthetetlen mondatokat a hétvégén. Könnyen lehet, hogy be sem fejezed ezeket a mondatokat, de ezzel csak felidegesíted a párodat. A hétvégén a tökéletesen elmondott mondatok, a befejezett történetek lesznek a legfontosabbak. Most szánj időt a beszélgetésekre és ne hidd azt, hogy van fontosabb a személyes beszélgetéseknél. Bőség: Úgy tűnik, hogy ideje lenne rendbe tenned a pénzügyeidet. Ez a folyamat talán egy váratlan számlával, vagy egy váratlan jogi elintézendővel kezdődik. Érdemes gyorsan és egyszerűen megoldanod ezt az ügyet, ahelyett, hogy tologatnád.

Hétvégi horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Szerelem: Új utakat választhatsz a szerelemben. eddig talán abban hittél, hogy mindenben mások akaratának (vagy a társadalom akaratának) kell megfelelned, de lassan rájössz, hogy érdemes lenen a saját vágyaidat követned. Ez nem önzőség, hanem ez a legjobb mindenkinek. Ne felejtsd el, ha te boldog vagy, akkor a gyerekeid, a szüleid és a környezeted is boldog. Bőség: Rossz tanácsokat és rossz ötleteket kaphatsz a hosszú hétvége alatt. De nem kell félned ezektől a rossz tanácsoktól. Egyszerűen csak fel kell ismerned a haszontalanságukat, és figyelmen kívül kell hagynod őket.

Hétvégi horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Szerelem: Hálás vagy a szerelmednek, és úgy érzed, hogy ezt a háládat ki is kell mutatnod neki. Mély meggyőződésed, hogy a gesztusokkal, a sokféle közös programmal tudod kimutatni ezt a szerelmet. De lehet, hogy a szerelmed másra vágyik. Lehet, hogy ő most inkább csak számodra unalmas, összebújva töltött estékre és nagy beszélgetésekre vágyik.. Bőség: Mindig megvan az a lehetőséged, hogy eldöntsd, hogyan kezelsz egy-egy hirtelen keletkezett hiányt a költségvetésedben. Dönthetsz úgy, hogy kevesebbet költesz, de úgy is, hogy inkább nagyobb bevételre teszel szert egy pluszmunkával.

Hétvégi horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerelem: Mély meggyőződésed, hogy mindenkinek úgy kellene élnie, ahogyan te élsz. Úgy érzed, hogy az elmúlt időszakban a kezedbe került a bölcsek köve, és mély tudásra tettél szert a kapcsolatokról. Részben van csak igazad. Valóban elmélyült a tudásod, de ez csak a kezdet, hamarosan sokkal bölcsebb leszel az emberi kapcsolatokkal kapcsolatban. Bőség: Bölcsen kellene bánnod a pénzügyekkel is. Sokkal bölcsebben kellene meghoznod a döntéseidet, és oda kellene figyelned arra, hogy mások mit tanácsolnak neked. A jó döntés egy kompromisszum lesz a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szerelem: A legszívesebben egy szeretetteli, védett, biztonságos gömbbe zárnád magadat és a szerelmedet. Tudod mit? ezt pont megteheted ezen a négynapos hétvégén. Most megteheted azt, hogy elvonulsz a világ elől, és nem törődsz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy mit gondolnak erről. A következő napokban csak a szerelmedre, a gyerekekre és a szeretteidre kell koncentrálnod, mindenki más ráér. Bőség: Nem is járhatnál messzebb attól, hogy megértsd a bőség természetét: Azt hiszed, hogy a bőség akkor érkezik meg az életedbe, ha a pénzbe kapaszkodsz. Valóban, minden ezt sugallja körülötted, de ettől ez még nem lesz igaz. Próbálj inkább könnyedséggel gondolni a bőségre.

Hétvégi horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Szerelem: El kellene engedned a ragaszkodásodat a saját elképzeléseidhez. Olyan mély félelme él benned azzal kapcsolatban, hogy kihasználhatnak, hogy ez a félelem teljesen megbéníthat, és megakadályozza a szeretetteli kapcsolódásaidat. Húsvétkor koncentrálj a szeretetre, és arra a lehetőségre, hogy egyszerre adhatsz és kaphatsz szeretetet. Bőség: Pontosan látod, hogy mit kellene tenned, de ez túl egyszerűnek és túl magától értetődőnek tűnik neked. Azt hiszed, hogy a nagy változásokat a nagy és izzasztóan nehéz tettek indítják el, de ez nem igaz. A nagy változásokat a belső hangod indítja el, és egészen pici lépésekkel kezdődik.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5