2017. március 19., vasárnap

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.20.


Napi horoszkóp Kos

Úgy érzed, hogy egy korszak lezárult az életedben, és most már minden másképp lesz, mint ahogy eddig volt. Talán arra is ráébredsz, hogy ez az új korszak már nem a harcról, hanem a békéről szól majd. Talán pont te leszel az, aki mindennél jobban vágyja, és aki mindenkinél erősebben akarja ezt a békét. Már ma kezdj el békét teremteni magad körül!

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Az álmoknak, az alvásnak valóban gyógyító ereje van. Talán nem vagy felkészülve arra, hogy továbblépj egy nehéz helyzetből, talán arra van szükséged, hogy erőt gyűjts a változtatáshoz. Ezt az erőt most az alvásból és az álmaidból merítheted. Érdemes lenne az álmaidat lejegyzetelned, mert néhány nap múlva, ha visszaolvasod a jegyzeteidet érdekes szimbólumokra találsz majd bennük.

Napi horoszkóp Ikrek

Nem mindig érted, hogy mit akarnak mondani neked a családtagjaid. Vasárnap érdemes visszakérdezned, érdemes eloszlatnod a félreértéseket, mert könnyedén kiderülhet, hogy azért van feszültség köztetek, mert félreértés van köztetek. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne, ha pontosan értenétek egymást. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne, ha nem kellene folyton azon gondolkodnotok, valójában mit akart mondani a másik.

Napi horoszkóp Rák

Az ősi családi bölcsesség mindig segít, minden helyzetben gyógyító erejű. Ma az idősebb generációhoz érdemes tanácsért fordulnod. Mindannyiunk családjában megvannak azok a tapasztalt, bölcs asszonyok, akik akkor is tudnak hatékony tanácsot adni, ha valójában nem is értik a modern időket. Talán pont ebben rejlik a tanácsaik titka: Időtlenek, és békések, nem úgy mint a modern problémáinak.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Olyan sokféleképpen érezheted magadat jól vasárnap. Ma mégis szívesen választod azt, hogy elengeded az irányítást, és csak, hagyod, hogy az események sodorjanak. Ezeket az eseményeket azonban ma olyanok irányíthatják, akik nem értik a lelked finom rezdüléseit. Épp ezért ma érdemes neked a kezedben tartanod a gyeplőt, érdemes neked irányítanod az áramlást, és nem másra bíznod azt.

Napi horoszkóp Szűz

Úgy tűnik, hogy vasárnap nagyobb a feszültség a családodban, mint azt ideálisnak tartanád. Ez jelentheti azt is, hogy hatalmas a feszültség köztetek – ha egyébként jól viseled a drámát. De ha békepárti vagy, akkor ma talán egy egészen pici nézeteltérés is elég lesz ahhoz, hogy felborítsa a lelki békédet. Érdemes ma szeretettel tisztáznod minden egyes félreértést, és semmiképp se aludj el haraggal a szívedben!

Napi horoszkóp Mérleg

Több időt kellene tervezned a jövőheted megtervezésére, mint amennyit egyébként szoktál. Már ma érdemes lehet elkezdened végiggondolnod, hogy hogyan akarod érezni magad a jövő héten. Mi a legfontosabb érzés, amiről azt szeretnéd, hogy hassa át az egész napodat? Mi az, amit mindenképp érezni akarsz, és hogyan érheted el ezt az érzést?

Napi horoszkóp Skorpió

Talán meglepődsz azon, hogy sokak szerint milyen erőszakos vagy agresszív vagy. Amikor ezeket a véleményeket hallgatod, az olyan, mintha nem is rólad szólnának. És tényleg nem rólad szólnak, csak arról, ahogy azok látnak, akikkel félreértéseid vannak. A helyzet akkor enyhül majd, ha meg mered mutatni a valódi értékeidet, és a valódi érzelmeidet, a valódi szeretetedet.

Napi horoszkóp Nyilas

Az élet különleges ajándékokat tartogat neked. Olyan ajándékokat, amelyekre talán már nem is számítottál, vagy amelyekről azt gondoltad, hogy csak másoknak járnak. A legnagyobb meglepetés talán az lesz a számodra, hogy ezek az ajándékok milyen egyszerűen és milyen maguktól értetődő módon érkeznek meg az életedbe vasárnap. Bármit is kapsz ma az élettől, azt fogadd el, fogadd örömmel!

Napi horoszkóp Bak

A gyerekek teszik fel a legnehezebb kérdéseket ma. Vasárnap érdemes a családi legendákat elmesélned a gyerekeidnek vagy az unokáidnak. De arra is érdemes felkészülnöd, hogy a gyerekek belekérdeznek a történetekbe, és azonnal kiszúrják, ha valamit el akarsz hallgatni a gyerekfülek elől. Érdemes ma őszintének lenned, és érdemes egyenrangú partnernek kezelni a gyerekeket.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nagyon fontos lesz a számodra, hogy felismerd: Az emberek pontosan azt adják neked, amit te adsz nekik. Ez talán elsőre nem látható, talán elsőre nem érted az összefüggést, hogy valaki miért úgy viselkedik veled, ahogy. De ma felismerheted, hogy valójában a te viselkedésed mögött is mindig ugyanaz a szándék áll, ami a többiek viselkedése mögött is. Mindannyian a szeretetet és az elfogadást keressük, csak más eszközökkel.

Napi horoszkóp Halak

Úgy érzed, hogy a szavak kiüresedtek, és már nem ugyanazt jelentik, amit régebben jelentettek. Úgy érzed, hogy ideje lenne új értelemmel megtölteni a szavakat. A vasárnap alkalmas arra, hogy új értelmet adj az eddig agyonhasznált szavaidnak. Ma minden szavadat fontold meg, és gondold át, hogy mit jelenthetnek ezek a szavak azoknak, akik nem ismernek olyan jól téged.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5